Şimdi Ara

{{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
4
Favori
46.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende notebooktan memnunum ancak netbooklara bakınca bizimki biraz ağır kalıyor.

onun dışında alet vista olmasına rağmen iyi çalışıyor. sadece açılışta biraz yavas ancak kapanması bir o kadar hızlı.
  • ns21 m bende almayı düşünüyorum oyunlarda penformansı nasıl bi kullanıcı olarak fikriniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

arkadaşlar bende notebooktan memnunum ancak netbooklara bakınca bizimki biraz ağır kalıyor.

onun dışında alet vista olmasına rağmen iyi çalışıyor. sadece açılışta biraz yavas ancak kapanması bir o kadar hızlı.

gereksiz programlardan dolayı hantallık var. kaldırırsan problem yaşamazsın
  • çok soru sordum ama hangi proğramlar?
  • vaio programlarının cogu gereksiz sildim sorun yasamadım
  • ben de uzun zamandır kullanıyorum ve gayet menunun yanlız tek bı sorunum var oda ınternet explorer 7 kullanıyorum ve soyle bı sorun yasıyorum explorer açık ıken sımge durumunda kucult dememe ragmen kuculmuyo ve ekran baslıyo karısmaya safari veya firefoxta bu sorunu yasamıyorum oysa

explorer ı kaldırma ıhtımalımız varmı acaba tekrar yuklemek ıcın bu konuda fıkrı oluan varsa paylaşırsa sevınırım şimdiden çok tesekkur ederım

not : konuyu yanlış yere yazdıysam affınıza sığınıyorum ne yaptıysam bulamadım ılgılı başlığı

İyi Paylaşımlar
  • arkadaşlar pc yavaş diyenler için ... ben xp yükledim makina süper ne gerek var vista fln yaa boşuna yormaya gerek yok pcyi..
  • arakadaşlar ogün elim çarptı ver laptopun üst tarafında müzikler dvd v.b. ikonlar filan çıkt kısa yol gibi galiba da acaba bunun hangi tuş olduğunu bileniz var mı bulamadım da
  • AV Mode tuşu..
  • arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben bu laptopu aldığıma bin pişmanım aldığımdan beri wireless'i bir türlü düzelmedi İst.'daki yetkili servise bile gitti kullanıcı hatası denip kargo parasını bana yıktılar valla nerden aldım şu laptop'u durduk yere sınırlı erişim diyip netten çıkıyor, wireless ışığı sönüyor. Bıktım laptoptan o kadar parayı boşuna sokağa attım iyi marka diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mephısto_06

arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben bu laptopu aldığıma bin pişmanım aldığımdan beri wireless'i bir türlü düzelmedi İst.'daki yetkili servise bile gitti kullanıcı hatası denip kargo parasını bana yıktılar valla nerden aldım şu laptop'u durduk yere sınırlı erişim diyip netten çıkıyor, wireless ışığı sönüyor. Bıktım laptoptan o kadar parayı boşuna sokağa attım iyi marka diye...

Yok artık dünyanın her yerinde servis kargosunu teknik servis öder(gidişi siz gelişi onlar öderler) nasıl size yıktılar almasaydınız bilgisayarı?

Neyse wireless'ı başka modemlerde denediniz mi?Hala olmadıysa geri servise gönderin ve biraz sert konuşun.3.'ye gönderirseniz tüm bilgisayarı değiştirmek zorundalar.

Benim bilgisayarda sorun yoktu bu arada.

• bilgisayar ankaradaki servise gitti recover yapıldı. recover yapıldıktan 5 gün sonra nette iken sınırlı erişim diyip net gitti ve wireless ışığı gitti bunun üzerine bilgisayar ankara'daki servise götürüldü ve o servis ist.'daki servise gönderildi. servisten kullancı wirelessi kendi kapatmış diye telefonla bildirdiler ben ne kadar olayı tekrar tekrar anlatsam bir fayda olmadı ve sistem yine wirelessinda problem var.

not: farklı modemlerde denenmiş belli bir süre sonra wireless gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: mephısto_06

arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben bu laptopu aldığıma bin pişmanım aldığımdan beri wireless'i bir türlü düzelmedi İst.'daki yetkili servise bile gitti kullanıcı hatası denip kargo parasını bana yıktılar valla nerden aldım şu laptop'u durduk yere sınırlı erişim diyip netten çıkıyor, wireless ışığı sönüyor. Bıktım laptoptan o kadar parayı boşuna sokağa attım iyi marka diye...

Yok artık dünyanın her yerinde servis kargosunu teknik servis öder(gidişi siz gelişi onlar öderler) nasıl size yıktılar almasaydınız bilgisayarı?

Neyse wireless'ı başka modemlerde denediniz mi?Hala olmadıysa geri servise gönderin ve biraz sert konuşun.3.'ye gönderirseniz tüm bilgisayarı değiştirmek zorundalar.

