Şimdi Ara

{{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
4
Favori
46.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozderemy

ARKADAŞLAR NS11S MODEL BİLGİSAYARIM ACILMIYOR..ACILIR GİBİ OLUNCA DA EKRANDA PIR PIR OLUŞUYOR ve HİÇ BİŞEY GÖZÜKMÜYOR.ŞARZDA İKEN DE DENEDİM. PİL DE DE DENEDİM OLMUYOR.
    LÜTFEN BİLENLER YARDIMCI OLSUN COK ACİL?
    AZ ÖNCE SONY MÜSTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM,ONLARDA LCD EKRANDA SORUN OLABİLECEGİNİ VE İSTANBULA GÖNDERMEMİ İSTEDİLER KARGOYLA..
    BAŞKA BİR YOL YOKMU? BU SORUN BAŞINA GELEN OLDUMU? SERVİSTEN BAŞKA ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞ PAYLAŞIRSA COK SEVİNİRİM.

arkadaşım bu tip sorunlar kesinlikle donanımsaldır.Eğer ekran kartına overlock yaptı isen bu sorun oluşabilir.Recovery yap düzelmezse o zaman ya ekran kartı yada LCD ekran lamba veya inverter de problem olabilir.Kesinlikle yetkili servis dışında kimsenin bir yardımı olamaz bu durumda...

Ürün alalı 1 ayı geçmedi ise DOA kapsamında donanımsal arızası tespitinde birebir değişim veya para iadesi hakkın var.1 ayı geçti ise garanti içinde tamiri yapılır..

• EKRAN HİÇ AÇILMIYOR KARDEŞ. F8 VE F 10 TUSLARIYLA ACILMASIDA MÜMKÜN OLMADI.
    ÜRÜNÜ ALALI 2 AYI GECTİ.DOA KAPSAMINDA OLMAZ ARTIK.SERVİSE KARGO İLE YOLLAMAKTAN BASKA CARE KALMADI SANIRIM.
  • Eurasia'ya kargola onlar hallederler.Halledemezlerse değiştirirler.Göndermeden ürününün tarihli fotoğraflarını çek ki fiziki hasar olduğunda hakkını arayabilesin.
  • HDMI çıkış olsa hiç düşünmeden alacaktım
  • Evet HDMI kesinlikle koyulmalıydı bu cihaza çok büyük eksiklik.Diğer bir eksiklik te bluetooth.
  • Arkadaşlar ben de bu makinayı kullanıyorum. Benim vista 32 bit olmasına rağmen ram 4gb görünüyor.
    32 bit ultimate vista kurmuştum onda da 4gb görüyordu. Hiç 3 gb görmedi.
  • Güncelleme problemini ben de yaşıyorum. Bütün güncellemeleri kapatmama rağmen vistayı her açmamda ve kapatmamda "güncellleştirmeler yapılandırılıyor 1/3 " şeklinde bir uyarı çıkıyor. bundan nasıl kurtulabilirim acaba bir fikri olan arkadaş yardım ederse mutlu olurum.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: papilien

Güncelleme problemini ben de yaşıyorum. Bütün güncellemeleri kapatmama rağmen vistayı her açmamda ve kapatmamda "güncellleştirmeler yapılandırılıyor 1/3 " şeklinde bir uyarı çıkıyor. bundan nasıl kurtulabilirim acaba bir fikri olan arkadaş yardım ederse mutlu olurum.
    Teşekkürler.

bilgisayarım sağ tıkla özellikler sağ altta windows update e tıkla güncelleştirmeleri hiç bir zaman deneteme seçeneğini seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

@face1tr ; sağolasın.

SAR değeri ne olursa olsun bir dönem 800 liraya satılan bir modelin 199 liraya satılması gerçekten inanılır gibi değildi.Forumda bir çok kişi bunun sebebi olarak w880i'nin yüksek SAR değerini sebep göstermekte.Konuyu aslında siz benden daha iyi bilirsiniz.Yanlış bilgi varsa değiştirelim.

esasında sonyericsson un o deönemde yaptığı akıl almaz indirimleri distribütör değişikliğine bağlıyorum fakat senin de söylediklerinin bir parça doğruluğu olabilir. sen onu bırak da,
    bende şimdi sizin kulübe girmek üzereyim, bana bi yardımcı ol
    yazdıklarımı bu konu altına da copy-paste ediyorum;

**

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=VGN-NS21Z/S

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36412

arkadaşlar fiyat başarım oranı çok yüksek, aksini iddia etmiyorsanız( şunun şusu şöyle, orası böyle, sen bilmezsin, bi daha düşün diyeniniz yoksa) bu modele talibim..?

kasası, ekranı, ısınması, özellikle tuş takımı hakkında bişeyler söylemek isteyen varsa 2 gün boyunca bu yorumları duymak namına erteliyorum siparişimi?

