wifi ve gps özelliklerine gerek yok zaten benim için önemli olan ses kalitesi ve foto kalitesi.
Foto kalitesi konusuna hiç girmeye gerek yok zaten. Ses kalitesi, açıkçası yanında gelen kulaklıklar berbat bende daha önceden W810i vardı onun HPM-70'ini kullanıyorum + A2 Uploader da çıktı bir de akustik attım ses harika oldu.
kulaklık olarak babamın da w810 i si var onun kulaklığını kullanırım. uploader olayı nasıl oluyor? telefonu almadan herşeyi ayarlayım.
quote:
Orjinalden alıntı: Sah!n
Arkadaşlar telefon 3 saattir şarj oluyordu ve hala %96'da kalmıştı şimdiye kadar %100'ü bile geçmesi gerekti. Şimdi baktım tekrar "Şarj Hatası Lütfen Şarjı Durdurun"diye bir hata verdi çıkardım hemen kabloyu. Şuan hala %96'da pil sizce sorun nedir?
Belki pil tam dengeli oturmamıştır. Ondan olmuş olabilir. Çıkarıp takmıssın heralde bir sorun yok yani rahat ol.
Bir de K850 nin kutusundan çıkan kulaklıkla Hpm 70 arasında bayagı fark var mı ya. yanında gelen bayagı kötü.
quote:
Orjinalden alıntı: sasa_iliç
kulaklık olarak babamın da w810 i si var onun kulaklığını kullanırım. uploader olayı nasıl oluyor? telefonu almadan herşeyi ayarlayım.
Pederin zaten ne yapcak değil mi kaliteli kulaklıgı Uploader basit bir program. Telefonu alınca kolayca yparsın yaparsın. Yoksa burdan anlatırsak havada kalır.
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
Belki pil tam dengeli oturmamıştır. Ondan olmuş olabilir. Çıkarıp takmıssın heralde bir sorun yok yani rahat ol.
Bir de K850 nin kutusundan çıkan kulaklıkla Hpm 70 arasında bayagı fark var mı ya. yanında gelen bayagı kötü.
Valla şimdilik normal gibi bakalım...
Evet çok fark var. Ben kulak içi kullandıktan sonra normal kulaklıkları bir türlü kulağımı oturtmayı beceremedim Hiç de sevmem normal kulaklığı HPM-70 ilaç gibi geldi valla ilaç... Akustik + HPM-70 = CyberSound
arkadaşlar k850i, hepsiburada' nın ürün kataloğunda görünmüyor. nedenini bilen var mı acaba? telefonun üretiminin duracağı veya durduğu gibi duyumlar almıştım son zamanlarda, doğru olma ihtimalleri var mı?
arkaşlar bnm k850 nin ekranı görüntü gelmiyoduya bazı ark bilrler servis 130 ytl istiyo ekran ve ekran filmi için sizce normalmı
quote:
wertyu361
arkaşlar bnm k850 nin ekranı görüntü gelmiyoduya bazı ark bilrler servis 130 ytl istiyo ekran ve ekran filmi için sizce normalmı
tam bilmiyorum ama bence biraz pahalı! başka telefon tamircilerine sormanı tavsiye ederim eğer aynı fiyatı çekerlerse o zaman servise gönderirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: McYC
arkadaşlar k850i, hepsiburada' nın ürün kataloğunda görünmüyor. nedenini bilen var mı acaba? telefonun üretiminin duracağı veya durduğu gibi duyumlar almıştım son zamanlarda, doğru olma ihtimalleri var mı?
yok. Üretimde durma falan yok. Sony Ericsson distiribütorüyle sorun yaşıyor. 1-2 ay içinde normale biner.
saoll abi buldugum en ucuz fiyat 130 200 istiyen bile var
Arkadaşlar kameranın lens kapağının açılmaması sorununa bir çözüm buldum, bende çalışıyor paylaşmak istedim.Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda denerse olup olmadığını yazarlar.
3.kez servise vermek istemedim , son geldiğinde de yapıldı demelerine rağmen takılma devam ediyordu.
Çözüm;
Telefonun ekranı yere bakacak şekilde elimizde tutarken fotoğraf makinasını çalıştırıcı küçük tuşa basıyoruz.Bu tuşa basar basmaz lens bölümünün camına değil de size doğru olan bölümün plastiğine işaret parmağımızla nokta atış yapar gibi tıklıyoruz.Lens in hemen çevresinde bulunan siyah plastiğe lensin üzerine değil!!!Bu mavi ışığın yandığı çerçevenin biraz yanına yani.
KArışık gibi yazdım ama ben ne yaptıysam aynısını yazmak istediğim.Her açılmadığında denedim oluyor.
Bir diğer yöntem ise pili çıkarıp 1 dk kadar bekleyip yeniden takmak.
Saygılar.
Ya millet sizin telefonun alt batarya takılan tarafının kapağı falan gıcırtı yapıyor mu hafif?
quote:
Sah!n
Ya millet sizin telefonun alt batarya takılan tarafının kapağı falan gıcırtı yapıyor mu hafif?
benimki bastırınca yapıyo. zamanla gevşemesi doğal zaten. hafıza kartı girişinide o kapağın altına yapmışlar fotoları PC ye atmak için her seferinde kapağı açmak kapamak gerekiyo öle oluncada gevşiyo yani önemli bişey değil kafaya takmaya gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: tolyo
quote:
Sah!n
benimki bastırınca yapıyo. zamanla gevşemesi doğal zaten. hafıza kartı girişinide o kapağın altına yapmışlar fotoları PC ye atmak için her seferinde kapağı açmak kapamak gerekiyo öle oluncada gevşiyo yani önemli bişey değil kafaya takmaya gerek yok.
Anladım. Peki Xeon Flash bende sararmaya başladı hafiften bu normal mi?
quote:
Sah!n
normaldir takma fazla.
quote:
Orjinalden alıntı: tolyo
quote:
Sah!n