Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dreamboy

nokiacı olarak ben bu telefonu bekliyorum

Eskiden bir kafım vardı ; Nokia'dan şaşmayın , sonra K750i aldım ve dedim ki bir daha Sony'den başka marka alanın

Kesinlikle pişman olmazsın Bende bekliyorum çıktığı an alabilirim çok yüksek fiyatlı olmazsa

• yinede hoş geldin o zaman
    bu arada bu telefondaki media menüsündeki tv nin ne anlama geldiğiini bilen yok mu aranızda kameradan çok merak etmeye başladım o menüyü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

yinede hoş geldin o zaman
    bu arada bu telefondaki media menüsündeki tv nin ne anlama geldiğiini bilen yok mu aranızda kameradan çok merak etmeye başladım o menüyü

tv çıkış menüsü olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

olsa bile sadece tv olarak menüye koymazlardı. aklımdan şöyle bişey geçiyor belkide bideoları oynatmak için player a verdikleri isimde olabilir..

• quote:

quote:

quote:

olsa bile sadece tv olarak menüye koymazlardı. aklımdan şöyle bişey geçiyor belkide bideoları oynatmak için player a verdikleri isimde olabilir..

olabilir görüntüleme merkezi heabı tv demişler olabilir

• W960 ın topiği daha yukarılarda daha fazla sayfa oluşmuş.Hadi K850 ciler bastırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tej90

W960 ın topiği daha yukarılarda daha fazla sayfa oluşmuş.Hadi K850 ciler bastırın

maksat sayfa yükseltmek deil ki
  • yapma be hocam ikiside ayrı amaçlar için üretilmiş telefon. demekki w960 isteyen daha fazla walkman, symbain, wi-fi (o özelliklerii anca bizim gibi foto meraklıları istemez ) isteyen warmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!

UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!

@PHİ'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor!

Kardeşim SONY bu. Yaptı mı böyle yapar. Ah bir de 5X Optical Zoom koysa. O zaman Nokia nasıl cevap verecek SONY'e çok merak ediyorum.

NOKIA KILLER. Bundan sonra Nokia cihazların yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden.

Forever SONY ERICSSON.

#HandyCam Phone merakla bekliyorum. Herhalde Optik zoom olayını o cihaza saklıyor SONY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 20 Haziran 2007; 21:33:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!

UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!

@PHİ'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor!

Kardeşim SONY bu. Yaptı mı böyle yapar.

NOKIA KILLER. Bundan sonra Nokia cihazların yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden.

Forever SONY ERICSSON.

lensin otomatiik olması cidden güsel bi özellik
    ama buda sırf foto cihazı bence fotoya dair ne warsa koymalılar
    ve çoğunu koymuşlar gibi gözüküo
    optik zum hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 20 Haziran 2007; 21:33:25 >

• quote:

optik zum hariç

Yukarıdaki mesajı editledim ama geç kaldım. Optik Zoom olayını HandyCam'e saklıyor Sony biliyorum ben.
  • sony ile ericsson birleştiğinde nokianın bir yöneticisi '' iki kötü firmanın birleşmesinden birşey olmaz'' demiş(ne kadar doğru bilmiyorum)
    eğer bu doğruysa nokia sony erissondaki gelişmeleri endişeyle takip ediyordur herhalde. zira sadece yakın çevreme baktığımda eskiden nokia kullanıcısı olan pek çok kişinin başka markalara özelliklede se'ye sahip olduklarını görüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

sony ile ericsson birleştiğinde nokianın bir yöneticisi '' iki kötü firmanın birleşmesinden birşey olmaz'' demiş(ne kadar doğru bilmiyorum)
    eğer bu doğruysa nokia sony erissondaki gelişmeleri endişeyle takip ediyordur herhalde. zira sadece yakın çevreme baktığımda eskiden nokia kullanıcısı olan pek çok kişinin başka markalara özelliklede se'ye sahip olduklarını görüyorum...

Şimdi yusuflamaya başladı tabi. O zaman "iki kötü firma" derken SONY ve Ericsson'un ne kadar iki büyük firma olduğunu unutmuşlardı. Sony müzik,fotoğraf ve video konusunda piyasanın tozunu attırıyor, Ericsson ise benim gibi adamların gönlünü çelen mütevazi ama şukela (Bkz. A3618,A2618,T39) telefonları yapıyordu.

İki kötü firma derken bunları unuttular ama SONY hatırlatmaya başladı inceden. Dediğim gibi tahminen video bombasını HandyCam telefonlara saklıyor. Ve o telefonları çıkardığında Nokia, verecek cevap bulamayacak.

(Çok fanatik yazı yazdım beh. )

• quote:

quote:

optik zum hariç

Yukarıdaki mesajı editledim ama geç kaldım. Optik Zoom olayını HandyCam'e saklıyor Sony biliyorum ben.

öle bi serimi çıkartcak

• quote:

öle bi serimi çıkartcak

Walkman, Cyber-Shot çıktığına göre elbet o da çıkar. Benim ki tahmin di ama.
  • bende çıkar diyorum
  • quote:

quote:

öle bi serimi çıkartcak

Walkman, Cyber-Shot çıktığına göre elbet o da çıkar. Benim ki tahmin di ama.

N93 ve N93iye ceyap olarak diosunuz yani

bunu video çekimi hakkında vidyo midyo bişey yok di mi?
    nerde bu incelemeler yaa

• quote:

quote:

quote:

optik zum hariç

öle bi serimi çıkartcak

cybershot serisi çıktığından beri öyle bi efsane var handycam serisi çıkacak diye
    biz de bekliyoruz valla

• ya şimdi anlamadığım k850i yi nerdeyse n95 ten bile üstün tutyolar fanatizm bu olsa gerek. o yorum ypanlar hiç n95 eline alıp inceledilermi? bu arad tabi bu tel iyi foto çeker ama barjı hep nokia koyuyor sony iysini yapıyor yine nokia baraj koyuyor yani lider hep nokia oluyor se nin bunu kırması lazım örneğin hala 16milyon renge geçemedi bi türlü wifide yok ne diyelim.

göz görmek istediğini görüyor sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

ya şimdi anlamadığım k850i yi nerdeyse n95 ten bile üstün tutyolar fanatizm bu olsa gerek. o yorum ypanlar hiç n95 eline alıp inceledilermi? bu arad tabi bu tel iyi foto çeker ama barjı hep nokia koyuyor sony iysini yapıyor yine nokia baraj koyuyor yani lider hep nokia oluyor se nin bunu kırması lazım örneğin hala 16milyon renge geçemedi bi türlü wifide yok ne diyelim.

göz görmek istediğini görüyor sonuçta

beni destekleyen 2. kişi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.