Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gercek1907

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

İlanda W610i ile takaslayan çıkmayınca ben de gittim bugün sıfır K850i (Mavi) aldım kendime.

Yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun..

Teşekkürler.

• iyi kareler yakalaman, telefonun arka kısmındaki cyber-shot yazısının hakkını sonuna kadar vermen, ailen, sevdiklerin ve diğer tüm önem verdiklerinle beraber iyi bir bayram geçirmen dileklerimle, hayırlı olsun diyorum :P

kaça aldın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

iyi kareler yakalaman, telefonun arka kısmındaki cyber-shot yazısının hakkını sonuna kadar vermen, ailen, sevdiklerin ve diğer tüm önem verdiklerinle beraber iyi bir bayram geçirmen dileklerimle, hayırlı olsun diyorum :P

kaça aldın ?

Teşekkürler iyi dileklerin için :)

600 YTL.
  • Güle güle kullan ,bir daha değiştirmezsin artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Güle güle kullan ,bir daha değiştirmezsin artık :)

Sağol. İnşallah :)
  • quote:

İlanda W610i ile takaslayan çıkmayınca ben de gittim bugün sıfır K850i (Mavi) aldım kendime.

hayırlı olsun HuNTeR_1907. umarım seversin cihazı. bende düşünüyorum bu cihazı hayırlısı bakalım.
  • @HuNTeR_1905
    Hayırlı olsun.
    Hay Allah 1907 yazcağıma 1905 yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 11 Aralık 2008; 15:32:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

hayırlı olsun HuNTeR_1907. umarım seversin cihazı. bende düşünüyorum bu cihazı hayırlısı bakalım.

Teşekkürler, darısı senin başına.

quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

@HuNTeR_1905
    Hayırlı olsun.
    Hay Allah 1907 yazcağıma 1905 yazmışım

Neyse, bilen biliyor 1907 olduğunu. Sağol ayrıca.

• k850 kullanıcısı bir arkadaş tarafından konu içinde önemli görülen kısımlar,
    anlatımlar, dikkat çekilen noktalar falan filan derlenir, güzelce toparlanırsa
    seve seve arşiv niteliği taşıyacak bu özel derlemeyi ilk mesaj altına eklerim
  • @HuNTeR_1907
    güle güle kullan ses klaitesi çok mu kötü merak ettimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

@HuNTeR_1907

+1 w810 i den yüksek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

k850 kullanıcısı bir arkadaş tarafından konu içinde önemli görülen kısımlar,
    anlatımlar, dikkat çekilen noktalar falan filan derlenir, güzelce toparlanırsa
    seve seve arşiv niteliği taşıyacak bu özel derlemeyi ilk mesaj altına eklerim

çok güzel olurdu aslında ama önemli noktaları derlemekte apayrı bir iş, çok vakit isterr.
    bir arkadaşımız bu tarz bir çalışma yaparsa da süper olur valla, diyerek aradan çekileyim...

@frt-_-ctn
    @sasa_iliç

ses kalitesini walkman cihazlarla kıyaslarsak, ciddi anlamda çok kötü diyebiliriz (orjinal acoustic)...
    ancak bugün SE_Guru arkadaşımızın paylaştığı yeni acoustic ile birlikte ses kalitesinde ciddi bir performans artışı oldu.
    önceki telim w800i olduğundan bir kıyaslama yapacak olursam, cihaz yeni acoustic ile birlikte tizz seslerde w800i'den daha iyi hale geldi. ancak ses yüksekliğinde w800 & w810i gibi cihazlara yetişebilmiş değiliz...

• quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

@HuNTeR_1907

+1 w810 i den yüksek mi?

W810i'mde Acoustic var, K850i'de yok, W810i'de ses daha iyi tabii ki, fakat K850i'nin Acousticsiz halindeki hoparlör sesi W810i'nin R4EA031 versiyonundaki Acousticsiz hoparlör sesinden kötü değil, kulaklık sesi de yine o sürümün Acousticsiz versiyonuna benzer, Bass sesler fazla güçlü değil ve ses seviyesi nispeten düşük, Acoustic atmadığım için o şekilde nasıl ses verdiğini bilmiyorum ama Acoustic atınca ses kalitesi gayet yeterli olur diye düşünüyorum...

Acoustic atınca sesin nasıl olduğunu ise _extreme_ kullanan olarak açıklamış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 12 Aralık 2008; 19:35:51 >

• Arkadaşlar bu telefonu 600 ytl nin altında bir fiyata alabileceğim bir yer var mi?Bimeksde ve hepsiburada da bulamadım.
  • Artık dayanamadım verdim servise telefonu. Yok abi nuh diyor peygamber demiyor alet Hem geçen gün kendi kendine kapanmalar vs. yaşandı iyice kıllandım götürdüm. Ayrıca bir de yeşil kapak istedim mavi çok açık geldi bana W810i'den sonra Alışmışım siyaha Kısacası bomba gibi dönücem umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

uzun süreler içinde farklı sonyericssonlar kullandım ve k850i almak istiyordum ancak çektiği foto kalitesini hiç beğenmedim fark ettiyseniz objelerin dokuları net seçilmiyor misal çimler ıspanak gibi duvarlar kadifeyle kaplı gibi ayrıca resimlerde grenden ziyade granül(siyah-kahve tonlarında küçük şeritler) var bunun cam driver ile çözümleyebilen var mı ??yoksa orjinal haliyle kıyaslayınca inanın lg nin kf510 u bile daha iyi resim çekiyor dokular çok daha net seçiliyor belki mp i düşük ama mp herşey değil ne yazık ki !

