Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung da kullandim evet o dahada kötüydü. bu özellikler benim icin cok kullanabilir ve gerekli özellikler(herkesin kullanim tarzi farkli tabi) ve bir se fani olarak hala eklemediler yeni tellere,bu son sanslari eger bunlarda da yoksa artik basimizin caresine bakicaz

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: jv96

fotolar k750i ve k810i den kötü olmayacaktir büyük ihtimalle,onlar bile gayet güzel cektiklerine göre k850i de güzel cekecektir.

asil problem artik menülerde degisiklik yapmalari gerek,se telefonlarda hala zamanla degisen profil yok yada her profile degisik bir sms tonu atayamiyorsun,sms tonu neyse her profilde o oluyor,degistirin artik sunu,isteklerim bunlar:)

Tek derdimiz bu olsa keske ne buyuk bir problem/eksiklik ki sorma! Hic samsung kullanmadin sanirim amcamların cihazlarında daha yeni yeni titresim ile melodi aynı an'da kullanilabiliyor ve sirf bu yuzden herifler bayram ediyorlar topiclerinde

Sozun ozu, beterin beteri vardir

• İyi fotoğraf çeker o ayrı. Ama bence bu telefonun görünümü o kadar da güzel değil. Tamam ışıklı falan güzel ama aynı ışıkları k790'a yapsa çok daha hoş görünürdü ya da K810'a. Ayrıca ben artık bu se'lerde word beldegelerini, pdf dosyalarını rahatlıkla açmak istiyorum ( Başka bir formata çevirmeden) Bu konuda da çalışmalar yapmalılar bence.

Bu arada şöyle bir haber okudum, böyle telefonların çıkmasını mı beklesem ne...

"Bu ayın sonunda piyasaya çıkacak iPhone ile cep telefonu pazarı şenlenecek ama önümüzdeki yıllarda gelecek bir teknoloji bütün planlarımızı alt üst edecek.

Cep telefonları artık her türlü özelliği ile hayatımızın içine kadar girmiş bulunmakta. Üreticiler ise onları bizden daha da ayrılamaz bir parça haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyorlar. Bu ayın sonunda piyasaya çıkacak olan iPhone'un bütün yeni ve ilginç özellikleri hem çene yorarken hem de insanları kendine hayran bırakırken, Texas Instruments'dan gelen bir haber iPhone'un ömrünün de ne kadar uzun olacağı yönünde bir takım endişeler yaratmaya başladı.

OMAP 3 ile yeni bir devir başlıyor!

Dünyaca ünlü yonga üreticisi Texas Instruments'a göre OMAP 3 işlemcilerinin 2008 yılında cep telefonlarına girmesi bekleniyor. Bu işlemciler oldukça güçlü bir hesaplama kabiliyetine ve hıza sahipler.

Peki bu OMAP 3 denilen işlemciler cep telefonlarına ne gibi özellikler katacak?

:: Cep telefonları high-definition (yani yüksek çözünürlüklü) videoları oynatabilecekler.
    :: En hızlı OMAP 3 ile telefonunuzun ekranında 720x1368 piksellik bir videoyu
    seyredebileceksiniz.
    :: 12 Mega Piksele kadar fotoğraf çekme kabiliyetine sahip olacaklar.
    :: Burst modunda saniyede 4 tane 3 Mega Piksellik fotoğraf çekebileceksiniz.
    :: Acrobat Reader tarzı programları oldukça hızlı çalıştırabileceği için yakınlaştırma yada çevirme gibi herhangi bir döküman işlemi hiç zamanınızı almayacak.
    :: İşlemcilerin yüksek hızları sayesinde web'de gezinirken yada video izlerken takılma veya geç açılma gibi telefondan kaynaklı sorunları yaşamayacaksınız.

OMAP 3 işlemcileri 65nm lik işlemci teknoloji üzerine yapılandırıldılar ve işlem kabiliyeti ile hızlarına göre de çeşitli modelleri mevcut bulunmakta."

• o şekil telefonları tr ye gelmesi daha uzun süre alır bir ikinciside çok pahalı olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

İyi fotoğraf çeker o ayrı. Ama bence bu telefonun görünümü o kadar da güzel değil. Tamam ışıklı falan güzel ama aynı ışıkları k790'a yapsa çok daha hoş görünürdü ya da K810'a. Ayrıca ben artık bu se'lerde word beldegelerini, pdf dosyalarını rahatlıkla açmak istiyorum ( Başka bir formata çevirmeden) Bu konuda da çalışmalar yapmalılar bence.

Bu arada şöyle bir haber okudum, böyle telefonların çıkmasını mı beklesem ne...

"Bu ayın sonunda piyasaya çıkacak iPhone ile cep telefonu pazarı şenlenecek ama önümüzdeki yıllarda gelecek bir teknoloji bütün planlarımızı alt üst edecek.

