Şimdi Ara

{{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
4
Favori
46.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri kalan kısmı biçimlendirilmemiş alan olarak göreceksin.ÜZerine sağ tıkla ve yeni birim oluştur de.Kaç mb olacağını seç hızlı biçimlendirmeye bir tik at tamam de biçimlendirsin yeni bölümün hazır.
  • Beyler bnde bugün xp kurdum çok şükür bi problem çıkmadı her şey tam ama şu akran parlaklığını ayarladıımız driver ı bulamadım bi türlü xp olan arladaşlar nerdden bulaileceğim hakkında bilgi verrlerse çok makbule geçer gerçekten:dThanks şimdiden
  • herkese tekrar merhaba
    ecay forumdan kopmayacak olman sevindirdi.. yeni bilg. hayırlı olsun gerçekten güzel makina..

arkadaşlar bilgisayarı aldığımızda yanında verilen 1gb lık turkcell internet paketini kullanabileniniz oldumu zannedersem telefonu modem olarak algılıyo ve bletooth ile bağlantı gerçekleşiyor fakat bizim bilgisayarda bluetooth yok nasıl olacak bu iş.. son kullanım tarihi 2008 idi bende ayın 30.unda aktifleştirddim ki yanmasın 30 gün hakkımız var yanmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tar1k_demir

Beyler bnde bugün xp kurdum çok şükür bi problem çıkmadı her şey tam ama şu akran parlaklığını ayarladıımız driver ı bulamadım bi türlü xp olan arladaşlar nerdden bulaileceğim hakkında bilgi verrlerse çok makbule geçer gerçekten:dThanks şimdiden

Daha önceki sayfalarda bir arkadaş vermişti yanış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin_tr

herkese tekrar merhaba
    ecay forumdan kopmayacak olman sevindirdi.. yeni bilg. hayırlı olsun gerçekten güzel makina..

arkadaşlar bilgisayarı aldığımızda yanında verilen 1gb lık turkcell internet paketini kullanabileniniz oldumu zannedersem telefonu modem olarak algılıyo ve bletooth ile bağlantı gerçekleşiyor fakat bizim bilgisayarda bluetooth yok nasıl olacak bu iş.. son kullanım tarihi 2008 idi bende ayın 30.unda aktifleştirddim ki yanmasın 30 gün hakkımız var yanmasın

USB'den cep telefonunu bağlayarak ta yapabilirsin.Telefon bölümünden bu konuda yardım alabilirsin.Eskiden okuduklarıma göre bayağı karmaşık işlerdi normal internet varsa bence elini sürme.2.el bölümünde satabilirdin aslında

• Arkadaşlar merhaba , ben de artık bir NS11S kullanıcısıyım. Bir hafta önce Bağdat cad. Sony Center dan aldım 1550 ytl 6 taksit . Her geçen gün daha fazla seviyorum bu makinayı . Almadan önce çok düşünmüştüm FW serisi almayı ancak az evvel onların forumlarını okudum ve birçoğu bana pek de fazla memnun değilmiş gibi geldi ve doğru bir seçim yaptığımı anladım. Aranızda olduğum için çok memnunum
  • Arkadaşlar selamlar. XP driverlarını nerden buldunuz acaba? Link verebilirseniz sevinirim.
  • merhabalar... 1 aylık ns11s kullanıcısıyım. 64 bit vista yükledikten sonra yarattığımız recovery diskten driverları yükleyebilir miyiz acaba??? 4 gb ram ide kullanmak istiyorum o yüzden 64 bite geçmek istiyorum. cvbınızı bekliyorum
  • HAyırlı olsun arkadaşım.Öncelikle şunu söyleyeyim büyük yazmak için çaba sarfedeceğine imla kurallarına uymak için kelimeleri tam yazmak için çaba sarfetsen hiç fena olmaz.

Sorunun cevabına geince disklerini her türlü geri yükleyebilirsin.Bilgisayara Linux'ta kursan normal fabrika ayarlarına o dvdler ile dönebilirsin.Ama döndüğünde işletim sistemin 64 bit olmaz 32 bit olur.4gb ram fazlasıyla yeterli zaten 64 bit işletim sistemi kurarak boşuna uğraşmış olursun.Karşına bir sürü sorun çıkar.Hiç önermiyorum.
  • arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyorum özellikle resimlere bakarken. nasıl çözebileceğimizi ayrıntılı yazabilirmiyiz. ben birtürlü bulamadım ayarları
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: N3roNx

quote:

Orjinalden alıntı: tar1k_demir

dostlarım benim pc de oyunlar tam ekran gözükmüyor sağ ve sol yandan 2 şer cm siyah boşluk var.size de öyle mi bilmiyorum ama nereden ayarlayabileceğimi söyler misiniz_?

