Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: celerm

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Ben bardagin dolu tarafini gormeye calismistim ama

lafı ağzımdan aldın bende onu diyecektim ne kadar k850 fotosu varsa hepsininde fw leri aynı. Fw ler aynı olur, kb ler arası boyutlar çok farklı olur, resimler inanılmayacak kadar süper, exifler k850 ye ait olduğunu söyler, yansımalardan bulmaya çalışırız, kimi çıkar fake der, biz bu gidişle üç güne kalmaz kafayı yeriz gibime geliyo

Benim kanıtlamaya çalıştığım, firmware in, cxc nin yani kısaca EXIF bilgilerinin değiştirilebilir olduğu. Çünkü ikinci bir şüphede şuradan geliyor, firmware R9 ile başlıyor, sony ericsson un açıklamada sunduğu örnek resimlerin firmware i R1 ile başlıyordu. Arada 8 Firmware lik bir fark var, bu kadar kısa sürede bu kadar fazla firmware üretmiş olamazlar (bence). Ya da sony ericsson çoooooook önceden hazırladığı firmware i sundu millete orda, telefon piyasaya çıkıncada en son R9 u verip millette şok etkisi yaratmayı planlıyor belkide (bardağın dolu tarafı).
    Tekrar söylüyorum, EXIF bilgileri istenildiği gibi oynanabilir, istediğiniz kadar kanıt sunabilirim. O yüzden EXIF e güvenip bu resimler kesin k850 nin demeyin.

zaten hiçbrimiz %100 bu resimler k850 ye ait demiyoruz ama hepimiz k850 ye ait olmasını istiyoruz bu yüzden de bişeyler bulmaya çalışıyoruz ama henüz kesin dicek birşey yok ortada ancak mobile review gibi büyük sitelerin incelemelerinden sonra anlarız. gerçi ordaki resimlerin bazıları iyi çıkmıyor çeken kişi iyi çekemiyor ama orda da fake olacak hali yok heralde

• Ya yazdıklarıızdan hiç bişi anlamıyorum exif fln bırakın kardeşim zamanı gelince görürsünüz fıstık gibi telefon işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Ya yazdıklarıızdan hiç bişi anlamıyorum exif fln bırakın kardeşim zamanı gelince görürsünüz fıstık gibi telefon işte

İste en guzel cvp

Bu arada,
    @celerm dostum bilmedigin veya yanlis bildigin bir konuyu editleyim, sony'de tum firmware'ler matematiksel olarak belli bir siraya gore cikmiyor veya baslamiyor. Yani R1 ile R9 arasinda dusundugun gibi sekiz f.w'lik bir fark olmayabilir. Örnegin W810'da tum f.w'ler direk "R4" olarak baslar fakat W810'un R4xxxxx'den önce yayinlamis R1, R2, R3 vs gibi f.w'leri yoktur. Yani amcamlar direk R4'den girmisler f.w olayina.

Kisaca, R9'un bir test f.w'si oldugu dusunerek K850 piyasaya ciktiginda resmi f.w'in her sekilde R1, R2, R3, R4, R5, R6, R7, R8 vs ile baslayabilecegi ve R9 ile arada sekiz adet f.w farki olmayacagi yorumunu rahatlikla yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 24 Haziran 2007; 19:02:27 >

• quote:

quote:

Ya yazdıklarıızdan hiç bişi anlamıyorum exif fln bırakın kardeşim zamanı gelince görürsünüz fıstık gibi telefon işte

İste en guzel cvp

Bu arada,
    @celerm dostum bilmedigin veya yanlis bildigin bir konuyu editleyim, sony'de tum firmware'ler matematiksel olarak belli bir siraya gore cikmiyor veya baslamiyor. Yani R1 ile R9 arasinda dusundugun gibi sekiz f.w'lik bir fark olmayabilir. Örnegin W810'da tum f.w'ler direk "R4" olarak baslar fakat W810'un R4xxxxx'den önce yayinlamis R1, R2, R3 vs gibi f.w'leri yoktur. Yani amcamlar direk R4'den girmisler f.w olayina.

Kisaca, R9'un bir test f.w'si oldugu dusunerek K850 piyasaya ciktiginda resmi f.w'in her sekilde R1, R2, R3, R4, R5, R6, R7, R8 vs ile baslayabilecegi ve R9 ile arada sekiz adet f.w farki olmayacagi yorumunu rahatlikla yapabiliriz

hocam kaç bilinmeyenli denklem acaba bu

• quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

quote:

quote:

İste en guzel cvp

Bu arada,

hocam kaç bilinmeyenli denklem acaba bu

doru şuan 4,5 bilinmeyenli denklem kadar zor k850 mi değilmi ama az kaldı 2+2=4 kadar kolay olacak

• bu telefonun değeri bu kadarmı arkadaşlar taaaaaaaaa 3. sayfanın sonlarından aldım getirdim
  • K850'ci arkadaşlar bu ara biraz moralsiz, şu fotoğraflar hakkındaki şüpheler moralimizi bozdu. Yoksa bu topici bu kadar aşağılara indirmezlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

K850'ci arkadaşlar bu ara biraz moralsiz, şu fotoğraflar hakkındaki şüpheler moralimizi bozdu. Yoksa bu topici bu kadar aşağılara indirmezlerdi.

Aslında moral bozulacak bir sey yok neden;

1- Henuz fotolarin fake oldugu kesin anlasilmadi.