arkadaşlar bu duruma açıklık getirebilecek var mı yoksa buradada nokia cılar gibi fanatik bir sonyericsson grubumu oluştu !
  • quote:

quote:

uzun süreler içinde farklı sonyericssonlar kullandım ve k850i almak istiyordum ancak çektiği foto kalitesini hiç beğenmedim fark ettiyseniz objelerin dokuları net seçilmiyor misal çimler ıspanak gibi duvarlar kadifeyle kaplı gibi ayrıca resimlerde grenden ziyade granül(siyah-kahve tonlarında küçük şeritler) var bunun cam driver ile çözümleyebilen var mı ??yoksa orjinal haliyle kıyaslayınca inanın lg nin kf510 u bile daha iyi resim çekiyor dokular çok daha net seçiliyor belki mp i düşük ama mp herşey değil ne yazık ki !

arkadaşlar bu duruma açıklık getirebilecek var mı yoksa buradada nokia cılar gibi fanatik bir sonyericsson grubumu oluştu !

Forumda K850i ile çekilen çok fotoğraf örneği var. Nasıl çektiği ortada. Beğenmeyen almasın. Gitsin diğer markalarla yağlı boya çalışması yapsın...

• quote:

quote:

Kimse cevap yazmadı ki o yüzden nerden çıkardın fanatikliği Bu mesajını okuyan K850 kullanıcıları gülümseyip geçmişlerdir. KF510 dan kötü fotograf çekiyor deyince kimde dikkate almadı. Şunu söylemek istiyorum şu an telefon gayet başarılı. Yalnız ben çok daha iyisini bekliyorum. Çünkü k810/k790 fotograflarını hergün görüyorum ve çektikleri fotografların keskinlikleri beni kıskandırıyor. Yani cam driverlerle kesinlikle çok daha iyi olacaktır..

Buraya kendi çektiğim fotografları birazını upload ettim upload ettim. Hepsi orjinaldir. Bir tanede sıfır ışık ekledim. Çektiğim yer ile duvar arası 6,5 metre ve su an daha iyi çekiyor çünkü o cam driversiz sıfır ışık fotografı. İstersen KF510 al dene öyle sıfır ışık fotografı çekebiliecek misin? Şunu söyleyebilirim kf510 nun flaşını bosa koymuslar hatta led flaşları boşa koyuyorlar diyebilirim. sadece makro çekimlerde işe yarıyor.

İşte kendi çektiğim k850i orjinal fotografları

http://rapid-share.com/files/173235750/K850i_foto__287_raflar__305_.rar

Aradaki çizgiyi (-) kaldırın.

• @pohuman bu gereksiz çıkışının hiçbir anlamı yok "beğenmeyen almasın" söylemin tahtakale esnaflarından yadigar kaldı sanırım!bu arada bahsettiğin yağlı boya çalışmalarınıda incelemende hayda var derim

@Ermeydan ben soru cümlesi yöneltmiştim ama fanatiklerinde olduğu doğruymuş demek çektiğin orjinal fotoları indiriyorum çünkü nette görüdüğüm k850i fotolarını açıkçası hiç beğenmedim belkide ben k850i cybershot serisinin gözdesi olduğu için çok şey bekliyorumdur bilemiyorum resimler için sağol.
  • quote:

@Ermeydan ben soru cümlesi yöneltmiştim ama fanatiklerinde olduğu doğruymuş demek
    çektiğin orjinal fotoları indiriyorum çünkü nette görüdüğüm k850i fotolarını açıkçası hiç beğenmedim belkide ben k850i cybershot serisinin gözdesi olduğu için çok şey bekliyorumdur bilemiyorum resimler için sağol.

nette gördüğün fotoları beğenmediysen, 42 MB'lık bu dosyayı kesinlikle indirme. hemen iptal butonuna tıkla derimm.

çünkü ben öğlende indirmiştim, fotolar ....

ayrıca işin şakası bir yana, Esato'daki K850i foto başlığına ve bu forumdaki K850i foto & video başlığına baştan son sayfaya kadar bakmanı tavsiye ederim. bu cihaz gerçekten çok kaliteli fotolara imza atıyor, rakipleri croplarda ve renklerde bu kadar başarılı değiller. bu cihazın en büyük rakibi N82'dir. gündüz çekimlerine bakarsak; K850i netlikte, renklerde ve detaylarda rakibinden çok daha üstün. buna karşılık N82'de iç mekan ve flashlı çekimlerde rakibinin bir adım ilerisinde yer alıyor. bunların aksini iddia eden varsa ben burdayım, buyursunn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 14 Aralık 2008; 23:15:41 >

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.