Şimdi Ara

{{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
4
Favori
46.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mephısto_06

merhaba arkadaşlar ilk önce böyle güsel ve derinlemesine paylaşım yaptığı için @ecay'a teşşekkür ederim. bende kız kardeşime bu laptop'tan aldım doğum günü hediyesi olarak yanlız kız kardeşimde internettinde bir problem çıktı. olay şu kendisi şehir dışında kalıyor ve komşusunun interneti var wireless kullanıyorlarmış, buda yararlanmak istemiş işte bağlantı ayarları filan yapıldıktan sonra bağlanmaya başladı yanlız daha 2 gün olmadan laptop'un wireless ışığı gitmiş. :( gitmeden önce de zaten sınırlı ağ banlatısı ifadesi çıkmış kız kardeşimde kapatmış bu durumda. sonra laptopu açtığında ne ışık varmış ne de bağlantı hiç bişey gözükmüyormuş...(olayı telefonda anlattığı kadarıyla böyleymiş) yeni daha alalı ne kadar oldu ki?

yardım ederseniz sevinirim...

benim size sorum baglanmak istediği modem nedir
    marka model ?

• modemin markası pikatel airmax'mış...
  • Bluetooth yok mu bunda? Aradım bulamadım... :(
  • bluetooth yok maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

bluetooth yok maalesef

zaten gerekte yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

bluetooth yok maalesef

zaten gerekte yok bence

olsa hayır demezdik
  • merhaba arkadaşlar ben 1 aydır bu bilgisayarı kullanıyorum. bu sayfaları da takip ediyorum ancak bugün üye oldum. sayenizde çok şey öğrendim.

arkadaşlar bi sorum var. bu bilgisayarı nasıl resetliyoruz. herhangi bir düğmesi yok dimi
  • bu laptoptaki ekran kartı nasıl kullanışlımı? değiştirme imkanımız var mı? oyun oynarken problem yaşyan var mı yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

bluetooth yok maalesef

zaten gerekte yok bence

olsa hayır demezdik

bence gerek vardı, BT laptoplar için bir standart haline gelmişken, neden bu modele koymamışlar anlamadım.. almadan önce haberim yoktu BT olmadığından, vardır kesin diye bakma gereği bile hissetmedimdi.. ufak usb stick boyutlarında bir BT aldım, onla görüyorum işimi.. ama hoş değil tabi, içine entegre olaydı süper olardı harbi harbi..

edit:

@poseidon19,

hayır, reset tuşu yok üstadım.. (en azından ben görmedim, çünkü hiç ihtiyacım olmadı daha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aethyrs -- 19 Ocak 2009; 12:04:11 >

• bu laptoptaki ekran kartı nasıl kullanışlımı? değiştirme imkanımız var mı? oyun oynarken problem yaşyan var mı yardımcı olursanız sevinirim...
  • 1 buçuk aydır kullanıyorum son bütün oyunları oynuyorum. (pes2009, fifa 2009, nfs most wanted ve carbon) sorunsuz oynayabilirsin. sadece unddercover da detayları düşürmen gerekiyor kasma yapmaması için. Bu fiyata alınabilecek en iyi makina. Diğer markalarda bu özellikler 2000 tl nin üstünden başlıyor.
  • özelliklerin yanında sony kalitesi
  • arkadaşlar bu fiyata bu leptopu düşünmek bile hata bence:D bn 2 aydır kullanıyorum istediim her şeyi yapıo makina bide ark ın dediği gibi sony kalitesini hissediosun ;)
  • ayyynen bende kullanıyorum gayette menunum bu fıyata bundan ıyısını bulamadım
    tavsıye edilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: harita.metod

bu laptoptaki ekran kartı nasıl kullanışlımı? değiştirme imkanımız var mı? oyun oynarken problem yaşyan var mı yardımcı olursanız sevinirim...

ekran kartı maalesef cok performanslı değil
    değişme imkanıda yok maalesef
  • Hala morfare'de satışı devam ediyor modelin.1500 lira civarında fiyatıyla hala F/P diyebiliriz.Ürün ince şık gereksiz prog kaldırıldığında yeteri kadar hızlı.Oyun ve ağır porgramlar haricinde her işinizi rahatlıkla görebilecek bir alet.
  • NS 21M ve 21Z serileride çıkmış.Yalnız bunlarda Hitachi HDD kullanılmış.Hitachi hard diskler çok sesli çalışır.Tıkırdama sesi fazladır.
    Ayrıca notebooklarda ne işlemci nede ekran kartı upgrade imkanı yoktur.Bazı kullanıcılar ekran kartlarının yetersizliğinden bahsedip ekran kartlarının daha yüksek saat hızlı hatta band genişliği daha fazla aynı markanın yüksek versiyonunu taktırmayı falan hayal ediyorlar.

Bu mümkün değil.Hiç bir yetkili teknik servis böyle bir uygulama yapmıyor.Laptop seçiminde bu hususu iyi düşünüp karar vermek lazım.
  • NS11S'de de Hitachi disk var(incelemeye bakarsan).Ara sıra tıkırdısı duyulmakla beraber pek rahatsız edici olduğunu söyleyemem.
  • ARKADAŞLAR NS11S MODEL BİLGİSAYARIM ACILMIYOR..ACILIR GİBİ OLUNCA DA EKRANDA PIR PIR OLUŞUYOR ve HİÇ BİŞEY GÖZÜKMÜYOR.ŞARZDA İKEN DE DENEDİM. PİL DE DE DENEDİM OLMUYOR.
    LÜTFEN BİLENLER YARDIMCI OLSUN COK ACİL?
    AZ ÖNCE SONY MÜSTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM,ONLARDA LCD EKRANDA SORUN OLABİLECEGİNİ VE İSTANBULA GÖNDERMEMİ İSTEDİLER KARGOYLA..
    BAŞKA BİR YOL YOKMU? BU SORUN BAŞINA GELEN OLDUMU? SERVİSTEN BAŞKA ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞ PAYLAŞIRSA COK SEVİNİRİM.
  • Bios zarar görmüş olabilir.İlk açılışta bios ekranını lcd'de güzelce görüyor musun yoksa görüntü mü hiç gelmiyor?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.