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

üzerindeki vista 64bit midir, kullandığım programlar 64 bit olduğundan alırsam vistamı 64 bit istiyorum, bu konularda bilgisi olan var mı?

**

64 bit vista yükleyeniniz oldu mu? ben bu cihazı, orjinal olarak 64 bit vista ile almak istiyorum, bu konuda sony yetkili servis ya da distribütör firmanın bana bir güzelliği olabilir mi?

**

quote:

Orjinalden alıntı: celikadam

NS21Z'yi iki gün önce aldım 1890 TL'ye DENKEL sony centerdan... Kredi kartı tek çekim...
    İlk izlenimlerim güzel;

*Normal internette gezinirken sesi nerdeyse hiç çıkmıyor. DVD yazarken ses biraz artıyor.
    *Isınma sorunu yok gayet iyi.
    *Ekran kalitesi görüntü iyi piyasadaki diğer modellere göre gayet iyi ama FW serisine göre biraz geride kalıyor ( Refrans noktam FW21E) reyondaki izlenimim bu yöndeydi.
    *Fiyatı/ performans oranı ise bir VAIO'ya göre gayet iyi.
    *Ekran kartı yetersiz kalabilir.Daha denemedim.

En kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim...

yanımıyorsam FW serisinde "çift lamba" teknolojisi kullanılırken bu aletteki ekranda standart "tek lamba" kullanılmış. ancak renklerin doğru ve canlı gösterilmesi konusunda diğer bir çok dizüstü bilgisayardan daha iyi başarım göstereceğini varsayıyorum. zaten bu yüzden bu cihazı almaya niyetlendim..

anladığım kadarıyla cihaz üzerinde pci-e slotu yok, onun yuerine bunların bi boy küçük olanlarından koymuşlar?

**

bu arada telefonumun kullandığı "m2" kartları bu dizüstündeki kart okuyucu doğrudan okuyabiliyor mu?

**

ve sana sorum;
    yazı yazarken çıkan sesleri beyenmemişsin (?) ben bu cihazı grafik tasarım ve karıya kıza aşk muktubu tadında "yazılar yazmak" için alıyorum geceleri yazı yazarken ses çıkarmaması yada çok fazla ses çıkarmaması benim için önemli kız düşürecez diye yurt arkadaşlarımla papaz olmak istemem
    neyini beyenmedin anlamadım; ben vaio ların klavyeleri rahattır, öyle iki yıl geçince tuşları gıcırdamaya içeri göçmeye başlamaz diyerek bu modeli alıyorum.. aman beni bu konuda aydınlat :)

hadi kal sağlıcakla
    yardımın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Ocak 2009; 16:22:27 >

•  {{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<<

bu fotoğraf iyiymiş, güzel bir ön flu orta net, arka flu çalışması olmuş (fotokritik gibi bi sitede olduğumu sandım bi an)
    biraz daha geliştirilip sağ alt köşedeki muğlak alan daha da farklı ele alınabilir. belki oraya bir viski bardağı (içinde muhakkak viskide olsun ama) iyi durabilir di :)) bu sayede soğuk metalik vaio, viski gibi sıcak bir renkle güzel bir tezatlık oluşturacak, ortaya daha bi "sanatsal" iş çıkacaktır..

uff, eski yorumları okumaktan, gözlerim kanlandı, biraz muzurluk yapayım dedim, siz bana bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Ocak 2009; 16:45:25 >

• bugün vatan bilgisayarda KDV indiriminden 1475TL ye Vaio NS21M modelini aldım.Özellikle 3-3,5 saate varan batarya ömrü nedeni ile seyahatlarde kullanıcam.. İnternet için..

Oldukça kaliteli ve F/P olarak çok iyi..

Hard diski Toshiba koymuşlar...Hitachi değil..ve gayet sessiz çalışıyor.
  • hocam hayırlı olsun,
    bende bir üst model olan linkteki ns21z yi alacam bugün yarın...

