Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k790 reklamı denildiği gibi biraz sönük kaldı inş. k850 nin reklamı tüketicileri kendisine çekecek bir şekilde yapılır
  • Acaba ne zaman gelirki trye gerçekten çok güzel bişeyaşırı pahalı biley olmasa bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Acaba ne zaman gelirki trye gerçekten çok güzel bişeyaşırı pahalı biley olmasa bari

ben sana sölim 1150-1200 civarında çıkacak tahminimce
  • dün gece rüyamda gördüm k850 yi tr de bi adamda varmış sadece bende ondan çalıyodum diyodum hemen resim çekip foruma koymalıyım herkes görsün nası resim çektiğini, bikaç tane çektim foruma koyamadan uyandım
  • bende n95'in reklamını beğenmiyorum, adam cebinden zar çıkarıyo böcek çıkarıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

arkadaşlar ne yazıkki işlerim nedeniyle sizin kadar sık siteye giriş yapamıyorum. amacım ortaya taş atıp kaybolmak değil, sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.

medya menüsü psp nin menüsü ile benzerlik gösteriyor. medya başlığı altında fotoğraf, radyo, müzik, tv gibi seçenekler var. tv den kastedilen DVB-H desteği ile sağlanan broadband bir tv yayını. şu an türkiyede TRT bu kanaldan yayın yapıyor. operatör desteği ve 3G gerekiyor.

dokunmatik tuş takımı videolarda da gördüğünüz üzere stabil değil henüz ama çok kullanışlı. secim, menü ve back tuşları ekranın hemen altında. bunun amacı sizi de dediğiniz gibi yer kazanmak.

yes no tuşları bu modelden itibaren üst seviye telefonlarda yine kullanılmaya başlanacak.

cihazın yeterince fotosu ve videosu var internette.

fotoğraf koymamaya da yemin ettim, en azından gelişim süresince.

bunları bilmek için se çalışanı olmaya da gerek yok, iyi bir araştırma ve developeri yalayıp yutma size bunları kazandırabilir.

bu telefon beni en az sizin kadar heyecanlandırıyor fakat hepimizin beklemekten başka seçeneği yok.

ama iş heyecandan başka birşey, burada bunları okuyan herkes bir se fanı. ve se kullanıcısı.

fakat bu marka türkiyede avrupanın en düşük pazar payına sahip. %6. (kaynak 3 hafta önceki pazar Sabah gazetesi)
    gudik nokia %50, plastik samsung %30...

bu konuda ne yapabiliriz onu düşünelim. bana kimse samsungu ve nokyayı övmesin, se nin kalitesinde cihazlar değil onlar. en azından avrupalı bunu düşünüyor. (yunanistan se %33 nokia %30 samsung %16, hırvatistan se %25 samsung %13 nokia %25, keza almanya ve ingiltere de buna yakın. nokia ülkesi finlandiyada geçen sene pazar lideriydik. isveç pazar payımızdan bahsetmek istemiyorum adamlar bizden daha milliyetçi, otomobilde bile saab ve volvo disinda araç kullanmıyorlar)

evet isterseniz ayrı bir topic açın -pininfarina bana bu konuda yardım edebilir misin?- ama lütfen sony ericsson u türkiyede sevilen ve tercih edilen bir marka yapmamız için ne yapılabileceğini yazın, fikri olan herkes yazsın.

anca o zaman bu ürünler ulaşılabilecek fiyatlara çıkacak ve burada sadece yazmaktan başka birşeyler yapmış olacağız

bu marka bu pazar payını haketmiyor bunun için yeni fikirlere ihtiyaç var...

teşekkürler...

İNCELEMELERİ OKUYARAK BUNLARI HERKESD YAZABİLİR. SENDE OLDUĞUNU ISPATLAYAN RESİM GÖRMEK İSTİYORUZ. VE SEN GÖSTERMİYORSUN! YOKSA YOK MU??? BİZDE ÖYLE TAHMİN EDİYORUZ.

• HEM AYRICA SE Yİ ORAYA TAŞIMAK BURAYA ÇIKARMAK REKLAM YAPMAK 1 NUMARA YAPMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL.

HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR YURTDIŞINDA 200€ YA SATTIKLARI CIHAZI TÜRKİYEDE 350€ YA SATTIKLARINI. ORASI BİZİ İLGİLENDİRMEZ BİZ MÜŞTERİYİZ KALİTEYİ UCUZA ALMAK İSTERİZ Kİ BU MÜMKÜN AMA UCUZA VERİLMİYOR. ALICISI SATICISI ARACISI BİZİ İLGİLENDİRMEZ MÜŞTERİ ALDIĞI FİYATA BAKAR.

EMİNİM Kİ K850 NİN DEĞERİ 600 YTL Yİ GEÇMİYORDUR, AMA GÖRECEKSİNİZ 1200-1300 FİYAT ÇEKECEKLER, BAZI SAZANLARDA O FİYATLARDAN ALCAK VE 6AY SONRA FİYAT YARIYA İNECEK. BU DİREK DOMUZDAN NE KIL KOPARIRSAK KARDIR MANTIĞI!!!

O YÜZDEN YAPSIN KALİTELİ TELİ VERSİN UYGUN FİYATA BİZ HEP SE NİN ARKASINDA OLURUZ, AMA SU AN Kİ DÜŞÜNCEYLE BU İMKANSIZ. ÖRNEĞİN K790DAN MB ÇIKARIP İNSANLARI HEN W SERİSİ HEMDE K SERİSİ TELEFON ALMAYA İTEN BİR ZİHNİYET. ONLAR BİZLERİ DÜŞÜNSEYDİ HERBİR ÖZELLİKTEN AYRI AYRI PARA KAZANMAK İÇİN BU KADAR ISRARCI OLUP MÜŞTERİ KAYBETMEZDİ.

• kesinlikle haklısın bence çok abartıyoruz gerçekleri göremiyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: melantis

HEM AYRICA SE Yİ ORAYA TAŞIMAK BURAYA ÇIKARMAK REKLAM YAPMAK 1 NUMARA YAPMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL.

HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR YURTDIŞINDA 200€ YA SATTIKLARI CIHAZI TÜRKİYEDE 350€ YA SATTIKLARINI. ORASI BİZİ İLGİLENDİRMEZ BİZ MÜŞTERİYİZ KALİTEYİ UCUZA ALMAK İSTERİZ Kİ BU MÜMKÜN AMA UCUZA VERİLMİYOR. ALICISI SATICISI ARACISI BİZİ İLGİLENDİRMEZ MÜŞTERİ ALDIĞI FİYATA BAKAR.

EMİNİM Kİ K850 NİN DEĞERİ 600 YTL Yİ GEÇMİYORDUR, AMA GÖRECEKSİNİZ 1200-1300 FİYAT ÇEKECEKLER, BAZI SAZANLARDA O FİYATLARDAN ALCAK VE 6AY SONRA FİYAT YARIYA İNECEK. BU DİREK DOMUZDAN NE KIL KOPARIRSAK KARDIR MANTIĞI!!!

O YÜZDEN YAPSIN KALİTELİ TELİ VERSİN UYGUN FİYATA BİZ HEP SE NİN ARKASINDA OLURUZ, AMA SU AN Kİ DÜŞÜNCEYLE BU İMKANSIZ. ÖRNEĞİN K790DAN MB ÇIKARIP İNSANLARI HEN W SERİSİ HEMDE K SERİSİ TELEFON ALMAYA İTEN BİR ZİHNİYET. ONLAR BİZLERİ DÜŞÜNSEYDİ HERBİR ÖZELLİKTEN AYRI AYRI PARA KAZANMAK İÇİN BU KADAR ISRARCI OLUP MÜŞTERİ KAYBETMEZDİ.

• quote:

Orjinalden alıntı: melantis

SENDE OLDUĞUNU ISPATLAYAN RESİM GÖRMEK İSTİYORUZ. VE SEN GÖSTERMİYORSUN! YOKSA YOK MU??? BİZDE ÖYLE TAHMİN EDİYORUZ.

@Melantis sana bu noktada katiliyorum

@lovemymobile,
    K850 ile sadece bir fotograf cekerek foruma koydun fakat sonrasi nedense gelmedi? Ön-yargili olmak istemiyorum ama burada ben dahil herkes senden "nerden ve nasil buldugunu bilmedigimiz K850 ile havalarin fotograf cekmek icin ideal oldugu bu gunlerde bol bol fotograflar cekip buraya koymani israrla talep ediyoruz?