2- Oyle bile olsa K850'nin kardesleri 750, 790 ve 810'dan kotu cekmeyecegi aşikar.
  • Ben o resimlere çok yakın sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum. K850 K750 gibi bir devrim yapacaktır buna eminim
  • İnşallah dediğiniz gibi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@estimate__,
    tel şu anda tanıtımda ve o fotolar örnek cihazlardan çekilmiş (prototip) fotolar. Belli bir yazılım vs. yok şu anda. Elbette iyileştirmeler, düzenlemeler
    yapılacaktır. K790 çıkmadan önce de kimse fotosunu beğenmemişti prototip telle olan incelemelerde hatırlarsanız. Sonra ne oldu peki? Hiçbir tel su dökemedi eline. Bu da böyle olacaktır.
    Şekil olarak benim ve daha birçok arkadaşın hoşuna gitti. Basına sızan o foto çok kaba ve iğrenç görünüyordu. Gerçek tele baktığımızda daha kibar bir görüntü sergilemekte. SE zaten bir tele koymadığı şeyi diğer tele koyuyor. w960 ve k850 özellikleri gibi.

valla bana kalırsa bende sana şahsi fikrimi söyliyim revolver . 2000 le 2500 pixel arasında göze dişe dokunur çok büyük fark elde edemezsin . 3 le 7 mp arası olsa belki ama sandığınızı gibi 3 le 5 arasında çok büyük fark yok ben telefonumdan memnumun bu telefonu almayı düşünmüyorum öyle rijenere bir basamak üst işlemciyle fark yaratamazsın .

• fotolor mükemmel ötesi.. Ancak o kadar canlı nasıl çıkmışlar, o kırmızılar, sarılar, yeşiller.. harika harika.. Sanki bir yandan sevinirken bir yandan da fake olabileceğini düşünmek üzüyor insanı... değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Ben o resimlere çok yakın sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum. K850 K750 gibi bir devrim yapacaktır buna eminim

inş senin dediğin çıkarda hepimizin yüzü güler
  • ne yazıkki su K850 nin test veya gerçek R9 diye bir yazılımı yok. R1 ve R2 yazılımları var su anda se serverinde. hatta 25 haziran tarihli son update R1B...

elimde birkaç fotograf var çektiğim ve bazı arkadaşların dediği gibi test yazılımları çok iç mükemmel resimler çekmiyor.

resim boyutu 1.5 mb. civarında. fakat utanarak yazıyorum ki resmi upload etme yeteneğim yok. isteyen bir arkadaş mail adresi yazarsa ona yollayabilirim. o koyar siteye.

tekrar yazıyorum test fotoğrafları henüz mükemmel değil.

------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovemymobile -- 25 Haziran 2007; 20:16:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: estimate__

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@estimate__,
    tel şu anda tanıtımda ve o fotolar örnek cihazlardan çekilmiş (prototip) fotolar. Belli bir yazılım vs. yok şu anda. Elbette iyileştirmeler, düzenlemeler
    yapılacaktır. K790 çıkmadan önce de kimse fotosunu beğenmemişti prototip telle olan incelemelerde hatırlarsanız. Sonra ne oldu peki? Hiçbir tel su dökemedi eline. Bu da böyle olacaktır.
    Şekil olarak benim ve daha birçok arkadaşın hoşuna gitti. Basına sızan o foto çok kaba ve iğrenç görünüyordu. Gerçek tele baktığımızda daha kibar bir görüntü sergilemekte. SE zaten bir tele koymadığı şeyi diğer tele koyuyor. w960 ve k850 özellikleri gibi.

valla bana kalırsa bende sana şahsi fikrimi söyliyim revolver . 2000 le 2500 pixel arasında göze dişe dokunur çok büyük fark elde edemezsin . 3 le 7 mp arası olsa belki ama sandığınızı gibi 3 le 5 arasında çok büyük fark yok ben telefonumdan memnumun bu telefonu almayı düşünmüyorum öyle rijenere bir basamak üst işlemciyle fark yaratamazsın .

Fotografta Mp hersey demek degildir ve fotograf kalitesinde mp direk kaliteye etken bir kriter degildir. 2mp'lik bir foto 5mp'lik bir fotodan cok daha kaliteli sonuclar uretebilir. Savundugun ne kadarcok mp o kadar kalite anafikri yanlis...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

ne yazıkki su K850 nin test veya gerçek R9 diye bir yazılımı yok. R1 ve R2 yazılımları var su anda se serverinde. hatta 25 haziran tarihli son update R1B...

elimde birkaç fotograf var çektiğim ve bazı arkadaşların dediği gibi test yazılımları çok iç mükemmel resimler çekmiyor.

resim boyutu 1.5 mb. civarında. fakat utanarak yazıyorum ki resmi upload etme yeteneğim yok. isteyen bir arkadaş mail adresi yazarsa ona yollayabilirim. o koyar siteye.

------------

Mail adresimi pm attim arkadas resmleri gonderince topige eklicem arkadaslar...
  • quote:

ne yazıkki su K850 nin test veya gerçek R9 diye bir yazılımı yok. R1 ve R2 yazılımları var su anda se serverinde. hatta 25 haziran tarihli son update R1B...

------------

katibim55@hotmail.com bu adrese yolla kardeş

• quote:

------------

Sanırım cihazı kullandın veya iyi seviyede bilgi sahibisin.
    Buraya upload edemezsen satis@shware.net yada tkaragoz@msn.com a resimleri yollayabilirsin.

• K serisinin diyer adı artık

Kapak 850
  • Tamam ortada bir kapak var ama kapağın hangi telefonun üzerine oturacağı kesin değil. K850 çıkıp N95i ezerken; Pardon abi biz yanlış düşünmüşüz yada Ama N95 önce çıktı filan demeyin ama.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.