Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: redbloodedman

Gereksiz not: 2 kere üst üste sayfa başı oldum oleey

hızlı giden atı biliyomusun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Gereksiz not: 2 kere üst üste sayfa başı oldum oleey

hızlı giden atı biliyomusun...

kıskananlar çatlasın

bu arada camdriverlar bana çok kötü geldi. En son jac_v4 ü ve tolyo camdriverları yükledim sonuç orjinal cam driver daha iyi çıktı. Şimdi orjinal cam driverı arıyorum ama bulamıyorum. Baa bi yardım

Edit: se_guru nun paylaşım alanında gerekli dosyayı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 28 Aralık 2008; 23:08:23 >

• quote:

redbloodedman

@tolyo: uploader ı indirdim fakat çalışmadı. Programa çift tıkladığımda daha açılmadan program çalışmayı durdurdu uyarısı veriyor. Vista service pack 1 kullanıyorum. xp service pack 2 uyumluluğunda da açmama rağmen program çalışmadı.

dostum bende sorunsuz çalışıyo! ben xp kullanıyorum ama. programda sorun yok yani.

quote:

Sah!n

Eklenen özellikler yada artıları nedir tolyo?

dediğim gibi flash atabilme özelliği eklenmiş yetmezmi? ha bir de DB3210 modellerini destekliyormuş galiba...
  • quote:

redbloodedman

bu arada camdriverlar bana çok kötü geldi. En son jac_v4 ü ve tolyo camdriverları yükledim sonuç orjinal cam driver daha iyi çıktı. Şimdi orjinal cam driverı arıyorum ama bulamıyorum. Baa bi yardım

Edit: se_guru nun paylaşım alanında gerekli dosyayı buldum.

kardeş foto paylaşım konusunda pohuman ayrıntılı karşılaştırma yaptı zaten orda hangi driver nasıl performans sergilemiş görünüyo! o konuda da söylediğim gibi camdriver tolyo orj. 3.7 den üstün bi driver.
  • arkadaşlar aranıza ben de katılmak istiyorum.2. el k850 aldım.ama öncelikle sizden yardım istiyorum.telefonumun gece fotoğraf çekimi berbat.florasanlı bir odada dahi 2-3 metre mesafedeki kişiyi göremeyecek kadar karanlık fotolar çekiyo.farklı cam driverler denedim ama sonuç aynı.gündüz çekimleri de çok iyi sayılmaz.bu durumun yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum.daha önce k800 telefonumla çektiğim fotolar bile şimdikilerden kat kat daha kaliteliydi.telefonumda r1fa035 sürümü yüklü olduğunu görüyorum.bildiğim kadarıyla en son sürüm şuanda bu.fakat a2 uploader ile cam driver atarken bikaç yerde cid49 yazdığı dikkatimi çekti.cid52'ye ait hiçbirşey göremedim.k850'nin cid 49 olabilmesi mümkünmüdür.bana bu konuda yardımcı olur musunuz?herkese iyi forumlar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 29 Aralık 2008; 12:43:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin186
    florasanlı bir odada dahi 2-3 metre mesafedeki kişiyi göremeyecek kadar karanlık fotolar çekiyo.

Öncelikle hoşgeldin. Gece çekimlerinde flash patlamasından dolayı çekilen obje hariç diğer yerler karanlık görünür bu normal bişey fakat bu durumun olmamasını istiyorsan çekim modunu alacakaranlık dikey moduna getir ve tekrar dene sonucu hissedeceksin. Yapay ışıklı ortamlarda bu modu kullanmanı tavsiye ederim.
  • quote:

redbloodedman

hoş bulduk.daha açıklayıcı olması için fotoğraf ekledim.benden daha kötü çekebilen varsa haberim olsun.ayrıca a2 uploader kullanırken flash cid 49 yazması normal mi?

örnek fotolar:
    makro mod

sonsuz mod

bu üç foto iç mekanda pencereden gelen güneş ışığı var.herşey otomatik.flaşlı olmasına rağmen bu kadar karanlık çıkıyor.farklı mesafelerden iç mekan çekimleri...

• @yasin186 sorun olduğu kesin. Bence telefonun son sürüm olsa bile tekrar güncelle...

2 gün önce güncellediğim R1FA035 yazılımının camdriveriyle önceki orjinal 3.7 camdriver arasında fark var. Yazılımla sürekli oynuyorlar ama yeni firmware çıkartmıyorlar. Özellikle telefonun Medya bölümündeki yavaşlaması baya bir giderilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 29 Aralık 2008; 15:15:10 >
  • @yasin186 resimler k850i yi uzaktan yakından yansıtmıyor. Telefonunun arka bölümündeki sensörü iyice bir temizle ayrıca pohumanın dediği gibi yazılımı da güncelle. Olmadı telefonu servise ver bi test yapılsın. Ayrıca hiç 49 k850i ye dek gelmedik. Bi gariplik var cidden bizde o bölümde cid 52 yazıyor.
  • güncellemeyi seus ile mi yapıyoruz?toplam ne kadar zamanımı alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 29 Aralık 2008; 15:44:05 >
  • arkadaşlar seus ile güncellemeye çalıştım ama güncelleme yok deyip bitiriyor.bunun bir çözümü yok mu?

a2 uploaderde yazanları nette araştırırken şunları buldum.bi göz atar mısınız?benim sorunum da aynısı galiba...

