Şimdi Ara

platformlara karsi android cihazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Televizyon keyfimizi arttirmak için arayis icerisindeyiz.
    Forumda digiturk ile ilgili sorularimi ilettim.

Buna karsilik mi bilmem ama hdmi portundan takilan kucuk buyuk cesitli android cihazlar bulunuyor.

Bunlar daha cok online servislere erismek ve medya oynatmak icin kullaniliyor gibi gorunuyor.

Acaba bu sistemler platformlarin alternatifi mi ?

Film dizi izlemek icin veya tvyi sozde akilli yapmak icin tercih edilmeli mi ?

Bazi cihazlar digiturk filbox vs kutusundan pahalı.
    Küçük cihazlar ise ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Görüşleri ile destek olan olursa cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazlar pay tv ye alternatif değiller. Her ne kadar canlı tv izleme için de uygulamalar bulunsa da görüntü kalitesi ve akıcılık olarak uydu cihazlarıyla yarışamazlar. Bunlar daha çok ağ üzerinden ya da harici diskten film izleme amaçlı cihazlar. Online film, dizi izlemek de mümkün ama pc kadar performanslı olmuyorlar. Youtube benzeri uygulamalar genelde sorunsuz çalışıyor. Ama sabah akşam tv olarak kullanacağım derseniz en mantıklısı yine platformlar olacaktır. Keşke netflix, hulu, hbo gibi servisler Türkiyeye de hizmet verse. Belki o zaman platformları bitirebilirler. Turkcell tv diye bir alternatif var ama hem içerik yetersiz hem de tam anlamıyla on-demand bir platform değil. Benim de hayalim şöyle istediğim programı, istediğim saatte, sorunsuz, reklamsız yasal olarak izleyebileceğim bir platform ama malesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 14 Ekim 2015; 17:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bu cihazlar pay tv ye alternatif değiller. Her ne kadar canlı tv izleme için de uygulamalar bulunsa da görüntü kalitesi ve akıcılık olarak uydu cihazlarıyla yarışamazlar. Bunlar daha çok ağ üzerinden ya da harici diskten film izleme amaçlı cihazlar. Online film, dizi izlemek de mümkün ama pc kadar performanslı olmuyorlar. Youtube benzeri uygulamalar genelde sorunsuz çalışıyor. Ama sabah akşam tv olarak kullanacağım derseniz en mantıklısı yine platformlar olacaktır. Keşke netflix, hulu, hbo gibi servisler Türkiyeye de hizmet verse. Belki o zaman platformları bitirebilirler. Turkcell tv diye bir alternatif var ama hem içerik yetersiz hem de tam anlamıyla on-demand bir platform değil. Benim de hayalim şöyle istediğim programı, istediğim saatte, sorunsuz, reklamsız yasal olarak izleyebileceğim bir platform ama malesef yok.

Yorumunuz için çok teşekkürler.
    Bu durumda platform abonelikleri araştırmaya devam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.