Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

örneğin hala 16milyon renge geçemedi bi türlü wifide yok ne diyelim.

16m ekrana sahip e61 kullanıyorum. 256k renge sahip rokr e2 ve rokr e6 nın ekranı samimi söylüyorum 2 kat daha iyi, renkler çok canlı, parlaklıktan ziyade görüntüde bi dolgunluk var. e61 in 16m ekranından daha iyi.
  • Valla onubunu bilmem Sony her türlü Nokia ya takar arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

ya şimdi anlamadığım k850i yi nerdeyse n95 ten bile üstün tutyolar fanatizm bu olsa gerek. o yorum ypanlar hiç n95 eline alıp inceledilermi? bu arad tabi bu tel iyi foto çeker ama barjı hep nokia koyuyor sony iysini yapıyor yine nokia baraj koyuyor yani lider hep nokia oluyor se nin bunu kırması lazım örneğin hala 16milyon renge geçemedi bi türlü wifide yok ne diyelim.

göz görmek istediğini görüyor sonuçta

Nokia N95 de başarılı bir model. Ancak önemli eksiklikler de söz konusu...
  • Bu cihaz ne zaman çıkıyor ???
  • Bu kadar marka fanatikliğine gerek yok diye düşünüyorum, önemli olan verdiğimiz paranın karşılığını alabilmek maximum faydayı elde edebilmek. Uzun yıllar nokia kullandım sonra k750 çıktı SE'ye geri döndüm 790 ile devam ettim k850 ilede devam edicem ama bu demek değilki k850 den sonra yine SE alıcam. Ozamanki telefonlara göre karar vericem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umberto

Bu kadar marka fanatikliğine gerek yok diye düşünüyorum, önemli olan verdiğimiz paranın karşılığını alabilmek maximum faydayı elde edebilmek. Uzun yıllar nokia kullandım sonra k750 çıktı SE'ye geri döndüm 790 ile devam ettim k850 ilede devam edicem ama bu demek değilki k850 den sonra yine SE alıcam. Ozamanki telefonlara göre karar vericem.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

ya şimdi anlamadığım k850i yi nerdeyse n95 ten bile üstün tutyolar fanatizm bu olsa gerek. o yorum ypanlar hiç n95 eline alıp inceledilermi? bu arad tabi bu tel iyi foto çeker ama barjı hep nokia koyuyor sony iysini yapıyor yine nokia baraj koyuyor yani lider hep nokia oluyor se nin bunu kırması lazım örneğin hala 16milyon renge geçemedi bi türlü wifide yok ne diyelim.

pili ve ram sorunu gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: karal85

Bu cihaz ne zaman çıkıyor ???

eylül gibi inşallah

• se bile bile çıkardı elbet bu modeli. n95 te wifi gps felan olduğunu bilmiyormuydu elbette biliyordu. se kamera konusunda yarışmak istedi ve k850 bence hayli hayli (çok berligin çekilmiş foto görmesekte) daha iyi. bunu hepimiz kabul ediyor. o yüzden k850 ile n95 i foto konusu dışında pek fazla karşılaştırmak doru değil. w960 la olabilir ve eminimki multimedya özellikleri w960 çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

se bile bile çıkardı elbet bu modeli. n95 te wifi gps felan olduğunu bilmiyormuydu elbette biliyordu. se kamera konusunda yarışmak istedi ve k850 bence hayli hayli (çok berligin çekilmiş foto görmesekte) daha iyi. bunu hepimiz kabul ediyor. o yüzden k850 ile n95 i foto konusu dışında pek fazla karşılaştırmak doru değil. w960 la olabilir ve eminimki multimedya özellikleri w960 çok daha iyi.

bence yaptıımız doğmamış çocuğa don biçmek...
    nerden biliyoruz ki...
    ama tahmin ediyoruz ki sırf foto üzerine yoğunlaşmış bi cihaz olduuna göre ii çekiodur
  • Eylüle daha var yaws offf nasıl dayancam
  • kaçırdığınız bi nokta var.. k850 en gelişmiş 3g altyapısına sahip cihazlardan biri.. 3g nin olduğu cihazda wi-fi anlamsızlaşıyor... zaten 3g üzerinden çok cüzi bi ücretle internete çıkabiliyorsunuz. bu yüzden yerden kazanmak adına wi-fi koymamışlar. zira hemen her avrupa ülkesi 3g ile zaten wi-fi nin eksikliğini hissetmeyecektir. bu arada avea bi dünya üzerinden sarkı indirmeye kalkarsanız şarkı inerkenki veri ücreti sizden kesilmiyor. bu tür uygulamalar çeşitlendirilirse yakında cebinizden fazla para çıkmadan cepten nete çıkabilceksiniz.

mesela m.youtube.com. avea siz nette dolaşın vidyo izlerkenki veri akışı benden olsun derse... vb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

pili ve ram sorunu gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: karal85

Bu cihaz ne zaman çıkıyor ???

eylül gibi inşallah

Aynı şekilde telefonun fotoğraf kalitesi beklentilerin altında, ekranın üzerine bastırınca renklerde değişim yaşanabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Eylüle daha var yaws offf nasıl dayancam

sadece sen mi dayanıyorsun, tüm forum çatlıyor hocam
  • K850 mi w960 mı? Ne kadar zor bir seçim ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

K850 mi w960 mı? Ne kadar zor bir seçim ya.

w960 bence...
    w960ta en az bunu kadar ii çeker die TAHMİN ediorum
  • quote:

quote:

w960 bence...

w960 açık havada, k850 ise xeon flaşı ile her koşulda iyi foto çekecektir.
  • quote:

quote:

w960 bence...

Ben k850 nin daha ucuz olacağını da değerlendirdim ki öyle tahmin ediyorum.

Ayrıca bence foto çekiminde k850 nin açık ara üstün olacağını düşünüyorum. bknz: k790 ile w810-w610-w...

Gece çekimlerini kıyaslamaya bile gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 21 Haziran 2007; 0:05:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

quote:

w960 bence...

w960 açık havada, k850 ise xeon flaşı ile her koşulda iyi foto çekecektir.

Ah Xenon flaş

• sony w960 ün 3.2 sinde biraz kısıtlamaya gitmişte olabilir, yoksa k810 k790 t650 gibi telleri satamaz ,bknz: k750=yeni çıkan walkman telefonlar...ama yok 4X4 telefon değilde 4X3,50 telefon yapmak istedi sony o yüzden w960 ürettide diyebiliriz. bilmem bana katılırmısınız.
  • Merak edenlere yakin plan K850i'nin ele oturus ve ergonomisi buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 21 Haziran 2007; 0:23:44 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.