Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

dün rüyamda k850 gördüm ama ne yazıkki foto çekemedim, rüya bitii

Keşke çekseydin. Yayınlardın burada merakımızı giderirdik

walla hi hocam hata çekmeye hazırlanıyordum kendi tlefonumun bluetooth unu felan açmıştım ama ne yazıkki

• quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

dün rüyamda k850 gördüm ama ne yazıkki foto çekemedim, rüya bitii

rüyalarımızın telefonu oldu desenize
  • şaka maka öle oldu valla
  • K900i Exif li resim;

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

Ama bence firmware ve cxc leri fake yazmış olamazlar değil mi K850i resimlerinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celerm

K900i Exif li resim;

Ama bence firmware ve cxc leri fake yazmış olamazlar değil mi K850i resimlerinde?

resmin alındığı tarih 24.07.2007 diyor daha bir ay var
    yaw o değil bunu yapmışlarsa k850 resimleride acaba öle mi

• Olusturma yazilimi V1.0 demis KESİNLİKLE FAKE Sony'nin boyle bir firmware'si asla olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 24 Haziran 2007; 13:08:52 >
  • ben şimdi w810'umu ne yapacağım...şu se insanı kara kara düşündürtüyor yaa onlara

harbi enfes telefon fotoğraflar da manyak...

bu fotoların bize ulaşmasını sağlayanlara ad teşekkürü bir borç bilirim ve teşekkür ederekten bu borcu kapatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Olusturma yazilimi V1.0 demis KESİNLİKLE FAKE Sony'nin boyle bir firmware'si asla olmaz...

E tamam işte benim anlatmak istediğimde bu zaten resmin ortasında "Exif in nasıl değiştirildiğine bir örnek" diyor, ama exif bilgilerindede k900i gözüküyor. Hadi ya k850i nin resimleri de böyleyse?
  • bende o yönden şüpeye düştüm bu zaten fake orda yazıyoda exif değişmiş die ya k850 nin resimleride böle bişeyse? şu polo resminde resim yandan çekilseymiş adam arabaya yansır yansımadan da elindeki cihazın k850 olup olmadığını anlayabilrdik ama iyice inceledim ama resmi çeken kişi arkadan da olsa yansıması gerekmez mi çeken kişiye dair hiç bişe gözükmüyo, nasıl bi açıdan çekti acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 24 Haziran 2007; 14:55:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

bende o yönden şüpeye düştüm bu zaten fake orda yazıyoda exif değişmiş die ya k850 nin resimleride böle bişeyse? şu polo resminde resim yandan çekilseymiş adam arabaya yansır yansımadan da elindeki cihazın k850 olup olmadığını anlayabilrdik ama

O poloya kimseler bilmez ki pininfarina kardesiniz %700 zoom yapip belki amcamin elinden kaportaya yansıyan K850'yi yakından gorebilir dusuncesiyle baktigini ama hic bir sey goremedigini!!!

• quote:

quote:

bende o yönden şüpeye düştüm bu zaten fake orda yazıyoda exif değişmiş die ya k850 nin resimleride böle bişeyse? şu polo resminde resim yandan çekilseymiş adam arabaya yansır yansımadan da elindeki cihazın k850 olup olmadığını anlayabilrdik ama

O poloya kimseler bilmez ki pininfarina kardesiniz %700 zoom yapip belki amcamin elinden kaportaya yansıyan K850'yi yakından gorebilir dusuncesiyle baktigini ama hic bir sey goremedigini!!!

işte bende düşünüp baktım ama arka tamponun üst kısmına adam hariç bütün ortam yansımış çeken kişide gözükmüyoki iyice kafam karıştı saat resminede baktım ordada hiç bişe gözükmüyo

• quote:

quote:

Bence arkadaşına bir mail at aşağıdaki resimle birlikte, insanlara resimlerin gerçek olduğunu kanıtlayacak bir resim çeksin.
    İşte Full k850i, r9 firmware ve cxc li resim, ben daha fazla birşey söylemiyorum.

