Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.1 yavaş gelmişti bana başka bir telefonda kullanırken 4.2 nasıl acaba hızlandırmışlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

4.1 yavaş gelmişti bana başka bir telefonda kullanırken 4.2 nasıl acaba hızlandırmışlar mı?

4.2 de hızda iyileştirmeler var
  • ark bnm tel servisten geldi ama ingilizce dil seçeneklerinde türkçe yok nasıl yapalıbilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertyu361

ark bnm tel servisten geldi ama ingilizce dil seçeneklerinde türkçe yok nasıl yapalıbilirim

pm den yanıtladım tekrar servise vererek tekrar yazılım yüklettirmen gerekli
  • Benim alettin bataryasında sorun var sanırım %98'i geçmiyor bir türlü enteresan... Nasıl çözücez bu sorunu 2 hafta olmuyor alalı telefonu canı çıktı yahu
  • maşallah 100 kusür sayfanın hemen hemn hepsini okudm hâla bile c902 ile bu tel arasında kaldım bi fikri olan varmı arkadaşlar
  • evet arkadaşlar bir sorum olacaktı. k850 nin fiyatı 1,5 2 aya biraz daha kadar düşer mi ?? genpada 657 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 29 Kasım 2008; 22:26:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: microbox

maşallah 100 kusür sayfanın hemen hemn hepsini okudm
    hâla bile c902 ile bu tel arasında kaldım bi fikri olan varmı arkadaşlar

bütün sayfaları okuduğun için tebriklerr, budurrr...

C902'nin tek artısı K850'den oldukça ince oluşu, yoksa o cihazın hiçbir espirisi yok...
    K850'de 2.2" ekran varken, gidipte 2 sene önceki K790 ekranıyla foto çekmek pekde mantıklı olmasa gerek.
    xenon flash artısını da unutmamak lazım, bence bu ekran farkından çok daha önemlii...

• arkadaşlar strong v1.1 in ayarlarında ufak değişiklikler yaptım şu driver ı bi deneyin bakalım...

http://www.4shared.com/file/73668971/c1ed327d/strong_v11_edited_by_tolyo.html?dirPwdVerified=d04bc120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 29 Kasım 2008; 18:01:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

evet arkadaşlar bir sorum olacaktı. k850 nin fiyatı 1,5 2 aya biraz daha kadar düşer mi ?? genpada 657 ytl.

yardımcı olurmusunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 29 Kasım 2008; 22:27:31 >
  • quote:

quote:

peki arkadaşlar son bir sorum olacaktı. k850 nin fiyatı 1,5 2 aya biraz daha kadar düşer mi ?? genpada 657 ytl.

yardımcı olurmusunuz??

Şu an bir şey demek yanlış olur. SE distributor değiştiriyor. Bu işler bitsin ondan sonra her şey belli olur. Yani biraz daha bekle Şu distributor işi bitene kadar.
  • quote:

sasa_iliç

quote:

sasa_iliç

peki arkadaşlar son bir sorum olacaktı. k850 nin fiyatı 1,5 2 aya biraz daha kadar düşer mi ?? genpada 657 ytl.

yardımcı olurmusunuz??

arkadaşım daha fazla düşeceğini pek sanmıyorum. ayrıca 500 civarına kadar düştü diye biliyorum ama belki döviz yüzünden artmıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: microbox

maşallah 100 kusür sayfanın hemen hemn hepsini okudm
    hâla bile c902 ile bu tel arasında kaldım bi fikri olan varmı arkadaşlar

bütün sayfaları okuduğun için tebriklerr, budurrr...

C902'nin tek artısı K850'den oldukça ince oluşu, yoksa o cihazın hiçbir espirisi yok...
    K850'de 2.2" ekran varken, gidipte 2 sene önceki K790 ekranıyla foto çekmek pekde mantıklı olmasa gerek.
    xenon flash artısını da unutmamak lazım, bence bu ekran farkından çok daha önemlii...

Evet ekran çok şahane film attim izledim harika fakat 256K oluşu biraz kötü 16 Milyon renk olsaydi çok daha harika olurdu diye düşünüyorum renk derinliği de önemli faktör yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

evet arkadaşlar bir sorum olacaktı. k850 nin fiyatı 1,5 2 aya biraz daha kadar düşer mi ?? genpada 657 ytl.

yardımcı olurmusunuz??

Şu an bir şey demek yanlış olur. SE distributor değiştiriyor. Bu işler bitsin ondan sonra her şey belli olur. Yani biraz daha bekle Şu distributor işi bitene kadar.

bu distribütor meselesi tahmini ne zamana kadar sürer.?? sizleri sorularımla bunaltıyorum ama kusura bakmayın tele iyice ısınmam lazım.

• quote:

bu distribütor meselesi tahmini ne zamana kadar sürer.?? sizleri sorularımla bunaltıyorum ama kusura bakmayın tele iyice ısınmam lazım.

