Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Millet telefon geldi harika bişi kurcalamaya başladım bile çok heyecanlıyım Güncelleme yok dedi yalnız ve versiyon R1CA037. En son sürüm bu mu?

Hayırlı olsun. Evet o son sürüm...

Tamam teşekkürler. Bu arada klasörleri göreiyor muyuz? Medyadan fotoğraflara girince görmek istemediğim fotolar da çıkıyor. Bunu nasıl engelleyeceğiz?
  • quote:

quote:

quote:

Millet telefon geldi harika bişi kurcalamaya başladım bile çok heyecanlıyım Güncelleme yok dedi yalnız ve versiyon R1CA037. En son sürüm bu mu?

Tamam teşekkürler. Bu arada klasörleri göreiyor muyuz? Medyadan fotoğraflara girince görmek istemediğim fotolar da çıkıyor. Bunu nasıl engelleyeceğiz?

Rıca ederim. Onu bende bilemiyorum.. Telefondaki bütün fotoğrafları gösteriyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rıca ederim. Onu bende bilemiyorum.. Telefondaki bütün fotoğrafları gösteriyor..

Peki Flash duvar kağıtlarını falan attım bunları nasıl görüntülüycem?

• Bişi daha Fotoğraflara giriyorum fotoğraflar çıkmıyor bembeyaz karaler çıkıyor benim telefonda hata mı var acaba ya ağlıycam şimdi
  • @pohuman en son sürümü kullanıyosun bildiğim kadarıyla sen neden R1CA037 sürümüne son sürüm dedin anlamadım!
    @sahin telefonunun sürümü R1CA037 ise son sürüm değil o arkadaşım son sürüm R1FA035.
    flash duvar kağıtlarınıda açmayı neden sordun anlamadım göster dedinmi açar bu kadar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

@pohuman en son sürümü kullanıyosun bildiğim kadarıyla sen neden R1CA037 sürümüne son sürüm dedin anlamadım!
    @sahin telefonunun sürümü R1CA037 ise son sürüm değil o arkadaşım son sürüm R1FA035.
    flash duvar kağıtlarınıda açmayı neden sordun anlamadım göster dedinmi açar bu kadar!

Bağladığımda güncelleme yok dedi. Rehberdeki yavaşlık falan söz konusu zten şuan eski sürüm olduğunu fark ettim ama güncelleyemedim Bir de medyadan resimlere gelince sadce teldeki varsayılan fotolar çıkıyor diğerleri bembeyaz kare halinde oluyor. Göster diyince görünüyor. Önizlemesi çıkmıyor yani

• Evet ya C'yi farkedemedim. Dalgınlık işte..
    SWF dosyalarında yani flash duvar kağıtlarında ön izleme yok...
  • quote:

Sah!n

Bağladığımda güncelleme yok dedi. Rehberdeki yavaşlık falan söz konusu zten şuan eski sürüm olduğunu fark ettim ama güncelleyemedim Bir de medyadan resimlere gelince sadce teldeki varsayılan fotolar çıkıyor diğerleri bembeyaz kare halinde oluyor. Göster diyince görünüyor. Önizlemesi çıkmıyor yani

sen güncelle telefonu düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Sah!n

sen güncelle telefonu düzelir.

Güncelleme yok diyor kafayı yemek üzereyim

• Nerden baksan 20-30 kere denedim şu olayı yok arkadaş güncelleme yok diyor Nedir bunun çözümü biri açıklasın Allah aşkına yahu
  • quote:

Nerden baksan 20-30 kere denedim şu olayı yok arkadaş güncelleme yok diyor Nedir bunun çözümü biri açıklasın Allah aşkına yahu

Ben forumda güzelce açıklamıştım ama konu nedense yok oldu...
  • quote:

medyadan resimlere gelince sadce teldeki varsayılan fotolar çıkıyor diğerleri bembeyaz kare halinde oluyor. Göster diyince görünüyor. Önizlemesi çıkmıyor yani

karşılaştığın problem çok nadir de olsa son firmwarede de var ama media menüsündeki ayarlar kısmından media güncelle dediğinizde bu sorun ortadan kalkıyor. ancak kullandığın sürüm olan R1CA037 de, media ayarlar menüsünde "media güncelle" seçeneği bulunmuyor. fabrika ayarlarına geri dönmene rağmen sorunun çözülmediğinden de bahsetmişsin ki, o zaman tek çözüm update yapmak...

quote:

quote:

Nerden baksan 20-30 kere denedim şu olayı yok arkadaş güncelleme yok diyor Nedir bunun çözümü biri açıklasın Allah aşkına yahu

Öncelikle Denetim Masası>Bölge ve Dil Seçenekleri>Bölgesel Seçenekler'den dili ingilizce yapıp SEUS(Sony Ericsson Update Service)'u açıyoruz. Ve programa tıklanmışken(Hani tıklanmayan, arkaplanda olan pencere soluk oluyorya ondan bahsediyorum. Soluk olmayacak..) görev çubuğunda olan(Başlat'ın ve en sağda simgelerin olduğu yer..) dil seçeneğini de ingilizce yapıyoruz. Masa üstüne tıklayınca TR programa tıklayınca EN oluyor. Sağlamasını bu şekilde kontrol edebilirsiniz.. Sonrasında zaten program size ne yapmanız gerektiğini söylüyor...

