şimdiye kadar en az 10 telefon değiştirmiştim ama bu k850i tanıtılalı elim bir türlü diğer modelleri almaya gitmiyor son 1.5 aydır
Bence yeşili daha güzel
Ben mavisini daha çok beyendim. Beklemeye devam
quote:
Orjinalden alıntı: Quattro_tr
Hocam mavinin kenarları gri. Bi incele resimleri. Hayat beklemekle geçiyor. Ama neyi? ama ne için? ama neden? ama ben... ama o... ama... ama...
Arkadaşlar youtube videolarını sevmiyorum. Çok kalitesiz. Youtube olmayan kaliteli videolar yokmu? Bildiğiniz link falan.
İphone 350mb lık cam gibi video yapmış onu indirdim. K850 nin yokmu?
quote:
Orjinalden alıntı: melantis
quote:
Orjinalden alıntı: Quattro_tr
Hocam mavinin kenarları gri. Bi incele resimleri. Hayat beklemekle geçiyor. Ama neyi? ama ne için? ama neden? ama ben... ama o... ama... ama...
kader...
KALİTELİ VİDEO ARANIYOR
k850 demek mega bass var.koşarak değil uçarak almaya giderim.
megabass özelliğinin k850i de olacağı şüpheli arkadaşlar sonyericsson un internet sitesinde gelecek modeller arasında olan k850i ve w960i nin özelliklerine baktım şimdi haliyle w960i de megabass özellik olarak yazılmışken k850i ye yazılmamış videolardaki cihazlar da son ürün olmadıklarından konsept cihazlar olduklarından özellikler ürünün son halinde değişiklik gösterebilir korkarım ki gerçekten megabass olması çok şey değiştirecek gibi duruyor yazılan yorumlara bakılırsa...
quote:
KALİTELİ VİDEO ARANIYOR
Bulan banada haber versin
Bu video az da olsa kaliteli
bende hiç zannetmiyorum megabass olacağını
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
Bu video az da olsa kaliteli
Hayıııııır. En az 640x480 olmalı e biraz da HD. Flv den iwreniyorum.
Burada var önce gösterip sonra kaldırmakda biraz işin 3kağıdı olur.
Şu anda youtube harici pek inceleme videoları meydanda yok. Biri alıp N93, N95 veya DFM ile 640x480 30 fps çekmedikten sonra öyle bir video zor
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Burada var önce gösterip sonra kaldırmakda biraz işin 3kağıdı olur.
kesinlikle katılıyorum ilk yazılıma bile koymuşlar ki sonraki yazılımlar geliştirmek-düzeltmek adına olur, megabass özelliğini kaldırcaklarını sanmıyorum, hadi fw'ler ile ses azabilir foto çekimi düşebilir(başka telefonlar için) ama bi özelliğin çıkarıldığını hiç görmedim
O değil de Ben Temmuz 2008'de hangi cihazı göreceğiz ne gibi özellikleri olacak onu merak ediyorum. O zaman da K850i'yi beğenmeyeceğiz
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
O değil de Ben Temmuz 2008'de hangi cihazı göreceğiz ne gibi özellikleri olacak onu merak ediyorum. O zaman da K850i'yi beğenmeyeceğiz
o şekilde düşünürsek ömür boyu telefonsuz kalırız o zaman düşünsene 2010 da neler olur hayal bile edemeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
o şekilde düşünürsek ömür boyu telefonsuz kalırız o zaman düşünsene 2010 da neler olur hayal bile edemeyiz
Kapitalist sistem
k850 de megabass vardır ama w960 daki ses vermeyecegi kesin