Aralık ayı içerinde hallolucak heralde. Çünkü bu ay c902, c902 bond , t700, birde g705 çıkacakmış. Halletmiş olmasa çıkaramazdı
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda kusuruma bakmayın okul, iş , sınavlar derken fırsatım olmadı pek. Tabi telefonu da satınca pek hevesim kalmadı açıkcası. Ama yazılarınızı okudum. Birçok arkadaş flash patladığında aşırı parlama, yanma gibi durumlardan şikayet etmiş aynı benim yaklaşık 1 yıl önce şikayet ettiğim gibi. Extreme, pohuman, ermeydan... arkadaşlarım hatırlar telefonumu bi kaza geçirmişti ve kamerası değiştirilmişti ve o günden sonra kesinlikle yakın çekimlerde yüzlerde yanma aşırı beyaz gösterme gibi durumlarla karşılaşmamıştım. Bunun nedeni de flashın altında video ışık ledinin yanındaki siyah sensördü. Telefonum servisten döndüğünde o sensör de değiştirilmişti. Cihazlarınızda kesinlikle yazılımsal bir problem yok bu sorun sensör ile alakalı. Hatta yakın çekim yaparken eliniz ile o sensöre gölge yaparsanız(tamamen kapatmayın) yine resimleri bembeyaz yapmazsınız. Çok fazla beyaza boyama yapıyosa çihazınız servise götürün bence.

bu arada ben bu uploader olayını bayaa bir beklemiştim. Ocak , şubat, mart nerdeyse iki günde bir internet araştırması yapıyodum program çıkmış mı die :) yazın sattım k850imi. Şu an w880i kullanıyorum ve k850inin ses seviyesi akustik atılmış w880inin yanından bile geçemezdi. Herşeyi güzel fakat ses seviyesi çok düşüktü k850i nin. Eski bir w800i kullanıcısı olarak hiç memnun değildim. Şimdi akustic atmışsınız telefonlarınıza, peki ne kadar etkiledi kulaklık ses seviyesini? bir walkman telefon kadar güçlü bas ve yükses ses verebiliyor mu ? Eski haline kıyasla nasıl k850ileriniz? (hpm-70 kullaklık yada dengi kulakiçi kulaklıkla karşılaştırırsanız sevinirim) Yeniden heveslendim ya k850i için :P Gelecek yaza w705 çıkana kadar tekrar k850i kullanmayı düşünüyorum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 1 Aralık 2008; 2:38:18 >

• quote:

redbloodedman

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda kusuruma bakmayın okul, iş , sınavlar derken fırsatım olmadı pek. Tabi telefonu da satınca pek hevesim kalmadı açıkcası. Ama yazılarınızı okudum. Birçok arkadaş flash patladığında aşırı parlama, yanma gibi durumlardan şikayet etmiş aynı benim yaklaşık 1 yıl önce şikayet ettiğim gibi. Extreme, pohuman, ermeydan... arkadaşlarım hatırlar telefonumu bi kaza geçirmişti ve kamerası değiştirilmişti ve o günden sonra kesinlikle yakın çekimlerde yüzlerde yanma aşırı beyaz gösterme gibi durumlarla karşılaşmamıştım. Bunun nedeni de flashın altında video ışık ledinin yanındaki siyah sensördü. Telefonum servisten döndüğünde o sensör de değiştirilmişti. Cihazlarınızda kesinlikle yazılımsal bir problem yok bu sorun sensör ile alakalı. Hatta yakın çekim yaparken eliniz ile o sensöre gölge yaparsanız(tamamen kapatmayın) yine resimleri bembeyaz yapmazsınız. Çok fazla beyaza boyama yapıyosa çihazınız servise götürün bence.

bu arada ben bu uploader olayını bayaa bir beklemiştim. Ocak , şubat, mart nerdeyse iki günde bir internet araştırması yapıyodum program çıkmış mı die :) yazın sattım k850imi. Şu an w880i kullanıyorum ve k850inin ses seviyesi akustik atılmış w880inin yanından bile geçemezdi. Herşeyi güzel fakat ses seviyesi çok düşüktü k850i nin. Eski bir w800i kullanıcısı olarak hiç memnun değildim. Şimdi akustic atmışsınız telefonlarınıza, peki ne kadar etkiledi kulaklık ses seviyesini? bir walkman telefon kadar güçlü bas ve yükses ses verebiliyor mu ? Eski haline kıyasla nasıl k850ileriniz? (hpm-70 kullaklık yada dengi kulakiçi kulaklıkla karşılaştırırsanız sevinirim) Yeniden heveslendim ya k850i için :P Gelecek yaza w705 çıkana kadar tekrar k850i kullanmayı düşünüyorum :P

arkadaşım dediğin gibi yakın flashlı çekimlerde parlamanın sebebi o sensör ama biz o sensörü temizleme yoluyla o sorunu hallettik çok şükür!

ses seviyesi ve kaliteside oldukça arttı acousticlerle. ve ilerleyen günlerde dahada kaliteli acousticler çıkacaktır diye tahmin ediyorum...

• bu güne kadar s700 ile başlamak üzere neredeyse bütün se modellerini kullandım.k850i harika tel ama video performansı için satmayı düşünüyorum.p990 daki video kalitesini bile tutturamamışlar.lg renoire geçmeyi düşünüyorum.şu se adam gibi bir video çeken tel çıkarsa hemen alacam.se yöneticilerine duyrulur.
  • Açıkçası yavaş yavaş bende soru işaretleri oluşmaya başladı. Şuanki sorunlarım; Şarj full dolmuyor (en fazla %98'e kadar) ve 2 günde bitiyor. Yazılımı bir türlü güncelleyemedim. Yakın çekimlerde sensörü temizlediğim halde hala parlama oluyor. Kapak gıcırdaması çok fazla vs... Keşke diyorum N82 alsaydım
  • arkadaşlar daha önce strong v1.1 edited by tolyo isimli camdriver ı paylaşmıştım, aynı driver üzerinde ufak bi değişiklik daha yaptım. keskinliği ilk haline göre biraz daha düşürdüm, flashlı iso100 çekimlerinde de renk ayarını çok hafif azalttım şu an flashlı çekimleri gerçek renklere daha da yakın oldu tavsiye ederim...

http://www.4shared.com/file/73988678/fd0bc150/strong_v11_edited_by_tolyo.html
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.