Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sirius_75

arkadaşlar ben de pzt. itibariyle aranıza katıldım...sony ailemi geliştirdim...bir k750 bir k790 bir k810a şimdi bir de k850 ekledim :)
    biraz ekran karanlık geldi yalnız bana k810a göre...sizde durumlar nasıl? bir de olmazsa olmaz ya da olursa çiçek gibi olur diyebileceğiniz bir yama ya da yazılım varmı?

K850i'nin son derece kaliteli bir ekranı var, ekran parlaklığının düşük görünebilmesi ise ışık sensörünün ekran parlaklığını ışık koşuluna göre ayarlayıp azaltmasından kaynaklanıyor.

K800i (K810i ile aynı ekrana sahip) ile K850i'nin ekran karşılaştırması:
     PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

• quote:

redbloodedman

arkadaşım frame rate için 25 çok değil mi ben 15 - 16 falan yapıyorum. bit rate de 584 kbps yapıyodum. Xilisoft video converter kullanıyorum. Senin programın adı nedir?

yok arkadaşım normal bir video zaten 25-30 fps dir yani videoda bir sorun yoksa 25 frame rate normaldir. bit rate da ortalama 350 iyi oluyor videonun kalitesine göre 400 de olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

redbloodedman

arkadaşım frame rate için 25 çok değil mi ben 15 - 16 falan yapıyorum. bit rate de 584 kbps yapıyodum. Xilisoft video converter kullanıyorum. Senin programın adı nedir?

yok arkadaşım normal bir video zaten 25-30 fps dir yani videoda bir sorun yoksa 25 frame rate normaldir. bit rate da ortalama 350 iyi oluyor videonun kalitesine göre 400 de olabilir.

valla başta banada garip geliyodu ama benim kullandığım programla 15 fps yapınca hiç duraklamaksızın sanki 30 fps video oynatır gibi pırıl pırıl oynatıyor. Programın saçmalamasından da kaynaklanıyor olabilir. Senin dediğin doğru 25-30 fps olması gerekir normalde. Ama telefon ekranı küçük ve 320*240 çözünürlükte olduğu için etkilemiyor. İstersen sende frame rate düşürüp tekrar dene. Video dosyalarının boyutları da baya bir düşüyor.

Gereksiz not: 2 kere üst üste sayfa başı oldum oleey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 25 Aralık 2008; 22:19:54 >

• Ben bu ayarlarda çeviriyorum videoları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 25 Aralık 2008; 23:09:52 >
  • @hunter_1907 : arkadaşım imzandan da belli ki creative ep-630 kullanıyorsun. Eğer daha önce hpm-70 kullandıysan bir kıyaslama yapman mümkün mü? Bende kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 25 Aralık 2008; 22:42:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

@hunter_1907 : arkadaşım imzandan da belli ki creative ep-630 kullanıyorsun. Eğer daha önce hpm-70 kullandıysan bir kıyaslama yapman mümkün mü? Bende kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum da.

HPM-70 hâlâ da var, hâliyle rahatlıkla karşılaştırabiliyorum. EP-630 tabii ki daha üstün bir kulaklık; ses HPM-70'e göre daha yüksek ve berrak, bas sesler daha net ve güçlü.
  • cevaplar için teşekkürler..yakınlarda başka bi k850 bulsam da karşılaştırsam keşke ekranı..benimki soluk duruyor..özellikle renkler çok cansız..bir de a2 uploader programıylamı atıyoruz cam driver ve acoustic dosyalarını? programı indirdim de acoustic ve cam bulamadım..geri dönüş için de orijinalleri lazım tabi bir de..deposunda bulunan arkadaşlar var mı acaba?
  • Acoustic, cam. driver, flash tema, font vs. A2 Uploader ile atılıyor, dosyalar ve program tolyo'nun konusunda var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

@hunter_1907 : arkadaşım imzandan da belli ki creative ep-630 kullanıyorsun. Eğer daha önce hpm-70 kullandıysan bir kıyaslama yapman mümkün mü? Bende kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum da.

HPM-70 hâlâ da var, hâliyle rahatlıkla karşılaştırabiliyorum. EP-630 tabii ki daha üstün bir kulaklık; ses HPM-70'e göre daha yüksek ve berrak, bas sesler daha net ve güçlü.

