Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    video için n93i modelini öneririm
  • @estimate
    N95le gece mor çıkan gece fotoları ve 1 gün. max giden şarjı, hızı foto çekebilmek için 5 sn beklemek vs. senin için önemsizse N95ten memnun kalabilirsin. Ama tavsiyem biraz bekleyip kullanan bir arkadaşında veye başka bir yerde telefonu en az 1 saat inceleyip öyle alman. N95 alıp yukardaki dezavantajları yüzünden satan çok kişi gördük bu forumda. Sadece video için alacaksan iyi ama onun için bile bende N93i almak daha iyi olur.
  • k850'nin reklamı piyasaya çıkmış

ayrıca bu videoyu da burada galiba görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 8 Temmuz 2007; 23:34:15 >

• çıkması yakındır o zaman
  • exxxplorer
    videolar için teşekkürler.

İlk video K850İ'yi çok iyi anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Temmuz 2007; 23:52:38 >
  • ben de gerçek testleri sonucuna göre beklediğim gibi ise alacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

exxxplorer

rica ederim.
    bu başlığın konularda aşağı düşmesi beni nedense rahatsız ediyor (tel'im sgh d820 olsa bile).

artık d820den iyice soğudum. hatta kullanırken üvey evlat muamelesi yapıyorum k850i'nin çıkmasını sabırsızlıkla beklemekteyim.
    babam bunları yazdığımı görse ne der acaba (1.000 ytl'yi 1 ytl olarak görüyo enayi falan derdi

neyse, beklemeye devam. sizler de yabancı forumlara falan gözatın, ben pek o yerleri bilmiyorum. bizim burda en net youtube çekiyor

• K850yi inceledikçe insan diğer modellerden soğuyor. Bunun yanında K790 oyuncak gibi kaldı. Özellikle foto görüntüleme ve multimedya menüsü harika. Bu topic aşağılara düşmemeli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxxplorer

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

exxxplorer

rica ederim.
    bu başlığın konularda aşağı düşmesi beni nedense rahatsız ediyor (tel'im sgh d820 olsa bile).

artık d820den iyice soğudum. hatta kullanırken üvey evlat muamelesi yapıyorum k850i'nin çıkmasını sabırsızlıkla beklemekteyim.
    babam bunları yazdığımı görse ne der acaba (1.000 ytl'yi 1 ytl olarak görüyo enayi falan derdi

neyse, beklemeye devam. sizler de yabancı forumlara falan gözatın, ben pek o yerleri bilmiyorum. bizim burda en net youtube çekiyor

K850i ve pininfarina sayesinde yabancı forumlar burayı takip ediyordu sen merak etme

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

K850yi inceledikçe insan diğer modellerden soğuyor. Bunun yanında K790 oyuncak gibi kaldı. Özellikle foto görüntüleme ve multimedya menüsü harika. Bu topic aşağılara düşmemeli...

Kesinlikle öyle.
    Resimlerin geçiş stili ve hızı çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Temmuz 2007; 0:30:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

@estimate
    N95le gece mor çıkan gece fotoları ve 1 gün. max giden şarjı, hızı foto çekebilmek için 5 sn beklemek vs. senin için önemsizse N95ten memnun kalabilirsin. Ama tavsiyem biraz bekleyip kullanan bir arkadaşında veye başka bir yerde telefonu en az 1 saat inceleyip öyle alman. N95 alıp yukardaki dezavantajları yüzünden satan çok kişi gördük bu forumda. Sadece video için alacaksan iyi ama onun için bile bende N93i almak daha iyi olur.

hayır yani demek istediğim benim hayalim güzel bir tatil anısını kaydetmek ti oda 790 la gayet iyi tatminkar seviyede yerine getirildi . resim çekmekten bıktım yani . k790 beni resme doyurdu resmen . ben de biliyorum , vermem hatta 1200 dahi olsa o kadar para da . işte gps sistemi beni biraz cezbediyor . yoksa evet rezil ötesi resim çekimleri var . yani aklım oralarda değil mrk etmeyin . resim çekmek istesem ben aslında biraz daha beklerim şöyle piyasaya sürülsün bu alet güncellemeleri yapılsın ondan sonra kararımı veririm , yoksa bence ilk gözlemlerim rezil ötesi tabii sırf aletin dış yapısı için söylüyorum , bilemiyorum benim biraz midemi bulandırdı artık bu s.e .790 a alıştık ama ben sevmedim bu aleti . hoşuma gitmedi . ama bakın en azından vga çekim yapabilseydi ki , çok zor , ancak alabilirdim . sevmedim ben nerdeyse kalas gibi alet tuş takımı dizaynını hiç sevmedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate__ -- 9 Temmuz 2007; 2:22:47 >