http://img504.imageshack.us/img504/646/dsctb8.jpg <<Exiflere bakmayı unutmayın

• bune yaw 1599x1198 boyutlu resim çok kaliteli ama 123 kb iyice karıştı kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: celerm

quote:

quote:

Bence arkadaşına bir mail at aşağıdaki resimle birlikte, insanlara resimlerin gerçek olduğunu kanıtlayacak bir resim çeksin.
    İşte Full k850i, r9 firmware ve cxc li resim, ben daha fazla birşey söylemiyorum.

http://img504.imageshack.us/img504/646/dsctb8.jpg <<Exiflere bakmayı unutmayın

Arkadasımın kendi cekmiyor fotoları bunu daha once ve konunun basinda belirttim altini ozelikle cizerek. Kaldi ki kendisi de zaten cok sasiriyor bu kalitedeki fotolara. Ona da tanıtım sırasında tanıstıgı ve k850'yi incelemek uzere kısa sureligine alan bir rus tarafından yollanan resimlermis bunlar...

• quote:

bune yaw 1599x1198 boyutlu resim çok kaliteli ama 123 kb iyice karıştı kafayı yicem

ESAS BENİMKAFAM KARİSTİ resimde cihazin firmware'i diger fotograflarla ayni!! Diger fotograflarin gercek olma ihtimali artti gibi sanki

• quote:

quote:

bune yaw 1599x1198 boyutlu resim çok kaliteli ama 123 kb iyice karıştı kafayı yicem

ESAS BENİMKAFAM KARİSTİ resimde cihazin firmware'i diger fotograflarla ayni!! Diger fotograflarin gercek olma ihtimali artti gibi sanki

Ben dedim ya işte Yeni workshop açıyorum, resminizi verin k850i ile çekilmiş gibi yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celerm -- 24 Haziran 2007; 15:39:17 >

• Ben bardagin dolu tarafini gormeye calismistim ama
  • quote:

Ben bardagin dolu tarafini gormeye calismistim ama

lafı ağzımdan aldın bende onu diyecektim ne kadar k850 fotosu varsa hepsininde fw leri aynı. Fw ler aynı olur, kb ler arası boyutlar çok farklı olur, resimler inanılmayacak kadar süper, exifler k850 ye ait olduğunu söyler, yansımalardan bulmaya çalışırız, kimi çıkar fake der, biz bu gidişle üç güne kalmaz kafayı yeriz gibime geliyo

• quote:

quote:

lafı ağzımdan aldın bende onu diyecektim ne kadar k850 fotosu varsa hepsininde fw leri aynı. Fw ler aynı olur, kb ler arası boyutlar çok farklı olur, resimler inanılmayacak kadar süper, exifler k850 ye ait olduğunu söyler, yansımalardan bulmaya çalışırız, kimi çıkar fake der, biz bu gidişle üç güne kalmaz kafayı yeriz gibime geliyo

Ben coktan yedim bile

• quote:

quote:

Benim kanıtlamaya çalıştığım, firmware in, cxc nin yani kısaca EXIF bilgilerinin değiştirilebilir olduğu. Çünkü ikinci bir şüphede şuradan geliyor, firmware R9 ile başlıyor, sony ericsson un açıklamada sunduğu örnek resimlerin firmware i R1 ile başlıyordu. Arada 8 Firmware lik bir fark var, bu kadar kısa sürede bu kadar fazla firmware üretmiş olamazlar (bence). Ya da sony ericsson çoooooook önceden hazırladığı firmware i sundu millete orda, telefon piyasaya çıkıncada en son R9 u verip millette şok etkisi yaratmayı planlıyor belkide (bardağın dolu tarafı).
    Tekrar söylüyorum, EXIF bilgileri istenildiği gibi oynanabilir, istediğiniz kadar kanıt sunabilirim. O yüzden EXIF e güvenip bu resimler kesin k850 nin demeyin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.