Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.8.5.12 yi upload ettim. BUndanda güncelleyebilirsin.

http://rapid-share.com/files/164124360/Update_Service_Setup-2.8.5.12.exe

Not= Rapid ile share arasındaki çizgiyi (-) kaldırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Sah!n

Denedim ingilizce olayını ama sonuç yine aynı. Yapmadığım şey kalmadı yarın tekrar denerim ama başka yolu yok mu kesin olarak?

başka bi PC de dene belki olur.

Şimdi denedim sonuç yine aynı Ne yapıcam ben yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: nuk28

arkadaşlar son sürüm çıkmış k850 haberiniz olsun 1203-4400 yanlış hatırlamıyorsam

Emin misin?

Deneyen bakan yok mu hiç yeni sürüm çıkmış mı çıkmamış mı?

şiiş aloo aloo ses deneme bir ki!

• Millet güncellemeyi yapamayan bir arkadaş daha vardı önceki sayfalarda okumuştum aynı benim gibi. Acaba güncelleyebildi mi? Güncellediyse nasıl yaptı? Anlatabilir mi lütfen?
  • Yok yok yok olmuyor arkadaş ya nasıl birşeydir bu deliricem Güncelleme yokmuş.. Nasıl olmaz ya herkes çatır çatır güncelliyor bi ben kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Deneyen bakan yok mu hiç yeni sürüm çıkmış mı çıkmamış mı?

şiiş aloo aloo ses deneme bir ki!

yok öyle bişey, çok pis kandırmışlar seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Yok yok yok olmuyor arkadaş ya nasıl birşeydir bu deliricem Güncelleme yokmuş.. Nasıl olmaz ya herkes çatır çatır güncelliyor bi ben kaldım

Verdiğim linktekini indirip denedin mi? Nasıl güncellenmez onu anlamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

yok öyle bişey, çok pis kandırmışlar seni

TAvuk mu kandırıyorlar.

• quote:

TAvuk mu kandırıyorlar.

valla bilemicem, onu yeni sürüm çıkmış diyen arkadaşa sorman lazım
  • quote:

Verdiğim linktekini indirip denedin mi? Nasıl güncellenmez onu anlamadım.

Evet denedim dil seçeneklerinin hepsini ingilizce yaptım pcyi yeniden başlattım uygulama dilini EN yaptım herşeyi yaptım update yazılımı yüklüydü zaten tekrar indirip yüklemeye gerek duymadım ama bundan kaynaklanır mı bilmiyorum?

• Evet arkadaşlar telefonunum flaşı parlatıyor diye yakınmayın çare burda. Resimdeki işaretlediğim yeri sivri uclu bir şeyle ucunada nemli bez veya kolonyalı pecete mendil gibi bir şey takıp orayı temizleyin. Sonra yakın çekimlerde de flaşın tadını çıkarın
    quote:

Evet denedim dil seçeneklerinin hepsini ingilizce yaptım pcyi yeniden başlattım uygulama dilini EN yaptım herşeyi yaptım update yazılımı yüklüydü zaten tekrar indirip yüklemeye gerek duymadım ama bundan kaynaklanır mı bilmiyorum?

Aklıma şöyle bir şey geliyor acaba diyorum eski sürümler yeni çıkan yazılımları görmüyor mu arkadaslar ondan mı güncelleyemiyor.Sonrada bu düşüncem bana mantıksız geliyor tabiki denemek ve görmek lazım. Ben güncellediğim zaman sony ericsson un sitesinden indirdim hiç bir dil ayarı yapmadım ve rahatça güncellemeyi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 16 Kasım 2008; 20:56:25 >

• quote:

Aklıma şöyle bir şey geliyor acaba diyorum eski sürümler yeni çıkan yazılımları görmüyor mu arkadaslar ondan mı güncelleyemiyor.Sonrada bu düşüncem bana mantıksız geliyor tabiki denemek ve görmek lazım. Ben güncellediğim zaman sony ericsson un sitesinden indirdim hiç bir dil ayarı yapmadım ve rahatça güncellemeyi yaptım.