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=36582

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 30 Aralık 2008; 7:53:19 >
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERCSSON-K850-SUPER_W0QQidZZ14747326 bu linkteki ürünü alma. benim önceki sattığım telefon kaza geçirmişti arka kapağı servis değiştirmişti ve eski kapağı bana vermişlerdi. Şimdi o kapağı buldum ve kapak mavi şeritle bitişik ve sony ericsson logosu arka kapakta var ve bütünleşik! Eğer bu linkteki kapağı alırsan elinde kalır telefona takamazsın. İkinci linkteki kapakta da malesef vodafone logosu var eğer o logonun olmadığı kapaklar elinde varsa ve orjinal gibiyse değiştirmeye değer. Eğer mat adi bir plastik gibiyse yazık olur. k850i yi k850 yapan önemli ayrıntılardan biri de camsı dış yüzeyi.

Bu linkteki :http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195#aciklama yani vodafone reklamı olan linkteki satan adama mesaj yazdım vodafone reklamı olmayanından göndereceğini söyledi. Şimdi de o hafif camsı yüzeyi falan sordum ayrıca bir kaç resim çekmesini istedim bakalım ne cevap gelecek

Kurcalama: Cevap geldi ve ürün tam istediğiniz şekilde gelecek şuan için foto çekme imkanının olmadığını söyledi.

Kurcalama2: Ürünü içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz beğenmediğiniz takdirde geri iade alabilirim dedi kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 29 Aralık 2008; 21:27:36 >

• quote:

yasin186

arkadaşlar seus ile güncellemeye çalıştım ama güncelleme yok deyip bitiriyor.bunun bir çözümü yok mu?

a2 uploader ile nette araştırırken şunları buldum.bi göz atar mısınız?benim sorunum da aynısı galiba...

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=36582

yasin burdaki sorunu pek anlamadım sadece cid49 diyo telefonuna galiba. senin tel. cid52 değilmi?
    bir de A2 uploader ın flash atan versiyonu çıktı istersen onunla at yeni sürümü.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

yasin burdaki sorunu pek anlamadım sadece cid49 diyo telefonuna galiba. senin tel. cid52 değilmi?
    bir de A2 uploader ın flash atan versiyonu çıktı istersen onunla at yeni sürümü.

a2uploader rwf olanı mı flash atıyor.bi de aynı setoola benziyor.kullanımı da aynı mı acaba?add kısmına önce main sonra fs atıp flash mı diyoruz acaba?
  • quote:

yasin186

a2uploader rwf olanı mı flash atıyor.bi de aynı setoola benziyor.kullanımı da aynı mı acaba?add kısmına önce main sonra fs atıp flash mı diyoruz acaba?

arkadaşım RWF olan flash atıyo ama sen atma bence çünkü elimizdeki yazılım dosyaları cid52 için sende sorun yapabilir! senin ilk önce ne yapıp yapıp SEUS la güncelleme yapman lazım yani telefonu ilk önce cid52 yapman lazım.
  • abi a2 uploader rwf ile yükleme yaptım.hiçbir sorun olmadı.telefon herşeyiyle orjinal oldu ama benim sorun hala devam ediyo.cid 49 olarak görünüyor.aklıma şöyle bir fikir geldi.topse ru'daki eski sürüm main ve fs dosyalarını indirdim.tekrar telefona atıp sonra seus ile güncellemeye çalışacağım.sonucu yarın size bildiririm.
  • Herşeye rağmen bu linkten :http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195#aciklama siparişi verdim. Bakalım nasıl çıkacak bir kaç güne elime geçer bilgilendirmeyi yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Herşeye rağmen bu linkten :http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195#aciklama siparişi verdim. Bakalım nasıl çıkacak bir kaç güne elime geçer bilgilendirmeyi yaparım.

''ORJİNALLE BİREBİR UYUMLU VE AYNI KALİTEDE KAPAK'' demiş..
    Orjinal değil ama bakalım nasıl bir şey çıkacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Herşeye rağmen bu linkten :http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195#aciklama siparişi verdim. Bakalım nasıl çıkacak bir kaç güne elime geçer bilgilendirmeyi yaparım.

''ORJİNALLE BİREBİR UYUMLU VE AYNI KALİTEDE KAPAK'' demiş..
    Orjinal değil ama bakalım nasıl bir şey çıkacak...

Bakalım gelince görücez... Telefonu yeşil alıcam diye kafama koymuştum ilk alacağımda sadece mavisi vardı 475 ytl'yi görünce mavi almak zorunda kaldım. Kafama takıldı yani yeşil kapak. Her türlü takarım ben onu Kargoyu aldığımda inceliycem direk bakalım düzgün mü diye değilse ödeme onayını vermeden geri göndericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 30 Aralık 2008; 19:53:52 >

• quote:

Bakalım gelince görücez... Telefonu yeşil alıcam diye kafama koymuştum ilk alacağımda sadece mavisi vardı 475 ytl'yi görünce mavi almak zorunda kaldım. Kafama takıldı yani yeşil kapak. Her türlü takarım ben onu Kargoyu aldığımda inceliycem direk bakalım düzgün mü diye değilse ödeme onayını vermeden geri göndericem.

Geri gönderme şansın varsa sorun yok..
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.