Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Sah!n

Eveeeettt hepsiburada.com'dan bir adet mavi K850i siparişi an itibari ile vermiş bulunuyorum Vatana millete hayırlı olsun artık başınızı ağrıtıcam gelince kusuruma bakmayın

hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kullan telefonunu. her zaman yardımcı oluruz inş.

Teşekkürler Hala aklım aslında yeşilde ama sadece yeşil diye de 120 ytl fark ödemek kısacası aptalca geldi

oha niye öle bi fark var sacma olmuş ya gereksiz bence. zaten telefonun ısıkları yandımı mavilik bembeyaz oluyo yesilde de öyleyse cok gereksiz

• bu yorumu okudum da gerçekten telefondan daha da soğudum hepsiburada.com da mavi olan modelini satıyor... yeni model yeşili mi oluyor? yeşilini kullanan arkadaşlar problem yaşama konusunda ne durumdalar acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: perperek

sony nin en problemli cihaz w580i di K850i on uretim olan gri mavi serisi problemliydi boardlarida farklidir...bend 3 cihaz degisiminden sonra yesilin yeni serisi gonderildi boardu farkli renk..neyse mod lanabildigi surece k850i intiharda etse en iyi cep telefonu olacaktir 2010dada c95 mod lanir tahminimce ozamanda o en iyisi olacaktir....bir kere bir gercek var hicbir foto ceken 5 megapixel cep telefonu k850 i nin pil ve gorusme surelerine ulasmaz...40 dakika foto cekipte full dolu pili biten cep telefonu n ise yarark cocuk kandirmaya telefon.
  • hepsiburada da satılan k850i yeni serilerden mi eski serilerden mi? bilen var mı? gerçi yenisi ile eskisi arasında nasıl bir fark olduğunu da bilmiyorum ama :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

hepsiburada da satılan k850i yeni serilerden mi eski serilerden mi? bilen var mı? gerçi yenisi ile eskisi arasında nasıl bir fark olduğunu da bilmiyorum ama :)

Yeni serisi olmalı çünkü stoklara daha dün girdi.

quote:

sony nin en problemli cihaz w580i di K850i on uretim olan gri mavi serisi problemliydi boardlarida farklidir...bend 3 cihaz degisiminden sonra yesilin yeni serisi gonderildi boardu farkli renk..neyse mod lanabildigi surece k850i intiharda etse en iyi cep telefonu olacaktir 2010dada c95 mod lanir tahminimce ozamanda o en iyisi olacaktir....bir kere bir gercek var hicbir foto ceken 5 megapixel cep telefonu k850 i nin pil ve gorusme surelerine ulasmaz...40 dakika foto cekipte full dolu pili biten cep telefonu n ise yarark cocuk kandirmaya telefon.

Ben de bundan korkuyordum işte. Umarım sorun yaşamayız

• yeşil olan yeni seri diyorlar ama... hepsiburada mavi sini satıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

yeşil olan yeni seri diyorlar ama... hepsiburada mavi sini satıyor

Net bir bilgim yok benim de. İsterseniz hepsiburada ile iletişime geçin en geç 2 saat içinde cevap yazıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

DSGNRY

merhaba arkadaşlar

bende gri-mavi versiyon var ve tek bir kez bile reset olmadı başka hiçbir hata da olmadı, birşeyleri çok yükleyip silmekten olabilir belki, tabii bu benim fikrim. hatta kutuda made in china bile yazıyor, belki de ben şanslıyımdır. 25 çeşit telefon kullanmış biri olarak söyleyebilirim hiçbirinde tek bir problem bile yaşamadım.

uzun zamadır foruma giremiyordum kusura bakmayın son versiyon nedir acaba?

arkadaşım resetleme sorunu son sürümde yani R1FA035 sürümünde oluyo. sen telefonu güncellemediysen ondan olmuyodur sende. telefona bişeyler yüklemeyle reset atmasının alakası yok yani.

yok arkadaşım benim de en son sürüm ama demek istediğim şuydu ben öyle çok yükleyip silen (mp3, tema vs.) yüklemem belki de bu yüzdendir demek istedim "hiçbir" sorunla karşılaşmadım yine söylüyorum belki de ben şanslıyımdır.

