Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

owin

sınırsız ses kaydı yapılıyor mu bunla
    kalitesi nasıl oluyor

ses kayıt özelliğini fazla kullanmadığım için sınırsız yapıp yapmadığını bilmiyorum ama kalitesi baya iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

K850i için bir camdriver daha.

http://www.4shared.com/file/77145994/4ee4746a/JAC_v4_K850i.html

Şimdilik bir kaç tane fotoğraf karşılaştırması yapayım bakalım nasıl bir şeymiş..
  • quote:

pohuman

Şimdilik bir kaç tane fotoğraf karşılaştırması yapayım bakalım nasıl bir şeymiş..

Pohuman yanlarına bir de brazuka 5.25 i eklersen daha aydınlatıcı olur. brazuka 5.25 te alacakaranlık yatay modunda ev ayarlarını kullanarak iso ve shutter speed ayarları değişiyo haberin olsun...
  • quote:

quote:

pohuman

Pohuman yanlarına bir de brazuka 5.25 i eklersen daha aydınlatıcı olur. brazuka 5.25 te alacakaranlık yatay modunda ev ayarlarını kullanarak iso ve shutter speed ayarları değişiyo haberin olsun...

Bu driver mükemmel. İsminden iyi bir camdriver olduğunu anlamıştım zaten. Bir süre bunla takılayım bakayım. Bir de gündüz çekimlerini görmem lazım tabi.. Birazdan fotoğraf karşılaştırmasını koyarım.. Brazuka hiç hoşuma gitmedi...

• satmak isteyen varsa pm atsın lütfen! acele edin
  • Arkadaşlar buyrun size yeni ve en ideal camdriver.

http://www.4shared.com/file/77393195/a7c32f22/tolyo.html
  • arkadaşlar selam, bu telefonu en ucuz nerde bulabilirim,piyasada yok hakkaten ne telefonmuş ?
  • benim de alasım geldi...
  • Arkadaşar bişi daha sorucam 037'li sürümde film atmıştım mp4 olarak ve bazen ses senkron sorunu yaşanıyordu. Acaba bu sorun 035'te de devam ediyor mu?
  • quote:

Sah!n

Arkadaşar bişi daha sorucam 037'li sürümde film atmıştım mp4 olarak ve bazen ses senkron sorunu yaşanıyordu. Acaba bu sorun 035'te de devam ediyor mu?

arkadaşım videolardaki ses-görüntü senkronize sorunu telefonun sürümü ile alakalı değil! telefona attığın videodaki kaliteyle yada kullandığın convereter le alakalı bi sorun.
  • quote:

quote:

Sah!n

Arkadaşar bişi daha sorucam 037'li sürümde film atmıştım mp4 olarak ve bazen ses senkron sorunu yaşanıyordu. Acaba bu sorun 035'te de devam ediyor mu?

arkadaşım videolardaki ses-görüntü senkronize sorunu telefonun sürümü ile alakalı değil! telefona attığın videodaki kaliteyle yada kullandığın convereter le alakalı bi sorun.

Total Video Converter kullanıyorum ve mp4 olarak atıyorum görüntü kalitesi gerçekten mükemmel oluyor. Önerebileceğin program ve dönüştürme biçimi var mı?

• quote:

quote:

Sah!n

Arkadaşım senkron sorunu ilk firmware de felaketti. Bitrate i ve frame rate i baya bi düşürmek gerekiyordu. Bu son fa035 deki performansı çok beğendim. Çünkü geçen sene çevirdiğim ve oynatmakta zorluk çektiği videoları şimdi çok daha rahat oynatıyor. Zaten 035 in özelliklerinde de yazıyordu medya hızının yükseltildiği.... Fakat hala dur/ilerle yapıldığında yada ekran yataydan dikeye geçtiğinde falan telefon sapıtabiliyor. 5 sn sonra kendine geri geliyor. Önceki kullandığım w880 kütür kütür duraklatıp devam ettiriyordu. A2 deki bu yavaşlığı bakalım ne zaman çözecekler...

• ben de aldım yakında aranıza katılıyorum
  • arkadaşlar ben de pzt. itibariyle aranıza katıldım...sony ailemi geliştirdim...bir k750 bir k790 bir k810a şimdi bir de k850 ekledim :)
    biraz ekran karanlık geldi yalnız bana k810a göre...sizde durumlar nasıl? bir de olmazsa olmaz ya da olursa çiçek gibi olur diyebileceğiniz bir yama ya da yazılım varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirius_75

arkadaşlar ben de pzt. itibariyle aranıza katıldım...sony ailemi geliştirdim...bir k750 bir k790 bir k810a şimdi bir de k850 ekledim :)
    biraz ekran karanlık geldi yalnız bana k810a göre...sizde durumlar nasıl? bir de olmazsa olmaz ya da olursa çiçek gibi olur diyebileceğiniz bir yama ya da yazılım varmı?

Hayırlı olsun. Telefonunu hemen güncelle bence. Yeni son yazılım fa035 ile biten yazılımdır.

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

ben de aldım yakında aranıza katılıyorum

Hayırlı olsun güle güle kullan

• @redbloodedman teşekkürler
  • quote:

redbloodedman

Arkadaşım senkron sorunu ilk firmware de felaketti. Bitrate i ve frame rate i baya bi düşürmek gerekiyordu. Bu son fa035 deki performansı çok beğendim. Çünkü geçen sene çevirdiğim ve oynatmakta zorluk çektiği videoları şimdi çok daha rahat oynatıyor. Zaten 035 in özelliklerinde de yazıyordu medya hızının yükseltildiği.... Fakat hala dur/ilerle yapıldığında yada ekran yataydan dikeye geçtiğinde falan telefon sapıtabiliyor. 5 sn sonra kendine geri geliyor. Önceki kullandığım w880 kütür kütür duraklatıp devam ettiriyordu. A2 deki bu yavaşlığı bakalım ne zaman çözecekler...

valla ilk sürümde nasıldı bilmiyorum ama genelde orjinalinde senkronize sorunu olan videolarda yapıyo birde bit rate ve frame rate ı iyi ayarlamak gerekiyo. video da sorun yoksa frame rate 25 bit rate da 350 yapıldığında sorunsuz oynatıyo.

@sugarboy
    @sirius_75 hoş geldiniz arkadaşlar.

@sirius şu an için A2 tellere yama çıkmadı ama camdriver, acoustic, font, layout, menü gibi şeyleri atabilirsin. camdriver olarak 1-2 tane iş yapacak driver var mesela tolyo yu kullanabilirsin yada strong v1.1 i.JAC v4 var mesela oda iyi yada strong v1.1 edited by tolyo yu, yada pohuman gibi orjinal 3.7 ile de takılabilirsin hepsi de iyi sayılır ama benim tavsiyem tolyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 25 Aralık 2008; 19:40:36 >

• quote:

video da sorun yoksa frame rate 25 bit rate da 350 yapıldığında sorunsuz oynatıyo.

arkadaşım frame rate için 25 çok değil mi ben 15 - 16 falan yapıyorum. bit rate de 584 kbps yapıyodum. Xilisoft video converter kullanıyorum. Senin programın adı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirius_75

arkadaşlar ben de pzt. itibariyle aranıza katıldım...sony ailemi geliştirdim...bir k750 bir k790 bir k810a şimdi bir de k850 ekledim :)

Hayırlı olsun Yapacağın ilk iş firmwire güncellemesi olsun. Sonyericsson.com dan firmwire update programını indirip telefonu güncellemeni tavsiye ederim. r1fa035 son yazılımdır.
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.