Şu ekonomiyi bi düzelteyim alıcam bu kulaklığı. Sağol yorumların için

• Rica ederim.
  • yeni bir driver daha JAC v4.2 buyrun deneyin arkadaşlar.

http://www.4shared.com/file/77755644/1b2f87b7/JAC_v42.html
  • Yuh ya kapak değişimi için 118 ytl istediler Yok tuş takımıyla beraber değişiyormuş da yok öyleymiş de yok böyleymiş... Sadece yazılımı atsınlar yeter ne bu be 118 ytl Pazartesi falan yada bugün inip Çankaya'dan bakıcam artık çıkma kapak. En olmadı maviş maviş kullanırım sorun değil zaten.
  • Bulamadım. Hiç bir yerde yok yeşil kapak. Çin'den gelicekmiş fakat ne zaman geleceği belli değil. Eğer kapak değiştirmek isteyen yada bildiği bir yerde yeşil kapak olan benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Bendeki mavi ile takas da yapabilirim kapakları fark etmez. Yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Yuh ya kapak değişimi için 118 ytl istediler Yok tuş takımıyla beraber değişiyormuş da yok öyleymiş de yok böyleymiş... Sadece yazılımı atsınlar yeter ne bu be 118 ytl Pazartesi falan yada bugün inip Çankaya'dan bakıcam artık çıkma kapak. En olmadı maviş maviş kullanırım sorun değil zaten.

118 ytl ye yeni telefon alırsın ya. Adamlar amma yüzsüzmüş. Çin işi 10 liralık kapaklar olsada alsak değişikli değişikli kullanırız

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Yuh ya kapak değişimi için 118 ytl istediler Yok tuş takımıyla beraber değişiyormuş da yok öyleymiş de yok böyleymiş... Sadece yazılımı atsınlar yeter ne bu be 118 ytl Pazartesi falan yada bugün inip Çankaya'dan bakıcam artık çıkma kapak. En olmadı maviş maviş kullanırım sorun değil zaten.

118 ytl ye yeni telefon alırsın ya. Adamlar amma yüzsüzmüş. Çin işi 10 liralık kapaklar olsada alsak değişikli değişikli kullanırız

Hocam resmen şok oldum ya 118 ytl yuh be abi biraz insaf Artık 2.el falan bulursam bi yerlerden bulucam başka yolu yok. 2. el bölümünde de konu açtım bulabilirim umarım.

• quote:

Hocam resmen şok oldum ya 118 ytl yuh be abi biraz insaf Artık 2.el falan bulursam bi yerlerden bulucam başka yolu yok. 2. el bölümünde de konu açtım bulabilirim umarım.

gittigidiyor veya sahibinden.com gibi sitelere bak bence oralarda kapak satanlar vardır. Adam yurt dışından ucuza getirip satıyordur.
  • quote:

quote:

gittigidiyor veya sahibinden.com gibi sitelere bak bence oralarda kapak satanlar vardır. Adam yurt dışından ucuza getirip satıyordur.

Baktım hocam hiç denk gelmedim yok sanırım. K750, W810i bi tomar var ama bi K850i yok kafayı yicem

• http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERCSSON-K850-SUPER_W0QQidZZ14747326

2 farklı kişiden K850 kasaları buldumç İkiside yeşil. İStersen Quick silver rengi var mı diye de sor. Quick silver varsa onu al bence. Daha güzel duruyor.

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/K850-KASA-SONY-ERICSSON-FULLL_W0QQidZZ13993195

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERCSSON-K850-SUPER_W0QQidZZ14747326

2 farklı kişiden K850 kasaları buldumç İkiside yeşil. İStersen Quick silver rengi var mı diye de sor. Quick silver varsa onu al bence. Daha güzel duruyor.

Hocam çok teşekkürler ya harikasın vallahi. Evet quik de sorucam umarım vardır. Valla aradım o kadar bulamadım çok teşekkür ederim sama yaa.

• A200 programında her yere baktım, bir türlü dil dosyalarını bulamadım.. Ama resimler falan silinmeyen dosyaları bi güzel temizledim. Dil dosyalarının nerde olduğunu bilen varmı acaba¿
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.