Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım 1 aylık garantili samsung İ560 var ,yurtdışı sıfır K850 ile takas deceğim siz ne dersiniz bu takasa iyimidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akt23

Arkadaşlar kullandığım 1 aylık garantili samsung İ560 var ,
    yurtdışı sıfır K850 ile takas edeceğim siz ne dersiniz bu takasa iyimidir.

üzerine fark vermeyeceksen iyidir...
  • k850i alırken garantili almaya dikkat edin. Lens kapağı ve dokunmatik tuşlarında kullanıma bağlı bir süre sonra sorun yaşayabiliyorsunuz. Lens kapağından bir sorun yaşamamıştım ama sorun yaşayan çok arkadaş oldu bende dokunmatik tuşlar arızalanmıştı. Eğer garantiyi göz ardı ediyorsan gps de kullanmıyorsan süper bir değişim olur
  • arkadaslar birisi bana link verebilirmi.acaba bu camdriver, custom dosyalarını , yazılımları, vb nasıl atarız.hangi program ile atabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksakal -- 16 Aralık 2008; 18:28:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: éxpért.éxé

arkadaslar birisi bana link verebilirmi.acaba bu camdriver, custom dosyalarını , yazılımları, vb nasıl atarız.hangi program ile atabiliriz.

Burayı -->http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm incelerseniz gerekli anlatımların hepsi mevcut.
  • saol tesekkurler
  • arkadaşlar bu r1fa035 dan sonra yenı bır yazılım cıkma olasılığı varmı sızce vede nerden sorabılırızi?
  • quote:

se_runtome

arkadaşlar bu r1fa035 dan sonra yenı bır yazılım cıkma olasılığı varmı sızce vede nerden sorabılırızi?

abi yeni yazılım çıkma olasılığı her zaman vardır. yanlız sonyericsson türkiyeye bile sorsan sana cevap veremezler. yani yeni yazılımı ancak çıktığında öğrenebiliriz.
  • müjdeeeee dh yönetici revolver arkadaşım ile anlaştık. Cuma günü telefonum geliyor. Yeniden aileye katılmama az kaldı. Bekleyin dönüşüm muhteşem olucak

Extreme kardeşimin müzik konusu hakkındaki yorumları ve c902 konusundaki tavsiyesi, tolyo, se_guru ve adını hatırlayamadığım a2 uploader konusundaki arkadaşların paylaşımları bana tekrar bu cihazı aldırttı. Hepinize teşekkürler....
  • quote:

redbloodedman

müjdeeeee dh yönetici revolver arkadaşım ile anlaştık. Cuma günü telefonum geliyor. Yeniden aileye katılmama az kaldı. Bekleyin dönüşüm muhteşem olucak

Extreme kardeşimin müzik konusu hakkındaki yorumları ve c902 konusundaki tavsiyesi, tolyo, se_guru ve adını hatırlayamadığım a2 uploader konusundaki arkadaşların paylaşımları bana tekrar bu cihazı aldırttı. Hepinize teşekkürler....

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım bekleriz...
  • @redbloodedman
    dostum hayırlı olsun da, sen zaten ailedeydin sadece ufak bi ara vermiştin...

0 mıı?? 2. el mii?? kaça aldın vs.. gibi sorular sormama gerek kalmadı, Necati msn'den herşeyi döküldü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

müjdeeeee dh yönetici revolver arkadaşım ile anlaştık. Cuma günü telefonum geliyor. Yeniden aileye katılmama az kaldı. Bekleyin dönüşüm muhteşem olucak

Hayırlı olsun.
  • @tolyo , @HuNTeR_1907 teşekkür ederim.

@_extreme_

sağol da senden de bişiy kaçmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

se_runtome

arkadaşlar bu r1fa035 dan sonra yenı bır yazılım cıkma olasılığı varmı sızce vede nerden sorabılırızi?

abi yeni yazılım çıkma olasılığı her zaman vardır. yanlız sonyericsson türkiyeye bile sorsan sana cevap veremezler. yani yeni yazılımı ancak çıktığında öğrenebiliriz.

teşekkur ederım kardeş bekleyecez e ne yapalım
  • Evet arkadaşlar Samsung i560 ı verdim K850 aldım ,navigasyon olarak zaten N82 var o fazlasıyla yetiyor.
  • k850i telefonunu satmak isteyenler pm atabilirler
  • kimse satmıyor mu yaw
  • Arkadaşlar R1EA031 versiyonu ile son versiyon R1FA035 arasındaki farklar neler.Son versiyon devamlı reset atıyor deniliyor.Güncelleme yapmalımiyim.Bu arada Listeye beni de ekleyebilirsiniz. :)
  • zaten ne zaman bir şey alacak olsam bulamıyorum satan varsa acil pm atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

@_extreme_
    sağol da senden de bişiy kaçmıyo

quote:

Orjinalden alıntı: akt23

Evet arkadaşlar Samsung i560 ı verdim K850 aldım ,navigasyon olarak zaten N82 var o fazlasıyla yetiyor.

hayırlı olsun, güle güle kullan... K850i & N82 voltranı oluşturmuşsun...

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

kimse satmıyor mu yaw

şubatta askere gidiyorum. cihazı baba'ya vermezsek, belki satabilirim ama biraz beklemen lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaşlar R1EA031 versiyonu ile son versiyon R1FA035 arasındaki farklar neler.Son versiyon devamlı reset atıyor deniliyor.Güncelleme yapmalımiyim.Bu arada Listeye beni de ekleyebilirsiniz. :)

son sürüm olan R1F ile gelen bazı yenilikler...

(+)
    * cihazın açılışı önceki sürümlere göre 2-3 saniye daha hızlı gerçekleşiyor.
    * bekleme süresinde iyileştirilmeye gidilmiş.
    * menüler arası geçişlerde hız farkı açıkça belli oluyor.
    * accelerometer sensörün duyarlılığı iyileştirilmiş.
    * önceki sürümlerde makro çekim sırasında çok ufak objelere iyi netlik sağlanamıyordu,
    ancak R1F sürümünde makrolar oldukça iyi. çok ufak objelerde bile netlik süperr...

(-)
    * son sürümde cihaz sıkça restart atabiliyor...

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.