Kardeş onu ati nin ayarlarına gir catalyst control centerda display den mi ayarlıosun. Biraz karıştırırsan bulursun..

• dostum gir ati ayarlarına ''notebook panel properties1'' ie bi seçenek göreceksin snra 3 seçenek daha var onların içindende ''Full screen''i seçmen yeterli....
  • herkese selamlar

arkadaşlarxp ye geçen arkadaşlar ekran parlaklığını ayarlamak için program arıyorlardı programı buldum paylaşmak istedim

http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Miniature-screen-brightness-controller.shtml

daha once verildiyse

sorry

• dostum o zaten vardı ama bu programla tuşlarla ayar yapamıosun zaten ...
  • İyi günler, öncelikle ns11 alan ve kullanan arkadaşların yeni bilgisayarları hayırlı olsun. Ben de bu bilgisayardan almak istiyorum yalnız sessiz bir oda ortamında fan sesi duyuluyor mu? Fan sürekli çalışıyor mu? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Benim önceden hp bilgisayarım vardı, ancak çok yoğun işlemlerde fan çalışır hemen dururdu, ns11 de durum nededir acaba? Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalıçapkını35

İyi günler, öncelikle ns11 alan ve kullanan arkadaşların yeni bilgisayarları hayırlı olsun. Ben de bu bilgisayardan almak istiyorum yalnız sessiz bir oda ortamında fan sesi duyuluyor mu? Fan sürekli çalışıyor mu? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Benim önceden hp bilgisayarım vardı, ancak çok yoğun işlemlerde fan çalışır hemen dururdu, ns11 de durum nededir acaba? Selamlar.

Dostum ben artık NS11S sahibi değilim değiştireli çok oldu ama inceleme yazımda fan konusunu belirtmiştim.Oradan okuyabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalıçapkını35

İyi günler, öncelikle ns11 alan ve kullanan arkadaşların yeni bilgisayarları hayırlı olsun. Ben de bu bilgisayardan almak istiyorum yalnız sessiz bir oda ortamında fan sesi duyuluyor mu? Fan sürekli çalışıyor mu? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Benim önceden hp bilgisayarım vardı, ancak çok yoğun işlemlerde fan çalışır hemen dururdu, ns11 de durum nededir acaba? Selamlar.

Fan sesi neredeyse hiç yok hplere kıyasla ama bazen harddisk den sesler geliyor ama normal bence
  • merhaba arkadaşlar ilk önce böyle güsel ve derinlemesine paylaşım yaptığı için @ecay'a teşşekkür ederim. bende kız kardeşime bu laptop'tan aldım doğum günü hediyesi olarak yanlız kız kardeşimde internettinde bir problem çıktı. olay şu kendisi şehir dışında kalıyor ve komşusunun interneti var wireless kullanıyorlarmış, buda yararlanmak istemiş işte bağlantı ayarları filan yapıldıktan sonra bağlanmaya başladı yanlız daha 2 gün olmadan laptop'un wireless ışığı gitmiş. :( gitmeden önce de zaten sınırlı ağ banlatısı ifadesi çıkmış kız kardeşimde kapatmış bu durumda. sonra laptopu açtığında ne ışık varmış ne de bağlantı hiç bişey gözükmüyormuş...(olayı telefonda anlattığı kadarıyla böyleymiş) yeni daha alalı ne kadar oldu ki?

yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephısto_06 -- 8 Ocak 2009; 13:51:10 >
  • PİYASADA KALDIMI BU ÜRÜNDEN ARKADAŞLAR NEREDE BULABİLİRİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mephısto_06

merhaba arkadaşlar ilk önce böyle güsel ve derinlemesine paylaşım yaptığı için @ecay'a teşşekkür ederim. bende kız kardeşime bu laptop'tan aldım doğum günü hediyesi olarak yanlız kız kardeşimde internettinde bir problem çıktı. olay şu kendisi şehir dışında kalıyor ve komşusunun interneti var wireless kullanıyorlarmış, buda yararlanmak istemiş işte bağlantı ayarları filan yapıldıktan sonra bağlanmaya başladı yanlız daha 2 gün olmadan laptop'un wireless ışığı gitmiş. :( gitmeden önce de zaten sınırlı ağ banlatısı ifadesi çıkmış kız kardeşimde kapatmış bu durumda. sonra laptopu açtığında ne ışık varmış ne de bağlantı hiç bişey gözükmüyormuş...(olayı telefonda anlattığı kadarıyla böyleymiş) yeni daha alalı ne kadar oldu ki?

yardım ederseniz sevinirim...

şansızlık olmuş driverlar ile ilgili bir problem yoksa servis yolu gözüküyor gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: shlsmn

PİYASADA KALDIMI BU ÜRÜNDEN ARKADAŞLAR NEREDE BULABİLİRİZ

sony bayilerine telefon açıp sor arasıra geliyor bayilere...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.