• kalas gibi olan k850i mi?
  • ne o sen eline aldın galiba .
  • Neeye yazsam diye düşünürken aklıma burası geldi. Az önce Nokia topiğinde N95'in çektiği fotoğrafları gördüm fotolar resmen yağlıboya tablo gibi http://tech.wapain.net/painkiller/14042007047.jpgBence Nokia fotoğraf konusunda başarılı olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım isterlerse 10MP yapsınlar bence beş para etmez. Forever SonyEricsson
  • quote:

Orjinalden alıntı: estimate__

ne o sen eline aldın galiba .

eline almış gibi "takoz" diyen sensin, ben değil...
  • baya uzamis gitmis konu yaw.. arkadaslar oncelikle belirtmeliyim ki fiyat konusunda elestiriler olmus ilovemymobile arkadasin yazisina istisnaden.. siz peki hiç teknolojik urunleri cep telefonu haricinde takip ettiniz mi fiyatlar nasi oluodu die?!?!?! bence etmediniz!!!!
    sizi alip 90li yillara bi gotureyim.. daha internet die bisi ortalarda pek bulunmazken ancak universitelerin bilgisayar labaratuarlarindan bu devrim niteligindeki iletisim aracina ulasabilirken ve bizler windows 3.1leri kullanirken disketler vardi ki 1.44" olanlari makbuldu.. cunku kucuklerdi artik 5 ceyreklikler kullanilmiodu....cunku makinalar artik 8086 islemcilerin yeni nesilleri uzerinde calisiolardi. o donem 486lar vardi!!! peki eve bilgisayar almak istediinizde napiodunuz?!?!?! essek yukuyle para odeyip siz de sahip olabiliodunuz bu cihazlara... abartmiorum 3000 dolar vermek gerekiodu bi 486 islemcili bilgisaayra sahip olabilmek icin!!!! bugun bu fiyatlarin cok altina diz ustu dediimiz o zaman hayal olan bilgisayarlar alabilmek mumkun mu?? evet!!! icinizde ilk cd-romun yaklasik 900$ civarinda olduunu ya da ilk dvd-writerin 1200$ olduunu hatirlayan var mi?!?!?!
    nasi oluo da bu aleti siz simdi 79 ytl gibi bi fiyatla tekno marketlerden konserve alir gibi aliosunuz?!?!?!

ar-ge denen bisi var ki bu proje asamasindan baslayip urunun dogum surecine ve size ulasmasina kadar uzanan surec icinde bitmek bilmio.. akabinde cihaz elinize ulastiinda bile dinmez ve yeni fw ler gelistirmek adina devam eder bu arge!!! bi bilgisayar parcasini ele alalim.. ilk uretimde icindeki en ufak bilesenden bile seri uretim asamasinda adam 10000 adet uretio ki bu fazla bi rakam. dio ki ben bu urunun piyasada yerini almaya baslamasindan itibaren arge icin yaptiim masraflari nasi cikaririim?! bu esnada arge bitmio devam edio ama urunun icine oturtulacai kalipti vs.di hepsi artik tamamlanmis. ilk parti malda bunlari buyuk olcude cikario ikinci partide bunun uzerinden indirim gerceklestirilio. arge de devam ederken bu cihaz biraz daha gelisio mesela cd*rom dediiniz alet 1x ten 2xe cikio.. 4x 8x ve en son olarak standart bi cd*rom52x hizina ulasio. tum bu asamalar icinde siz 40xlik bi cd-roma 1xe odediiniz ucreti odemiosunuz. hatta belki 8de 1i gibi bi bedeli oluo sizin icin :)) bir de isin distrubutor dediimiz araci kismi var.. bu adamlar da urunu getirecekleri zaman icinde bulunduklari pazara bakarak ona gore siparis veriolar. mesela turkiedeki bi distrubutor dio ki abi sen bana 100 tane 1x cd-rom yolla nolur nolmaz satilmaz bu bisi olur acele etmeyelim.. daha sonra pazardan talep oluo o esnada yurt disindan getirilen cihazlar vs.ler falanlar filanlar derken 3ncü parti malda bizim distrubutorumuz bana 10000 tane yolla dio bu cd-romdan. oluo sana fiyat yari yariya. cunku ureten de pazarin tepkisine gore artik bi seferde 100000 adet uretmeye baslamis oluo coktan.

