Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun dostlar...
  • Merhaba arkadaşlar
    Benim TEL de bir sorun oluştu başına gelen varsa yardım etsin
    dokunmatik tuşlardan ortadaki hep basılı duruyor tuş takımının üstüne dokunuyorum basıyor
    herhangi bir darbe görmedi, su teması da olmadı 1 ay önce akustık ile cam drıver attım ondan olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: degerbal

Merhaba arkadaşlar
    Benim TEL de bir sorun oluştu başına gelen varsa yardım etsin
    dokunmatik tuşlardan ortadaki hep basılı duruyor tuş takımının üstüne dokunuyorum basıyor
    herhangi bir darbe görmedi, su teması da olmadı 1 ay önce akustık ile cam drıver attım ondan olabilirmi

hayır alakası yok. Aynı durum eskiden benim de başıma gelmişti 1 gün içinde servis halletti. mekanik bir durum
  • merhaba arkadaşlar sizce k850 nin hangi rengini tercih ediyim?? birde telefonda soyulma oluyor mu?? oluyorsa hangi renginde?? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

merhaba arkadaşlar sizce k850 nin hangi rengini tercih ediyim?? birde telefonda soyulma oluyor mu?? oluyorsa hangi renginde?? yardımcı olursanız sevinirim.

Mavi renginde soyulma olabilir. Daha olmadı yalnız olabilir diyorum. Böyle bir şeyi kafana takmak istemiyorsan yeşil rengini alabilirsin.

Bazuka bayagı bir şeyler yapmış. Sizlerde bir bakın.

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=169423&start=150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 9 Aralık 2008; 1:28:58 >

• Selam, ben k850 ye akustik ve cam driver yükledim ve öyle kullanıyordum. Geçen gün uzun bir aradan sonra video çekeyim dedim ama bir baktım ki videolarda ses yok. acaba akustik yüklemeyle mi ilgili? Aynı durumla karşılaşan var mı? Tekrar sesli video yu nasıl sağlarım?
  • quote:

eros68

Selam, ben k850 ye akustik ve cam driver yükledim ve öyle kullanıyordum. Geçen gün uzun bir aradan sonra video çekeyim dedim ama bir baktım ki videolarda ses yok. acaba akustik yüklemeyle mi ilgili? Aynı durumla karşılaşan var mı? Tekrar sesli video yu nasıl sağlarım?

arkadaşım dediğin gibi yüklediğin acoustic le alakalı. başka bi acoustic yükle yada orjinal acoustic yükle sorun düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

merhaba arkadaşlar sizce k850 nin hangi rengini tercih ediyim?? birde telefonda soyulma oluyor mu?? oluyorsa hangi renginde?? yardımcı olursanız sevinirim.

Mavi renginde soyulma olabilir. Daha olmadı yalnız olabilir diyorum. Böyle bir şeyi kafana takmak istemiyorsan yeşil rengini alabilirsin.

Bazuka bayagı bir şeyler yapmış. Sizlerde bir bakın.

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=169423&start=150

peki sizin telefonlarda oluyor mu bu soyulma olayı??

• quote:

peki sizin telefonlarda oluyor mu bu soyulma olayı??

Yok olmadı. ''Cyber-44'' Nick li arkadasın olmustu. O sattı sonra kendine yeşil satın aldı. Ben bayagı dikkatli kullanıyorum.
  • ebuddy mobil msn en son versiyonu

bu son çıkan versiyonunda bir çok yenilik mevcut bu versiyonda msn listenizdeki kişilerin avatarını gördüğünüz gibi kendi avatarınızıda seçme değiştirme şansınız bulunmakta programın turkçe desteği olmakla birlikte bir çok değişiklikte göze çarpmakta kesinlikle bu versiyonda mig33 msni geçmiş olduğunu söyleyebilirim

http://www.4shared.com/account/file/75261043/8e5603bb/eBuddy_se_k790i.html tıkla indir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • uzun süreler içinde farklı sonyericssonlar kullandım ve k850i almak istiyordum ancak çektiği foto kalitesini hiç beğenmedim fark ettiyseniz objelerin dokuları net seçilmiyor misal çimler ıspanak gibi duvarlar kadifeyle kaplı gibi ayrıca resimlerde grenden ziyade granül(siyah-kahve tonlarında küçük şeritler) var bunun cam driver ile çözümleyebilen var mı ??yoksa orjinal haliyle kıyaslayınca inanın lg nin kf510 u bile daha iyi resim çekiyor dokular çok daha net seçiliyor belki mp i düşük ama mp herşey değil ne yazık ki !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 10 Aralık 2008; 20:09:14 >
  • @faruk güzel paylaşım teşekkür ederiz.
  • tolyo rica ederim ne demek
  • İlanda W610i ile takaslayan çıkmayınca ben de gittim bugün sıfır K850i (Mavi) aldım kendime.
  • @HuNTeR_1907 hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

İlanda W610i ile takaslayan çıkmayınca ben de gittim bugün sıfır K850i (Mavi) aldım kendime.

Hayırlı olsun. Çifte bayram yapıyorsun yani
  • quote:

İlanda W610i ile takaslayan çıkmayınca ben de gittim bugün sıfır K850i (Mavi) aldım kendime.

K850i gibi bir cihazı, kimse W610i ile kolay kolay takaslamaz.
    bunu yazıcaktım ama ilanı direk baltalardık, o yüzden yazmadım...

hadi hayırlı olsun, güle güle kullan...

• @pohuman

Teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Hayırlı olsun. Çifte bayram yapıyorsun yani

Teşekkürler, çifte bayram oldu gerçekten.

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

K850i gibi bir cihazı, kimse W610i ile kolay kolay takaslamaz.
    bunu yazıcaktım ama ilanı direk baltalardık, o yüzden yazmadım...

hadi hayırlı olsun, güle güle kullan...

Tabii ki, K850i'den W610i'ye değil, W610i'den K850i'ye geçilir, ki ben de öyle yaptım fakat ben paraya ihtiyacı olan biri olursa diye ilanı açmıştım, sonuçta üzerine para alacaktı takaslayan kişi. Sağol, sorunsuzca kullanırım umarım, zira bu telefonu daha uzun kullanmak istiyorum.

• quote:

Yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun..
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.