Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aşağıdaki resimdeki sandisk micro sdhc karttan var kesinlikle m2'lerden daha hızlı full dolu olmasına rağmen yavaşlık yok.

• bu kartın okuma yazma ile ilgili bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

bu kartın okuma yazma ile ilgili bir durum

Evet bende onu söylüyorum zaten m2 kart alacağınıza micro sdhc bir kart alın rahat edin diyorum k850 sahiplerinin m2 ile uğraşmasına gerek yok diyorum
  • Arkadaşlar k850i de son sürüm R1FA035 başka yeni yazılım çıkmadı 1203-4400 aklımı karıştırdı
  • resimdeki sandisk micro sdhc kart ve kart okuyucu beraber mi satılıyor? Fiyatını bilen var mı? Card reader alırsam usb den kolaylıkla müzik yüklerim diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros68

resimdeki sandisk micro sdhc kart ve kart okuyucu beraber mi satılıyor? Fiyatını bilen var mı? Card reader alırsam usb den kolaylıkla müzik yüklerim diye düşünüyorum...

Evet kart okuyucuyla satılıyor resimdekinin aynısından ben aldım 70 ytl'ye almıştım yurtdışı garantisiz olanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orjinalden alıntı: eros68

resimdeki sandisk micro sdhc kart ve kart okuyucu beraber mi satılıyor? Fiyatını bilen var mı? Card reader alırsam usb den kolaylıkla müzik yüklerim diye düşünüyorum...

Evet kart okuyucuyla satılıyor resimdekinin aynısından ben aldım 70 ytl'ye almıştım yurtdışı garantisiz olanı.

bende Teknosa'dan geçen hafta SANDISK 8 GB MicroSD kart aldım. ancak içerisinden böyle bir aparat çıkmadı, kartla beraber sadece MiniSD dönüştürücü veriliyor. sanırım ülkemizde garantili olarak satılan bu kartla birlikte okuyucu verilmiyor. @SE_GuRu'nun ki gibi, yurtdışında satılan kartların içerisinde bu okuyucu bulunuyor olabilir.

• Bu arada arkadaşlar ben telefonu sıfır olarak 475 YTL'ye aldım en ucuza ben mi aldım yoksa daha iyi fiyata bulabilen var mı?
  • iyi almışsın
  • Benim, sadece 3 ay önce aldığımın yarı fiyatına almışsın

Ne diyeyim ki

Bizim SE nin taktik ve stratejisi bu.

Sonrası Allaha emanet

...
  • Arkadaşlar peki accelometer destekli bildiğiniz oyun var mı? İndirebileceğim bir adres?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Arkadaşlar peki accelometer destekli bildiğiniz oyun var mı? İndirebileceğim bir adres?

Bu topiğin 124. sayfasında NFSPS oyunu var.
    Banko bulunması gereken oyunlardan biri
  • bu telefonu en ucuza ne kadar alabiliriz doğubank filan (kenarda 150 ytl'm var benden zengini yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakaz

bu telefonu en ucuza ne kadar alabiliriz doğubank filan (kenarda 150 ytl'm var benden zengini yok)

150 ytl ye K850 nin kasasını alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 20 Kasım 2008; 19:26:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

quote:

bu telefonu en ucuza ne kadar alabiliriz doğubank filan (kenarda 150 ytl'm var benden zengini yok)

150 ytl ye K850 nin kasasını alabilirsin

fotoğraf çekiyo mu?
  • Belge modunda nedir bu parlama arkadaşlar? Yakın çekimlerin hepsinde aynı sorun var. Cam driver Strong v1.1. Flashın oradaki deliği de temizledim yine sonuç aynı

• quote:

fotoğraf çekiyo mu?

Taabi yaa!
    Hemde Siber-Şot
  • quote:

Belge modunda nedir bu parlama arkadaşlar? Yakın çekimlerin hepsinde aynı sorun var. Cam driver Strong v1.1. Flashın oradaki deliği de temizledim yine sonuç aynı

EV ayarını düşür. Belge modunda parlaklık çok artıyor.

• arkadaşlar bu günlerde fazla giremiyorum nete belki görmüşsünüzdür esatoda K850i için yeni bi camdriver çıkmış deneyen oldumu acaba? buraya koyuyorum belki denemeyen vardır mesela ben daha denemedim çünkü yeni gördüm.

http://www.4shared.com/file/72385648/23a0629c/K850i_Camdrive_Jupita_V40_Beta3.html?dirPwdVerified=d04bc120

hatta bi tane daha çıkmış snapshot un yeni sürümü bunuda deneyin bakalım.

http://www.4shared.com/file/72386888/973eaf74/Snapsoht_28.html?dirPwdVerified=d04bc120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 20 Kasım 2008; 21:27:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Belge modunda nedir bu parlama arkadaşlar? Yakın çekimlerin hepsinde aynı sorun var. Cam driver Strong v1.1. Flashın oradaki deliği de temizledim yine sonuç aynı

EV ayarını düşür. Belge modunda parlaklık çok artıyor.

Denedim otomatik modda -2.0'ye kadar bile getirdim sonuç aynı çok fena parlıyor.

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.