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36412
  • quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

bugün vatan bilgisayarda KDV indiriminden 1475TL ye Vaio NS21M modelini aldım.Özellikle 3-3,5 saate varan batarya ömrü nedeni ile seyahatlarde kullanıcam.. İnternet için..

Oldukça kaliteli ve F/P olarak çok iyi..

Hard diski Toshiba koymuşlar...Hitachi değil..ve gayet sessiz çalışıyor.

1.849,09 ytl yazıyor kdv indirimi ile.

1475 ise süper
  • face1tr ; Öncelikle 1900 civarında ben NS21 serisini kesinlikle tavsiye etmem.2000 liraya rahatlıkla FW21E bulunur.Bence FW21E'yi aklından bir geçir.
    İşletim sistemi tabii ki 32 bittir.4gb görmesi 4gb'ı adreslediği anlamına gelmiyor.64 bit yüklemedim ama bir kaç sürücüyü bulamayabilirsin.Çoğu mevcut.
    Kasası gayet güzel küçük az yer kaplıyor kibar zarif bir kasa kaplaması süper özellikle.Tuş takımı fena değil ama ses çıkardığı bir gerçek.
    M2 okuyucusu adaptörü olduğuı sürece her türlü micro kartları okuyabiliyor.

Genel tavsiyem FW serisine bir göz atmandır.Ama NS serisi de gayet güzel. Vatanbilgisayar gidip her iki modeli de görmen lazım aslında.
  • dün gidip baktım, baya bi kurcaladım. dizüstü alma işi bi başka bahara kaldı diyorum.. dediğin gibi pek öyle 2000 liraya yakın para verilecek makina değil, en azından piyasada onca alternatif varke.. biraz daha bekleyelim bakalım..
  • ns11s piyasadan yok galiba onun yerini ns21s aldı
  • arkadaşlar ben Mcafee antivirüs programını kaldırdım ve kasparsky i kurmak istiyorum ancak kurulum esnasında Mcafee nin kaldırılmadığı uyarısı geliyor. Ancak ben program ekle kaldırda mcafee yi kaldırdım. başka ne yapabilirim!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar ben Mcafee antivirüs programını kaldırdım ve kasparsky i kurmak istiyorum ancak kurulum esnasında Mcafee nin kaldırılmadığı uyarısı geliyor. Ancak ben program ekle kaldırda mcafee yi kaldırdım. başka ne yapabilirim!!!!!!!!!!!!!!

Mc Affee biraz sıkıntılı uninstall olabilen bir program.Security center arayüzü kaldırmak için öncelikle windows başladığında inaktif olursa ancak o şekilde Program files klasörü içindende kaldırabilirsin.
    Başlat-çalıştır yapıp MSConfig de Mc Afee gözüken bütün seçenekleri başlangıçta aktif olmayacak şekilde ayarlayın.Kutu işaretlerini kaldırıp uygula yap.restart yap.Daha sonra C:/ içindeki Program files klasöründeki McAfee ye ait klasörleri silebilirsin..
  • Arkadaşlar Fw / Ns kıyaslaması yapacak bir bilge aranıyor:)

Fw21 olur ve Ns21 tabi. bu fiyat performans olarak farklı bir seri tavsiyesi de alabilirim.
  • program kaldırdan sorunsuz olarak kaldırdım kaldırırken herhangi bir hata ile karşılaşmadım. acaba kaldırılmayan bir dosyamıı oldu kasparsky onu mu görüyor anlayamadım?????????
    quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

quote:

Orjinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar ben Mcafee antivirüs programını kaldırdım ve kasparsky i kurmak istiyorum ancak kurulum esnasında Mcafee nin kaldırılmadığı uyarısı geliyor. Ancak ben program ekle kaldırda mcafee yi kaldırdım. başka ne yapabilirim!!!!!!!!!!!!!!

Mc Affee biraz sıkıntılı uninstall olabilen bir program.Security center arayüzü kaldırmak için öncelikle windows başladığında inaktif olursa ancak o şekilde Program files klasörü içindende kaldırabilirsin.
    Başlat-çalıştır yapıp MSConfig de Mc Afee gözüken bütün seçenekleri başlangıçta aktif olmayacak şekilde ayarlayın.Kutu işaretlerini kaldırıp uygula yap.restart yap.Daha sonra C:/ içindeki Program files klasöründeki McAfee ye ait klasörleri silebilirsin..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.