Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: exxxplorer

korkarım dayanamayıp ilk çıktığında alacağım
    3-4 ay bekleyip fiyatının düşmesini beklemek çatlatır beni

1500-1600 gibi bi para bayılman gerekecek
  • K850 düşünüyorum ben de; fakat ilk çıktığında almak gibi bir hataya da düşmek istemiyorum.
    İlk çıktığında yurt dışı K800 getirtmiştim 800 liraya. Sonra kayıt işinde bir aksaklık çıkınca yolladım ve K790 çıkınca 1050 lira gibi bir rakamla almıştım. 2 ay sonra 300 lira zarar ettirmişti
    Eylül ayında çıkarsa K850, yılbaşından sonraya düşünüyorum inşallah
  • en mantıklısı en fazla 3-4 ay sonra almak,biraz geciktirirseniz bi üst modeli çıkıyor ve diğerinin modası kalmıyor sizinde alma hevesiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

K850 düşünüyorum ben de; fakat ilk çıktığında almak gibi bir hataya da düşmek istemiyorum.
    İlk çıktığında yurt dışı K800 getirtmiştim 800 liraya. Sonra kayıt işinde bir aksaklık çıkınca yolladım ve K790 çıkınca 1050 lira gibi bir rakamla almıştım. 2 ay sonra 300 lira zarar ettirmişti
    Eylül ayında çıkarsa K850, yılbaşından sonraya düşünüyorum inşallah

Aman hocam sakın çıkar çıkmaz almayın.İkinci bir zarar muhabbeti koyar adama(benimde yaram var ne yazık ki)

Benim de Tahminime göre yılbaşı gibi güzel i indirim olur telde...O zaman işte tam alınası olur yahu.

• İnternette Sony Ericsson K850i'nin videolarını araştırırken karşıma çıktı. Sanırım telefonda Megabass™ özelliği bulunuyor. Ancak firmanın sitesinde ya da başka sitelerde bu konuda herhangi bir bilgi verilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Temmuz 2007; 21:17:03 >
  • SE telefon konusunda başa güreşmeye başlamış, K850 oldukça albenili görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

fena değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Bunlar da mobile-review deki diğer fotolar ...

ben bu bulut resminin bu makineyle çekilmiş olabileceğine inanamıyorum . sonuçta telefon . bu ölçüdeki bir hassasiyette sensörü olabileceğine ihtimal vermiyorum . gökyüzü resimlerinde ya ışığı soğurur bulutlar kararır ya tam tersi . sonuç mükemmel .iso hassasiyet oranları çok güzel .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate__ -- 5 Temmuz 2007; 22:02:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

İnternette Sony Ericsson K850i'nin videolarını araştırırken karşıma çıktı. Sanırım telefonda Megabass� özelliği bulunuyor. Ancak firmanın sitesinde ya da başka sitelerde bu konuda herhangi bir bilgi verilmemiş.

Acaba test yazılı olduğu için olabilirmi dicem ama inş. olamaz.

Bu telefon alınır valla

• Güzel telefon hele çıksın bi 1-2 yıl sonra alırım şu anki yeni aldığım K750i'nin kamerası ve diğer özellikleri bana yetiyor...!

Hem o zamana fiyat da tam makul olur..!
  • 7megapixel optık zoom dokunmatık ekran
    Sony Ericsson CS1i
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

7megapixel optık zoom dokunmatık ekran
    Sony Ericsson CS1i

Konsept?
  • Konsept'ten gercege donusmesini istiyorum bu makinenin hemde hemen!!

Tasarim fake dahi olsa tek kelime ile muhtesem
  • yaw bu sony napıyor son zamanlarda hangi telefona aşık olduğumu şaşırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

yaw bu sony napıyor son zamanlarda hangi telefona aşık olduğumu şaşırdım

Zaten ne zaman bir insan bir markanın hangi modeline aşık olduğunu şaşırırsa o marka için işler iyiye gidiyor, aşık olan için ise işler iyiye gitmiyordur.
  • ve bizim aşklarımız hem tek taraflı oluyor hemde çok kısa ömürlü oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

7megapixel optık zoom dokunmatık ekran
    Sony Ericsson CS1i

Görünümü harika bence k750 dan sonra en büyük devrim bu cihaz olur tabii çıkarsa. inş. çıkar bu cihaz hasta oldum buna

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Konsept'ten gercege donusmesini istiyorum bu makinenin hemde hemen!!

Tasarim fake dahi olsa tek kelime ile muhtesem

• yaa ben k850 i sewdim ama cok kalın geldi gözüme 25+ mm faln warmıdır fiatına gelince de k790 1160 gibi bişeyden cıktı piyasaya 800 lere düstü 1-2 ayda bu da öle olur bence 1300-1400 cıkar 1000e düser 1-2 ayda gibime gelio
  • Boyut: 102 x 48 x 17 mm
    Ağırlık: 118 gram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Temmuz 2007; 20:14:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.