Aciklamalarinda cihazin henuz test asamasinda oldugunu ve bu yuzden foto koymak istemedigini soyluyorsun vs. Bence bu OLDUKCA GEREKSİZ BİR MİSYON VE FİKİR. AKSİNE K850'NİN TEST ASAMASİNDAKİ FOTOGRAFLARİ İLE STABİL F.W. VERSİYONU ARASINDAKİ FOTO KALİTESİNİ KIYAS YAPMAK İCİN KOYACAGIN FOTOGRAFLAR (KOYARSAN EGER) BİZİM İCİN BULUNMAZ BİR FIRSAT, BİR KIYAS VE COK DEGERLİ MUKAYESE FOTOLARI OLACAKTIR.

Umarim bu istegimi en kisa zamanda gerceklestirirsin. Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 30 Haziran 2007; 18:41:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alper029

Türkiye'de rekabetçi fiyatları sayesinde SE de hak ettiğ yeri alabilir. Örneğin benim şu an kullandığım telefon k750i. Bunun fiyatı 350 YTL.'ye düşmüş. Ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Ben vakti zamanında iki katı paraya almıştım. Bu rekabetçi fiyatları ürün Türkiye'ye girdiği andan itibaren bu seviyelerde tutabilirlerse SE'yi de kimse tutamaz. Örneğin k850i 600 YTL.'den satılmaya başlanırsa resmen kapışılır. Alın işte benden yeni fikir ve bedava tüyo.

Saygılar...

SE cihazları makul fiyattan satsa pazarı da artar fanı artar kardeşim bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 1 Temmuz 2007; 19:31:04 >
  • Up
  • Bu telefonun kesin çıkış tarihi belli oldu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Bu telefonun kesin çıkış tarihi belli oldu mu arkadaşlar?

eylül gibi
  • teknolojide ucuzluk kavramı biraz görecelidir.
    İlk çıkan bir ürünün fiyatı belirli seviyenin üzerinde tutulur ki piyasada tepkimeye bakılır.olumlu ise aynı fiyat geçerlidir..Eger ilk dalga geçtikten sonra trend aşağı iniyorsa fiyat oynatılır.yani arz-talep durumu fiyata etki eder..
    Birde bazı markalar vardır..Tabiri caizse ne çıkarsa satar.(eskiden tofaş-reno gibi) şimdilerde Nokia gibi. markanın belirli müddet ürününde fiyat endişesi olmaz..çünkü satar...ne zaman ki rakipleri kendisini rahatsız edinceye hatta daha ileri aşamaya geçip aynı segmentteki ürününün yarısı fiyata satmaya kalktığı ana kadar durur..biraz fiyat kırar..Teknoloji yaygınlaştıkça sürüme bağlo olarak yatırım maliyetini karşılayınca ucuzlar..
    Her şeyin bir sonu vardır..böyle at oynatarak gitmenin neticesi kötü olur..
  • ya arkadaş dikkat cekmek için yaptıgı çok belli yafs bide yemin etmiş resim koymamak için nie kendine güvenin yokmu eğer varsa tel göster kendini bizde seni en yukarılara cıkartalım malum ilk sende olucakta telefon...mesaj sayından bile insan şüpheleniyor gardaş dikkat cekmek istiyosan daha farklı bişiler yap ne bilim camdan aşşa atlarken k850ile bi kendini çek ertesi gün manşetlerde olursun
  • Güzel telefonmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

Acaba ne zaman gelirki trye gerçekten çok güzel bişeyaşırı pahalı biley olmasa bari

Hadi ya o kadar pahalı diyosun yani

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

Hadi ya o kadar pahalı diyosun yani

o kadar pahalı diyosun, 1100 çıkarsa iyi derim ben

• yeni bilgiler gelmeyince konunun cazibesi kaçtı sanki...

gençler, sayfa başına! hadi bakalım,,, taze resimler, bilgiler toplayalım...

böyle giderse bu konu eylüle kadar "sümen altı" edilecek
  • mobile-review yada gsmarena bi inceleme yapıp elimize yeni bilgiler geçce topik canlanacakta... şuan herkes bekleme modunda
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.