ama şu da bir gerçek hiçbir telefonumda sorun yaşamadım servis nerdedir nasıl gönderilir bilmem

hatta eski telefonlarımı amcalarım dayılarım akrabalarım kullanıyor onlar da hala sorun yaşamadılar

• ya bi sorum olabilirmi acaba benim bi k850i var bide sorunum var müzik dinlerken arada 2 3 sn lik bi kitlenme oluyo ne yapmam gerek
  • Yahu hepsiburada dan K850i alalım dedik arkadaşa kalmamış.Hayret daha evvelsi gün girmemişmiydi stoklara bu ne hız.Acaba ben mi yanlış gördüm yoksa bağlantıda falan mı sorun oldu.Şaşırdım 2 günde telefon mu biter.Ya iyasada telefon yok yada bu fiyata kapış kapış gidiyor şans bizdekide işte.

Bilginiz olsun istedim.Şu an ellerinde yok görünüyor.Alacak arkadaşlara duyrulur.Evvelden sipariş verenler şanslıymış :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Yahu hepsiburada dan K850i alalım dedik arkadaşa kalmamış.Hayret daha evvelsi gün girmemişmiydi stoklara bu ne hız.Acaba ben mi yanlış gördüm yoksa bağlantıda falan mı sorun oldu.Şaşırdım 2 günde telefon mu biter.Ya iyasada telefon yok yada bu fiyata kapış kapış gidiyor şans bizdekide işte.

Bilginiz olsun istedim.Şu an ellerinde yok görünüyor.Alacak arkadaşlara duyrulur.Evvelden sipariş verenler şanslıymış :)

Daha öncesinde stok alarm lisetesine eklemiştim gelir gelmez bi baktım 475 ytl saldırdım hemen verdim siparişi akşama yada yarın sabaha elimde olucak inşallah. Tabi sipaiş verdikten bir gün sonra yeşili geldi mi acaba diye kontrol ediyim dedim mavi de bitmiş Enteresan

• slm arkadaşlar SEUS programı ile ben nasıl k850i yazılım atabiirim vede hangi sürümü yüklemeliyim
  • quote:

sskun

slm arkadaşlar SEUS programı ile ben nasıl k850i yazılım atabiirim vede hangi sürümü yüklemeliyim

www.sonyericsson.com.tr ye gir ordan güncelleme servisine gir seni yönlendirir zaten. güncellemeyi yapmadan önce PC nin dilini ing.(ABD) yap sonra başla güncellemeye. yüknecek olan sürüm en son çıkan sürüm zaten seçme şansın yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanju6

ya bi sorum olabilirmi acaba benim bi k850i var bide sorunum var müzik dinlerken arada 2 3 sn lik bi kitlenme oluyo ne yapmam gerek

birisi yardim edebilirmi lütfen
  • quote:

tanju6

quote:

tanju6

ya bi sorum olabilirmi acaba benim bi k850i var bide sorunum var müzik dinlerken arada 2 3 sn lik bi kitlenme oluyo ne yapmam gerek

birisi yardim edebilirmi lütfen

nasıl bi kitlenme bilmiyorum ama telefonu güncelle SE nin güncelleme servisinden düzelmesi lazım.
  • @tanju6 Dostum benim araştırdığım kadarıyla K850i model telefonlarda arka planda müzik dinlerken aynı anda başka işlerde yapıyorsan SMS yazmak gibi vs, telefon inanılmaz yavaşlıyor.Belki sende de bu şekilde bir olay oluyordur.Sadece müzik player çalışırken arka planda birşey yokken oluyorsa ona bir fikir yürütemeyeceğim.
  • yardımlarınız için teşekkür ederim _extreme_ abi sayesinde sorunu çözdüm
  • tanju6 sorunun çözümünü bizimle paylaşırmısın başımıza geldiğinde bilgimiz olsun bizde düzeltelim.
  • Millet telefon geldi harika bişi kurcalamaya başladım bile çok heyecanlıyım Güncelleme yok dedi yalnız ve versiyon R1CA037. En son sürüm bu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Millet telefon geldi harika bişi kurcalamaya başladım bile çok heyecanlıyım Güncelleme yok dedi yalnız ve versiyon R1CA037. En son sürüm bu mu?

Hayırlı olsun. Evet o son sürüm...
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.