Cep telefonları artık her türlü özelliği ile hayatımızın içine kadar girmiş bulunmakta. Üreticiler ise onları bizden daha da ayrılamaz bir parça haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyorlar. Bu ayın sonunda piyasaya çıkacak olan iPhone'un bütün yeni ve ilginç özellikleri hem çene yorarken hem de insanları kendine hayran bırakırken, Texas Instruments'dan gelen bir haber iPhone'un ömrünün de ne kadar uzun olacağı yönünde bir takım endişeler yaratmaya başladı.

OMAP 3 ile yeni bir devir başlıyor!

Dünyaca ünlü yonga üreticisi Texas Instruments'a göre OMAP 3 işlemcilerinin 2008 yılında cep telefonlarına girmesi bekleniyor. Bu işlemciler oldukça güçlü bir hesaplama kabiliyetine ve hıza sahipler.

Peki bu OMAP 3 denilen işlemciler cep telefonlarına ne gibi özellikler katacak?

:: Cep telefonları high-definition (yani yüksek çözünürlüklü) videoları oynatabilecekler.
    :: En hızlı OMAP 3 ile telefonunuzun ekranında 720x1368 piksellik bir videoyu
    seyredebileceksiniz.
    :: 12 Mega Piksele kadar fotoğraf çekme kabiliyetine sahip olacaklar.
    :: Burst modunda saniyede 4 tane 3 Mega Piksellik fotoğraf çekebileceksiniz.
    :: Acrobat Reader tarzı programları oldukça hızlı çalıştırabileceği için yakınlaştırma yada çevirme gibi herhangi bir döküman işlemi hiç zamanınızı almayacak.
    :: İşlemcilerin yüksek hızları sayesinde web'de gezinirken yada video izlerken takılma veya geç açılma gibi telefondan kaynaklı sorunları yaşamayacaksınız.

OMAP 3 işlemcileri 65nm lik işlemci teknoloji üzerine yapılandırıldılar ve işlem kabiliyeti ile hızlarına göre de çeşitli modelleri mevcut bulunmakta."

Omap islemcilleri islemciden cok anakart'a benzeyen birer moduldurler ve zaten nokia n90'da bir suredir kullanılıyordu. Lakin omap3'ler bahsedilen kapasiteye sahip olurlarsa radikal degisimlerin olacagi tartisilmaz. Fakat goz ardi etmemek gerekir ki, bu teknolojinin "satin alinabilir makul ve mantikli bir fiyatla" ureticiler tarafindan "kabul gorulup" cihazlarda kullanilmasi tahminimce en az 2- 3 yılı bulacaktir. (Hatta belki daha fazla)

Zira bugun 12mp'lik bir cep telefonu piyasaya surmek sirketler bazinda cok mantikli gozukmuyor! Ornegin sony direk camera bolumunu kapatmasi gerekir ki, henuz sony'nin profesyonel digital cameralarinda dahi 12mp'lik bir model yok!!

Kisaca, bu gelismeler simdilik kagit ustunde bir kaplan ve sadece bir konsept'ten ibaret gelismeler. Beklemeye kalkarsak torun torba sahibi oluruz! K850'ye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 27 Haziran 2007; 9:10:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Kisaca, bu gelismeler simdilik kagit ustunde bir kaplan ve sadece bir konsept'ten ibaret gelismeler. Beklemeye kalkarsak torun torba sahibi oluruz! K850'ye devam

Dedimya arkadaşım; N95 kadar kötü çekse bile K850ye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 27 Haziran 2007; 15:33:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

feci şekilde paranoyak olduk, manzara fotosuna bende inanmıyorum (belkide dorudur fotoyu gönderen arkadş bu tel çıkmadan önceden baya bi şeyden bahsetmişti media felan var demişti ve çok güzel bi media sı var telin ) ama tel test aşamasında olduğunu farzedersek ilk çekiceği fotoların kötü olması doğaldır.

teşekkür ederim hatırladığın için erd_m, arkadaşlar sizi inandırmak gibi bir niyetim yok zaten benim ama aylar önce bu sitede telefonun medya menüsünü, telefonu eline almayan biri yazamaz....

şu anda telefonun fotoğraf kalitesinin iyi olmadığını fakat dediğiniz gibi test K790 larda da benzer sorunlar olduğunu biliyorsunuz.

telefon stabil olmadan, foto kalitesi ve dokunmatik tuş takımı düzelmeden tabii ki piyasaya çıkmayacak.

P990 ı düşünün, telefonun vaadleri vardı ve bu vaadleri tam olarak gerçekleştirmeden piyasaya çıkamadı, aylarca gecikti. (sorun kartvizit readerdi)

telefonlar içten dışa dizayn edilir. önce specler belirlenir, ardından bu specler dizayna oturtulur.