teknolojide tabi ki fiyat dusecek tabi ki size kazik yemis hissi verecek ama siz daha urunu ilk ciktii fiyata alirken bi sonraki urun prje asamasindan gercege donusmek uzere yoldaki adimlarini coktaaaan atmaya baslamis oluo. top bu sefer uretim bandina gecio ve ne kadar cok uretilirse fiyat yine o kadar cok dusuo. fiyat politikasina bakarak sunu soyleyebilirim ucuz urun isteyen 3 senedir piyasada olan seylere yonelsin ve yenisine imrenmesin cunku yenisi pahali olmak zorunda. maliyette sadece materyal maliyeti yok!! 600ytleye mal olur die dusundugunuz cihazi gelistiren muhendisin maasini bile siz oduyorsunuz. besin zinciri gibi yani. ve yeni guzel urunlere sahip olmak adina da bunun kanunu bu. tepki verip de ben almiom ulan dersen sana yeni bi cihaz sunamaz kimse.

bir de k850 icin ben bi fiyat yorumu yapmadan gecemicem!!! bu cihaz 1000 ytlnin uzerinde cikamaz imkansiz!!! cunku o bir k serisi!!! ve sony ericssonun da fiyat politikasi turkiyede yaklasik olarak model isimlerine yakin bir sekilde yuruyor.. olsa olsa 900 ytl civarinda olacaktir ilk fiyati. ilerleyen zamanda da yine standart fiyat dususleri yasanacaktir ve seneye eylulde yine yeni bir k serisi cihazla tanisacaginizin garantisini de verebilirim :) o vakte kadar da 550 ytlye kadar dusecektir bu cihazin fiyati.. su anda k790 icin de ayni sey gecerli olduu gibi..

sozun ozu fiyatlandirma yuzunden firmaya laf etmek olmaz. bazen onlar da cok isteseler de siz bu urunleri yari fiyatina veremezler. en azindan ilk etapta bu mumkun deil. eger kullandiiniz markayi seviyorsaniz ve bir sonraki urunuunu ya da urunlerini bekliosaniz ki teknoloji boyle bi hastalik, bu firmanin pazar payi sizin icin avantaj olacaktir :) cunku daha cesurca mal getirebilecek daha dusuk fiyatlardan urun saglayabilecek ve daha guzel indirim ve kampanyalar duzenleyebilecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: atroce

@katze
    megabass var cihazda

olmaması lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

@katze
    megabass var cihazda

olmaması lazım?

aslında olmaması lazım ama adamlar bize iyilik yapıp koymuşlar bir önceki sayfada knight ın verdiği videoların birinde var ordan bakabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

@katze
    megabass var cihazda

olmaması lazım?

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

İnternette Sony Ericsson K850i'nin videolarını araştırırken karşıma çıktı. Sanırım telefonda Megabass™ özelliği bulunuyor. Ancak firmanın sitesinde ya da başka sitelerde bu konuda herhangi bir bilgi verilmemiş.

Video'da resmen megabass yazıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: dummy decoy

baya uzamis gitmis konu yaw.. arkadaslar oncelikle belirtmeliyim ki fiyat konusunda elestiriler olmus ilovemymobile arkadasin yazisina istisnaden.. siz peki hiç teknolojik urunleri cep telefonu haricinde takip ettiniz mi fiyatlar nasi oluodu die?!?!?! bence etmediniz!!!!
    sizi alip 90li yillara bi gotureyim.. daha internet die bisi ortalarda pek bulunmazken ancak universitelerin bilgisayar labaratuarlarindan bu devrim niteligindeki iletisim aracina ulasabilirken ve bizler windows 3.1leri kullanirken disketler vardi ki 1.44" olanlari makbuldu.. cunku kucuklerdi artik 5 ceyreklikler kullanilmiodu....cunku makinalar artik 8086 islemcilerin yeni nesilleri uzerinde calisiolardi. o donem 486lar vardi!!! peki eve bilgisayar almak istediinizde napiodunuz?!?!?! essek yukuyle para odeyip siz de sahip olabiliodunuz bu cihazlara... abartmiorum 3000 dolar vermek gerekiodu bi 486 islemcili bilgisaayra sahip olabilmek icin!!!! bugun bu fiyatlarin cok altina diz ustu dediimiz o zaman hayal olan bilgisayarlar alabilmek mumkun mu?? evet!!! icinizde ilk cd-romun yaklasik 900$ civarinda olduunu ya da ilk dvd-writerin 1200$ olduunu hatirlayan var mi?!?!?!
    nasi oluo da bu aleti siz simdi 79 ytl gibi bi fiyatla tekno marketlerden konserve alir gibi aliosunuz?!?!?!