Ama yeni çıkan yazılımları eski sürümlerin görüp kendini güncellemesi için koyuyorlar sonuçta böyle olduğunu sanmıyorum. Bozucam telefonu galiba ilk günden
  • quote:

Yok yok yok olmuyor arkadaş ya nasıl birşeydir bu deliricem Güncelleme yokmuş.. Nasıl olmaz ya herkes çatır çatır güncelliyor bi ben kaldım

yok arkadaşım, ben de güncellemezedelerdenim
    defalarca denedim. başka pc'lerde denedim.. hatta ingilizce işletim sisteminde denedim... sonuç 0
    sonunda bıraktım... servise gönderip onlara güncellettirmeyi düşünüyorum, başka çarem kalmadı...

• @Ermeydan gösterdiğin yere yani Pozometre'ye baktım. İçi tamamen toz dolmuştu. Bende diyordumki telefonu ilk aldığım zamanlarda parlama olmuyordu. Neden şimdi parlama oluyor.. Pozometreyi kolonya, pamuk, bez ve iğne ile temizledim. İğne ile temizledim ama ucuyla değil dibiyle temizledim. Önce kolonya döktüm. Sonra su ile temizledimki leke kalmasın.. Ve sonuç mükemmel. Önceden çektiğim beyaz klavye tamamen parlıyordu şimdi ise parlama diye bir şey yok...

ÖNEMLİ BİLGİ

Pozometre: Pozometre fotoğraf makinesinin objektifinden vizöre giren ışığın miktarını ölçen düzendir...

Pozometre'ye toz dolduğunda giren ışık miktarı azaldığından dolayı flash gereğinden daha fazla patlar ve parlama yapar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

yok arkadaşım, ben de güncellemezedelerdenim
    defalarca denedim. başka pc'lerde denedim.. hatta ingilizce işletim sisteminde denedim... sonuç 0
    sonunda bıraktım... servise gönderip onlara güncellettirmeyi düşünüyorum, başka çarem kalmadı...

Servise göndermek de istemiyorum ben aslında. A2 uploader'la falan olmaz mı? W810i'de ister 31li sürüm ister 05li sürümü setool'la atabiliyorduk bunda olmuyor mu yani?

• aynen bende k660 ı güncelleyemiyorum

hala en son sürüm R1FA030 diyor aslında R1FA037 en son sürüm
  • SE'a mail attım bakalım cevap gelecek mi. Bu arada arkadaşlar M2 mi daha performanslıdır MicroSD mi (4gb)?
  • quote:

SE'a mail attım bakalım cevap gelecek mi. Bu arada arkadaşlar M2 mi daha performanslıdır MicroSD mi (4gb)?

Performans olarak aynı diyorlar ama nedense ben inanmak istemiyorum.
    M2 daha karizmatik ve sağlam gibi bir his veriyor. Ben de 2 GB m2 kullanıyorum.
    Zaten Üst segment SE lere microSD takmaya kıyamıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 17 Kasım 2008; 22:23:54 >
  • microSD sadece k850 ye mi takılıyor?
    k660 a olmuyor ince geliyor ve uçları değişik microSD nin

k850 ye nasıl oluyor ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

microSD sadece k850 ye mi takılıyor?
    k660 a olmuyor ince geliyor ve uçları değişik microSD nin

k850 ye nasıl oluyor ki

K850 nin hafıza kart giriş yeri çift yönlü aşağı ve yukarı olarak. Kartın giriş yuvasının üst kısmı m2 yi, alt kısmı micro SD yi okumak için dizayn edilmiş.
    Adamlar yapmış abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

quote:

SE'a mail attım bakalım cevap gelecek mi. Bu arada arkadaşlar M2 mi daha performanslıdır MicroSD mi (4gb)?

Performans olarak aynı diyorlar ama nedense ben inanmak istemiyorum.
    M2 daha karizmatik ve sağlam gibi bir his veriyor. Ben de 2 GB m2 kullanıyorum.
    Zaten Üst segment SE lere microSD takmaya kıyamıyor insan.

Anladım. Yaklaşık 30 Ytl'ye 4 GB SanDisk M2 sipariş vermiştim öğrendiğim iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 17 Kasım 2008; 23:05:27 >
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.