Telefonu güncelleyebilmek için kablo driverinin bilgisayara yüklü olması gerekiyor. Bu driver telefonunuzun kutusundan çıkan CD'de mevcuttur...

NOT : @pohuman alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 15 Kasım 2008; 0:07:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

medyadan resimlere gelince sadce teldeki varsayılan fotolar çıkıyor diğerleri bembeyaz kare halinde oluyor. Göster diyince görünüyor. Önizlemesi çıkmıyor yani

karşılaştığın problem çok nadir de olsa son firmwarede de var ama media menüsündeki ayarlar kısmından media güncelle dediğinizde bu sorun ortadan kalkıyor. ancak kullandığın sürüm olan R1CA037 de, media ayarlar menüsünde "media güncelle" seçeneği bulunmuyor. fabrika ayarlarına geri dönmene rağmen sorunun çözülmediğinden de bahsetmişsin ki, o zaman tek çözüm update yapmak...

quote:

quote:

Öncelikle Denetim Masası>Bölge ve Dil Seçenekleri>Bölgesel Seçenekler'den dili ingilizce yapıp SEUS(Sony Ericsson Update Service)'u açıyoruz. Ve programa tıklanmışken(Hani tıklanmayan, arkaplanda olan pencere soluk oluyorya ondan bahsediyorum. Soluk olmayacak..) görev çubuğunda olan(Başlat'ın ve en sağda simgelerin olduğu yer..) dil seçeneğini de ingilizce yapıyoruz. Masa üstüne tıklayınca TR programa tıklayınca EN oluyor. Sağlamasını bu şekilde kontrol edebilirsiniz.. Sonrasında zaten program size ne yapmanız gerektiğini söylüyor...

Telefonu güncelleyebilmek için kablo driverinin bilgisayara yüklü olması gerekiyor. Bu driver telefonunuzun kutusundan çıkan CD'de mevcuttur...

NOT : @pohuman alıntıdır...

Denedim ingilizce olayını ama sonuç yine aynı. Yapmadığım şey kalmadı yarın tekrar denerim ama başka yolu yok mu kesin olarak?

• quote:

Sah!n

Denedim ingilizce olayını ama sonuç yine aynı. Yapmadığım şey kalmadı yarın tekrar denerim ama başka yolu yok mu kesin olarak?

başka bi PC de dene belki olur.
  • arkadaşlar son sürüm çıkmış k850 haberiniz olsun 1203-4400 yanlış hatırlamıyorsam
  • Arkadaşlar telefonum servisten geldi veee yine aynı hatayı yaptı sabah sabah .Lens kapağı açılmıyor yada 35. denemeden sonra açılıyor sonra böyle gidiyor arada bir gene açılmamazlık yapıyor.

Bu hatadan dolayı 2 kez servise gitti Genpa'ya şimdi 3. olacak bu gidişi.Ne yapayım değişim mi yoksa para iadesimi yapacaklar sizce?
  • Bence değişim yaparlar ama senin fikrini alırlar mı? bilemem değişim mi para iadesi mi diye almazlarsa zaten malum değişim
  • yha ark bi konuda size danışıcam benim telfon k850 üstelik grntisi yok yr ama yurd dışından geldi sorunn : telfon ekrana bozuldu açıyorum açılış sesi gelio ama ekrana görüntü gelmiyo servise versem bna kaç paraya mall olurrrrrr ?
  • quote:

wertyu361

yha ark bi konuda size danışıcam benim telfon k850 üstelik grntisi yok yr ama yurd dışından geldi sorunn : telfon ekrana bozuldu açıyorum açılış sesi gelio ama ekrana görüntü gelmiyo servise versem bna kaç paraya mall olurrrrrr ?

arkadaşım sorun donanımsal değilse servise vermene gerek yok! aşağıdaki linkten dispdriver0 dosyasını indir. sonra A2 uploader konusundaki programı indir ve anlatıma göre indirdiğin dispdriver0 dosyasını ifs/settings/display adresine at eğer sorun donanımsal değilse düzelmesi lazım.
    bunu yaptıktan sonra düzelmezse bide SE nin güncelleme servisinden güncellemeyi dene. güncelledikten sonra da düzelmezse o zaman servise verirsin.

http://rapid-share.com/files/164052287/dispdriver0.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

• Update Service setup dosyasının indirileceği link çalışmıyorhttp://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1226674686/Update_Service_Setup-2.8.11.7.exe Başka nereden indirebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.