5 megapix ve cyber-shot anonsu ile duyuracağınız bir cihazın çektiği fotoya herkesin şapka çıkarması gerekir. işte bunu elde edene kadar cihaz piyasaya sürülmez.
    test, test,test

aylarca test. ardından piyasaya çıkar ve ne yazıkki siz de hatalar bulursunuz. ama test devam eder,

yeni yazılımlar, updateler bunun için vardır.

gönderdiğim fotoyu unutun, hataydı, hayalleriniz yıkıldı.

emin olun bu cihaz piyasadaki en iyi foto çeken telefon olacak.

en iyi media player menüsüne sahip olacak.

ama biraz daha zaman var (ekim - iyi ihtimal)

sizi inandırmam gibi idiam yok ama yazdıklarıma inanmanızı isterim, o kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

quote:

feci şekilde paranoyak olduk, manzara fotosuna bende inanmıyorum (belkide dorudur fotoyu gönderen arkadş bu tel çıkmadan önceden baya bi şeyden bahsetmişti media felan var demişti ve çok güzel bi media sı var telin ) ama tel test aşamasında olduğunu farzedersek ilk çekiceği fotoların kötü olması doğaldır.

teşekkür ederim hatırladığın için erd_m, arkadaşlar sizi inandırmak gibi bir niyetim yok zaten benim ama aylar önce bu sitede telefonun medya menüsünü, telefonu eline almayan biri yazamaz....

şu anda telefonun fotoğraf kalitesinin iyi olmadığını fakat dediğiniz gibi test K790 larda da benzer sorunlar olduğunu biliyorsunuz.

telefon stabil olmadan, foto kalitesi ve dokunmatik tuş takımı düzelmeden tabii ki piyasaya çıkmayacak.

P990 ı düşünün, telefonun vaadleri vardı ve bu vaadleri tam olarak gerçekleştirmeden piyasaya çıkamadı, aylarca gecikti. (sorun kartvizit readerdi)

telefonlar içten dışa dizayn edilir. önce specler belirlenir, ardından bu specler dizayna oturtulur.

5 megapix ve cyber-shot anonsu ile duyuracağınız bir cihazın çektiği fotoya herkesin şapka çıkarması gerekir. işte bunu elde edene kadar cihaz piyasaya sürülmez.
    test, test,test

aylarca test. ardından piyasaya çıkar ve ne yazıkki siz de hatalar bulursunuz. ama test devam eder,

Bir şey soracağım o Medya menüsündeki Tv seçeneği nedir. Ve müzikçalarda nasıl bir değişklik yapıldı.

• @ilovemymobile

Dostum yanlis anlama ama sahibi oldugun K850'nin elinde veya forumca inanabilecegimiz bir fotografini cekip bize gonderebilirmisin? Bir'de k850'yi nerden, nasil ve kac ytl'ye aldin?
  • ilovemobile'ın söylemlerine bakılacak olursa SE çalışanlarından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxxplorer

ilovemobile'ın söylemlerine bakılacak olursa SE çalışanlarından...

öle olduğu kesin
  • quote:

quote:

test, test,test

bencede arkadaşım iğrençte olsa berbat da olsa kötü ortamda olsa bikaç resim çekip koyabilir misin

• quote:

Dokunmatik tuş takımı konusunda bilgi verir misiniz
  • ne oldu ya forumun en merak edilcen balığı niye susmışbozmayın moralleri daha bişey belli olmuş deil
  • @ilovemymobile Senden açıklama bekliyoruz. İddaaların büyük. Bizde haklı olarak senden teli kullandığın için biraz detaylı bilgi istiyoruz. Telefounun özellikle foto özelliğile ilgili detaylı bilgi istiyoruz.

Son olarak K850 öyle fotograf çekemez Kesin bir yanlışlık var bu işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

@ilovemymobile Senden açıklama bekliyoruz. İddaaların büyük. Bizde haklı olarak senden teli kullandığın için biraz detaylı bilgi istiyoruz. Telefounun özellikle foto özelliğile ilgili detaylı bilgi istiyoruz.

Son olarak K850 öyle fotograf çekemez Kesin bir yanlışlık var bu işte.

Kendisinden elinde K850 ile cekilmis bir fotograf rica ettim cvp bekliyorum(ruz)...
  • ilovemymobile arkadaşımız kendi elinde çekilmiş yada şuan onda olduğunu ıspatlayan fotoyu koymadığı sürece dikkate almayın. Amacı ortalığı karışitırmak yada kendine eğlence çıkarmak olabilir.

Lütfen foto koymadığı sürece bu arkadaş ve resimler üzerine yorum yapmayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 28 Haziran 2007; 16:08:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

Buda benden olsun!!! K900 1.9dci

k900 ne lan
  • k790 ın hala ölmediğinin ispatıdır bu . yani bir üst model çıkarmakla kolay kolay ölmeyeceği .

• quote:

Orjinalden alıntı: estimate__

k790 ın hala ölmediğinin ispatıdır bu . yani bir üst model çıkarmakla kolay kolay ölmeyeceği .

Tebrikler digital camera seviyesinde guzel bir pozlama
  • İLOVEMOBİLE ortaya çıksana kardeşim ne o ayda yılda bir giriyorsun foruma,kuyuya bir taş atıyorsun çıkar çıkarabilirsen
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.