Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben izmirliyim ama şu an çeşitli nedenlerden dolayı KIRKLARELİ'nde kalıyorum.
    buradaki tüm telefoncularla muhattap oldum bu telefon için telpa yı arattırdım,ama stokta k850i nin bulunmadıını bu yüzden getirtemediklerini sölüyorlar.
    Babamda izmirde çarşı ve büyük mağazalar dahil (darty-tknosa) hiç bi yerde bulamamış telefonu.
    Pazar günü istanbula gidicem bana bulabiliceğim bi yer tavsiye ederseniz çok sevinicem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Denedim otomatik modda -2.0'ye kadar bile getirdim sonuç aynı çok fena parlıyor.

Otomatik modda dene. o zaman parlatmıyor. Boş ver belge modunu. Zaten fotograf modlarının bir halta yaradıgı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Denedim otomatik modda -2.0'ye kadar bile getirdim sonuç aynı çok fena parlıyor.

Otomatik modda dene. o zaman parlatmıyor. Boş ver belge modunu. Zaten fotograf modlarının bir halta yaradıgı yok.

Yine aynı Çok mu yakın çekiyorum acaba anlamadım gitti

• Sah!n; K850i de flaş senkronizasyon sorunu var diye düşünüyorum bende ne yaptıysam yakın çekim beyaz kağıda yazılarda bir netice alamadım.Fotoğraf eskilerin tabiriyle yanık çıkıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Sah!n; K850i de flaş senkronizasyon sorunu var diye düşünüyorum bende ne yaptıysam yakın çekim beyaz kağıda yazılarda bir netice alamadım.Fotoğraf eskilerin tabiriyle yanık çıkıyor :)

Yapıcak bişi yok yani..
  • Sanırım yeni bir yazılım güncellemesi ile sorunu hallederler.Bunun mekanik bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Sanırım yeni bir yazılım güncellemesi ile sorunu hallederler.Bunun mekanik bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Valla yazılımım hala 037 hocam bir türlü güncelleyemedim ben
  • Bu arada SE ile mailleştim en son bu cevap geldi ;

quote:

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yazılım güncellemesi işlemini gerçekleştiremiyorsanız, konuyla ilgili olarak cihazınızın teknik servisimizde işlem görmesi gereklidir. Aşağıda bulunan yetkili teknik servisimizle irtibata geçerek, cihazınızda yaşamış olduğunuz problemin giderilmesini sağlayabilirsiniz.

GENPA TELEKOMÜNİKASYON VE İLETİŞİM HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş.
    Şair Eşref Bulvarı No:21 Karaahmetoğlu İş Merkezi
    35210 Çankaya / İzmir
    Tel: 0232 446 11 73
    Faks: 0232 489 72 72

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Ilknur Bulut

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Fax:0212 471 83 26
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

E şimdi 1 haftalık telefonun da güncelleme yüzünden yatmasını istemiyorum. Hadi bakalım

• ben almayım be abi ben bütün halini daha çok seviyorum

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

• merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı k850 de telefonu hareket ettirerek oyun oynanıyormu.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı k850 de telefonu hareket ettirerek oyun oynanıyormu.?

Evet oynanabiliyor. Hatta konunun içerisinde hareket sensörünü destekleyen NFS Pro street oyunu paylaşılmıştı, hatta ben paylaşmıştım

Bu arada arkaşlar K850 için yumuşak bir tuş takımı yok mu, telefonun parçalara ayrıldığını görünce aklıma geldi. Tuşlar sert, sık mesaj yazıldığında parmaklarımı acıtıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

quote:

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı k850 de telefonu hareket ettirerek oyun oynanıyormu.?

Evet oynanabiliyor. Hatta konunun içerisinde hareket sensörünü destekleyen NFS Pro street oyunu paylaşılmıştı, hatta ben paylaşmıştım

Bu arada arkaşlar K850 için yumuşak bir tuş takımı yok mu, telefonun parçalara ayrıldığını görünce aklıma geldi. Tuşlar sert, sık mesaj yazıldığında parmaklarımı acıtıyor.

+1. Buna ek olarak yeşil kasayla değişim olabiliyor mu? Yani gri mavi kasayı değiştirebiliyor muyuz? Oluyorsa nereden ve nasıl?

• quote:

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/0eaabb111c2fe4cbff90cde58f52363fc5637bd100c4f1ceedfd8145e4a2b1a6c36bde5c07b4c8fb18260

böyle kullanabiliyor muyuz telefonu???

Evet böyle bir flash duvar kağıdı var kullanabiliyoruz

• ciddi ciddi düşünmeye başladım k850 yi
  • Arkadaşlar telefon 3 saattir şarj oluyordu ve hala %96'da kalmıştı şimdiye kadar %100'ü bile geçmesi gerekti. Şimdi baktım tekrar "Şarj Hatası Lütfen Şarjı Durdurun"diye bir hata verdi çıkardım hemen kabloyu. Şuan hala %96'da pil sizce sorun nedir?
  • quote:

ciddi ciddi düşünmeye başladım k850 yi

sizce k850 yi alıyım mı yoksa başka modellere mi bakayım.?
  • quote:

quote:

ciddi ciddi düşünmeye başladım k850 yi

sizce k850 yi alıyım mı yoksa başka modellere mi bakayım.?

Valla almadan önce çok araştırdım fakat K850i'den başkasının beni memnun etmeyeceği kasnısına vardım haklı da çıktım. Gerçi kullanım ihtiyaçlarına göre değişir örneğin Wi-Fi, GPS tarzı şeyler yok fakat bence gerek de yok sana göre ne olur bilmem o yüzden kendin karar vermelisin

Bu arada arkadaşlar şu sorunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen ;

quote:

Arkadaşlar telefon 3 saattir şarj oluyordu ve hala %96'da kalmıştı şimdiye kadar %100'ü bile geçmesi gerekti. Şimdi baktım tekrar "Şarj Hatası Lütfen Şarjı Durdurun"diye bir hata verdi çıkardım hemen kabloyu. Şuan hala %96'da pil sizce sorun nedir?

Edit: Şimdi baktım %59 dedi şarj bataryayı çıkarıp taktım düzgünce bastırdım oturttum %100 oldu. Temassızlıktan yapabilir mi bu hatayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 23 Kasım 2008; 20:08:23 >

• Valla almadan önce çok araştırdım fakat K850i'den başkasının beni memnun etmeyeceği kasnısına vardım haklı da çıktım. Gerçi kullanım ihtiyaçlarına göre değişir örneğin Wi-Fi, GPS tarzı şeyler yok fakat bence gerek de yok sana göre ne olur bilmem o yüzden kendin karar vermelisin

wifi ve gps özelliklerine gerek yok zaten benim için önemli olan ses kalitesi ve foto kalitesi.
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.