ar-ge denen bisi var ki bu proje asamasindan baslayip urunun dogum surecine ve size ulasmasina kadar uzanan surec icinde bitmek bilmio.. akabinde cihaz elinize ulastiinda bile dinmez ve yeni fw ler gelistirmek adina devam eder bu arge!!! bi bilgisayar parcasini ele alalim.. ilk uretimde icindeki en ufak bilesenden bile seri uretim asamasinda adam 10000 adet uretio ki bu fazla bi rakam. dio ki ben bu urunun piyasada yerini almaya baslamasindan itibaren arge icin yaptiim masraflari nasi cikaririim?! bu esnada arge bitmio devam edio ama urunun icine oturtulacai kalipti vs.di hepsi artik tamamlanmis. ilk parti malda bunlari buyuk olcude cikario ikinci partide bunun uzerinden indirim gerceklestirilio. arge de devam ederken bu cihaz biraz daha gelisio mesela cd*rom dediiniz alet 1x ten 2xe cikio.. 4x 8x ve en son olarak standart bi cd*rom52x hizina ulasio. tum bu asamalar icinde siz 40xlik bi cd-roma 1xe odediiniz ucreti odemiosunuz. hatta belki 8de 1i gibi bi bedeli oluo sizin icin :)) bir de isin distrubutor dediimiz araci kismi var.. bu adamlar da urunu getirecekleri zaman icinde bulunduklari pazara bakarak ona gore siparis veriolar. mesela turkiedeki bi distrubutor dio ki abi sen bana 100 tane 1x cd-rom yolla nolur nolmaz satilmaz bu bisi olur acele etmeyelim.. daha sonra pazardan talep oluo o esnada yurt disindan getirilen cihazlar vs.ler falanlar filanlar derken 3ncü parti malda bizim distrubutorumuz bana 10000 tane yolla dio bu cd-romdan. oluo sana fiyat yari yariya. cunku ureten de pazarin tepkisine gore artik bi seferde 100000 adet uretmeye baslamis oluo coktan.

teknolojide tabi ki fiyat dusecek tabi ki size kazik yemis hissi verecek ama siz daha urunu ilk ciktii fiyata alirken bi sonraki urun prje asamasindan gercege donusmek uzere yoldaki adimlarini coktaaaan atmaya baslamis oluo. top bu sefer uretim bandina gecio ve ne kadar cok uretilirse fiyat yine o kadar cok dusuo. fiyat politikasina bakarak sunu soyleyebilirim ucuz urun isteyen 3 senedir piyasada olan seylere yonelsin ve yenisine imrenmesin cunku yenisi pahali olmak zorunda. maliyette sadece materyal maliyeti yok!! 600ytleye mal olur die dusundugunuz cihazi gelistiren muhendisin maasini bile siz oduyorsunuz. besin zinciri gibi yani. ve yeni guzel urunlere sahip olmak adina da bunun kanunu bu. tepki verip de ben almiom ulan dersen sana yeni bi cihaz sunamaz kimse.

bir de k850 icin ben bi fiyat yorumu yapmadan gecemicem!!! bu cihaz 1000 ytlnin uzerinde cikamaz imkansiz!!! cunku o bir k serisi!!! ve sony ericssonun da fiyat politikasi turkiyede yaklasik olarak model isimlerine yakin bir sekilde yuruyor.. olsa olsa 900 ytl civarinda olacaktir ilk fiyati. ilerleyen zamanda da yine standart fiyat dususleri yasanacaktir ve seneye eylulde yine yeni bir k serisi cihazla tanisacaginizin garantisini de verebilirim :) o vakte kadar da 550 ytlye kadar dusecektir bu cihazin fiyati.. su anda k790 icin de ayni sey gecerli olduu gibi..

sozun ozu fiyatlandirma yuzunden firmaya laf etmek olmaz. bazen onlar da cok isteseler de siz bu urunleri yari fiyatina veremezler. en azindan ilk etapta bu mumkun deil. eger kullandiiniz markayi seviyorsaniz ve bir sonraki urunuunu ya da urunlerini bekliosaniz ki teknoloji boyle bi hastalik, bu firmanin pazar payi sizin icin avantaj olacaktir :) cunku daha cesurca mal getirebilecek daha dusuk fiyatlardan urun saglayabilecek ve daha guzel indirim ve kampanyalar duzenleyebilecektir.

Teşekkür ederim çok güzel özetlemişsin, Türçe imla kuralları hariç

Evet maalesef durum senin anlattığın gibi, bir ürünün ilk sahipleri hep en pahalı alanlar oluyor ama ilk ürünü alanlar da o ülkenin/bölgenin yeni teknolojilere meraklı ve/veya zengin tabakası. Döngü de böyle işleyecek zaten, firma üretecek, ilk alanlar ürünü pahalı alacak sonra ilk alanların hevesi geçecek ürüne talep düşmeye başlıyacak firma ürün fiyatlarını düşürecek vs. Arkasından yeni bir ürün ve yine aşağı yukarı aynı senaryo. Zaten kapitalist sistemin de istediği bu değil mi? Biz de kapitalizmin neferleri değil miyiz? Eeee o zaman bu şikayetler niye, herkes oyunu kuralına göre oynuyor işte...

• W960i'den çok tutulacağı kesin...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.