Benim bilgisayarda sorun yoktu bu arada.

garanti ne garantisi eurosia değil anladığım kadarıyla eurosia öle bir şey yapmaz zannımca. bu arada ben de bir problem yaşamıyorum wireless la ilgili? bu tür işlerde sert konuşmak en iyisi ben bir çok kez yaşadım bunu ve işler daha kolay ilerledi :)

• beyler baştan beri tekrardan okudum yazılanları ama bu pc yi hala bir tv ye bağlayamadım.Bunu becerebilen bi arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.Saygılarımla...
  • Tv ye bağlantı için FOREX VC-100 PC TV CONVERTOR isimli cihazı buldum. Film izlemek için bunu kullanıyorum. Alış-veriş sitelerinde aratırsanız bulursunuz.
    Ben tüplü tv ile sorunsuz kullanıyorum. Film izlemek için gayet kullanışlı. Ama masaüstü görüntüsü pek tatmin edici değil. Şu anda hepsiburada sitesinde yaklaşık 50.00 tl fiyatı var. Bir ay kadar önce fiyatı 90.00 tl idi.
  • Merhaba arkadaşlar beni de üye yapın kulübe. Ürünü aralık ayının sonunda almıştım nakit 1.400'e bakırköy carrusel'den. 8 aydır Belçika'da yaşadığım halde buradan almadım ve laptopumu İstanbul'dan getirttim. Çünkü Vaio NS11S'nin Antwerp Mediamarkt'taki satış fiyatı 750 Euro, TR'den pahalı, klavyesi de iğrenç ötesi AZERTY. Makineden gayet memnunum ama en kısa zamanda XP kurmayı düşünüyorum. Herkese selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: family guy

Tv ye bağlantı için FOREX VC-100 PC TV CONVERTOR isimli cihazı buldum. Film izlemek için bunu kullanıyorum. Alış-veriş sitelerinde aratırsanız bulursunuz.
    Ben tüplü tv ile sorunsuz kullanıyorum. Film izlemek için gayet kullanışlı. Ama masaüstü görüntüsü pek tatmin edici değil. Şu anda hepsiburada sitesinde yaklaşık 50.00 tl fiyatı var. Bir ay kadar önce fiyatı 90.00 tl idi.

peki görüntüden memnun musun? görüntü kalitesi iyi ise almayı düşünüyorum bu cihazı
  • Tarık bey;
    Cihazı divx, dvd vs. izlemek için kullanacaksanız çok güzel. Gayet net, dvd den farksız, pırıl pırıl görüntü alıyorum. Sony laptop un çıkışından bu cihaza giriş, cihazdan tv ye çıkış, sony laptop usb den cihaza elektrik çıkışı, sony laptop un ses çıkışında tv veya müzik sistemine çıkış şeklinde bağlanıyor. Sony laptop un ekran kartı ayarlarından, bağlantı yaptığınız tv yi 2. monitör olarak ayarlıyorsunuz. Medya oynatıcınızı (mediya player, WinDVD, GOM player vs.) sürükleyip 2. monitöre bırakıyor ve orada tam ekran yapıyorsunuz.
    Cihaz yaklaşık bir buçuk sigara paketi kadar ve çok hafif.
    Ama masaüstünde belgelerle vs. çalışmak için uygun değil. Tv çözünürlüğü bu iş için yetersiz gelmekte.
    Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: family guy

Tarık bey;
    Cihazı divx, dvd vs. izlemek için kullanacaksanız çok güzel. Gayet net, dvd den farksız, pırıl pırıl görüntü alıyorum. Sony laptop un çıkışından bu cihaza giriş, cihazdan tv ye çıkış, sony laptop usb den cihaza elektrik çıkışı, sony laptop un ses çıkışında tv veya müzik sistemine çıkış şeklinde bağlanıyor. Sony laptop un ekran kartı ayarlarından, bağlantı yaptığınız tv yi 2. monitör olarak ayarlıyorsunuz. Medya oynatıcınızı (mediya player, WinDVD, GOM player vs.) sürükleyip 2. monitöre bırakıyor ve orada tam ekran yapıyorsunuz.
    Cihaz yaklaşık bir buçuk sigara paketi kadar ve çok hafif.
    Ama masaüstünde belgelerle vs. çalışmak için uygun değil. Tv çözünürlüğü bu iş için yetersiz gelmekte.
    Selamlar.

çok saol arkadaşım alıcam ben de

• quote:

Orjinalden alıntı: tar1k_demir

beyler xp kullananlar için şu ekran parlaklığını kısa yol tuşlarıyla ayarlayabileceğimiz yazılım çıktı mı acaba bilgisi olanlardn cvp bekliyorum:D

bütün hotkey tuşaları(f1..f12) için yazılımlar çıkmıştır xp yükleyip ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_big -- 8 Nisan 2009; 12:05:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.