Şimdi Ara

Plati.ru'dan nasıl key alınır ? - Ayrıntılı Anlatım - (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
12
Favori
15.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Plati.ru'dan nasıl key alınır ? - Ayrıntılı Anlatım -

oyunu sorunsuz biçimde kredi kartıyla aldım anında key geliyor zaten bir resim şeklinde vpn ile aktive edip gene vpn ile sorunsuz oynuyorum tek eksi yönü vpn ile oynamak zorunda olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec06 -- 2 Aralık 2012; 23:01:48 >
  • Cddiski.ru da oyun açıklaması sayfasında Dil:Rusça yazıyor. Buradan alınan oyunlar hep rusça mı? Alan arkadaşlar yükledikten sonra dil seçimine olanak veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Cddiski.ru da oyun açıklaması sayfasında Dil:Rusça yazıyor. Buradan alınan oyunlar hep rusça mı? Alan arkadaşlar yükledikten sonra dil seçimine olanak veriyor mu?

Oyuna göre değişir.

Mesela farcry 3 rusça verisyonu ingilizceye çevirilebiliyor.

Bu oyunu alınca rusça indireceksiniz ardından dil dosyalarını atacaksınız.

Ses+altyazı mesela toplamda 500mb civarı.

Bu işlemlerden sonra ingilizce oynanıyor.

Dediğim gibi key satan diğer sitelerden bakmak lazım bu işlemin nasıl yapıldığına, oyundan oyuna değişiyor.

Birde ben steam kullanan oyunların rus sitelerinden alınmasını tavsiye etmiyorum.

Ben mesela bf3'ü rusça aldım, dil yamasını yükledim ve şu anda ingilizce oynuyorum oyunu.

Alacağınız oyunun diğer dilleri legal veya illegal yöntemlerle destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz lazım.

Bunu en basitinden key aldığınız sitenin destek bölümüne mail atarak yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 29 Kasım 2012; 14:01:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Oyuna göre değişir.

Mesela farcry 3 rusça verisyonu ingilizceye çevirilebiliyor.

Bu oyunu alınca rusça indireceksiniz ardından dil dosyalarını atacaksınız.

Ses+altyazı mesela toplamda 500mb civarı.

Bu işlemlerden sonra ingilizce oynanıyor.

Dediğim gibi key satan diğer sitelerden bakmak lazım bu işlemin nasıl yapıldığına, oyundan oyuna değişiyor.

Birde ben steam kullanan oyunların rus sitelerinden alınmasını tavsiye etmiyorum.

Ben mesela bf3'ü rusça aldım, dil yamasını yükledim ve şu anda ingilizce oynuyorum oyunu.

Alacağınız oyunun diğer dilleri legal veya illegal yöntemlerle destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz lazım.

Bunu en basitinden key aldığınız sitenin destek bölümüne mail atarak yapabilirsiniz.

Teşekkürler. Far Cry 3 almak istiyordum aslında, iyi oldu bunu öğrenmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: apoturgut

Kul hakkının daniskası...

Ne alaka ?
  • quote:

Cddiski Ru diğer key satıcıları gibi biryer, o yüzden fiyatlar biraz daha pahalı ama diğer key satan özel sitelerle kıyas yaparsanız fiyatlar çok daha ucuz.

Plati sorunu aşılamadığına göre en mantıklı hareket cddisk.ru'dan almak.

Bu aldığımız keyleri kontrol etmenin bir yolu var mı? Ben arkadaşıma hediye edecem ama çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMOLOG

quote:

Cddiski Ru diğer key satıcıları gibi biryer, o yüzden fiyatlar biraz daha pahalı ama diğer key satan özel sitelerle kıyas yaparsanız fiyatlar çok daha ucuz.

Plati sorunu aşılamadığına göre en mantıklı hareket cddisk.ru'dan almak.

Bu aldığımız keyleri kontrol etmenin bir yolu var mı? Ben arkadaşıma hediye edecem ama çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Arkadaşına yollarsın keyi.

Steam'a girer. Olursa olur, olmazsa olmaz, kontrol edemezsin yani.
  • Steam'e bu siteden key ekleyip oyun aktive edersek hesabı uçurmasınlar. Sakat iş valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Steam'e bu siteden key ekleyip oyun aktive edersek hesabı uçurmasınlar. Sakat iş valla.

Niye sakat olsun sonuçta bunların hepsi resmi key ve çoğu resmi satıcı..VPN ile bağlanıp keyi aktif ettiğin sıkıntı sadece burda olur..Diğer türkü hesap hacklenmesi vb durumlar olmaz..Adamlar sana key gönderiyor key ile hesapmı hacklenir..
  • Oyunu her oynarken lokasyon mu değişecek? Yoksa sadece eklerken mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • far cry 3 ü cddiski den alan var mı? Direk ingilizce olarak uplay den indirebiliyor muyuz?
  • uplay keyi alınca yine vpn ve dil yaması gerekiyor mu?
  • Arma 2 Combined Operations key'i bulamadım orada başka bildiğiniz site var mı ?
  • Selamlar,

Almak istediğim birden fazla oyun var ama bu fiyatlar baya bi huylandırıyor beni,açıkçası sitenin rusça olmaması oyunların da sadece rusça olacağını düşünmeye başladım. Kiril alfabesi zaten zor iş,bu oyunların hangilerinin ingilizce dil seçimi olduğunu nerden öğrenebilirim acaba ?
  • silkroad private serverde arkdasım oynamak istiyor fakat almanya kendisi GM ler VPN alarak girebileceğini yurd dışına kapalı olduğunu söyledi Paylaşımlı IP li VPN alsa girebilirmi Sabit IP li olanı mı alması gerekiyor bu konuda hiçr bir bilgim yok vereceğiniz cevap altın değerinde teşekkürler ;) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

far cry 3 ü cddiski den alan var mı? Direk ingilizce olarak uplay den indirebiliyor muyuz?

ben cddiski sitesinden aldım.ingilizce sorunsuzdur uplay ile indirdim..oynuorum
  • peki birşey sormak istiyorum bu steam'e falan bayağı yabancı olduğum için.orijinal dijital oyunlar en ucuz steam'de mi oluyor? neden steam dışı alım yapılıyor acaba steam'e eklenememesi yüzünden mi?
  • peki plati.ru dan webmoney ile usd uzerinden alamazmıyız ???
  • burada satılan black ops 2 lerin hepsi vpn gerektirir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec06

Plati.ru'dan nasıl key alınır ? - Ayrıntılı Anlatım -

oyunu sorunsuz biçimde kredi kartıyla aldım anında key geliyor zaten bir resim şeklinde vpn ile aktive edip gene vpn ile sorunsuz oynuyorum tek eksi yönü vpn ile oynamak zorunda olmak.

hocam ben borderlands 2 alacağım alırken kredi kartı kullanacağım

cd key foto olarak e-mail adresime mi gelecek ?

veya sen yaptıklarını yazarsan burada birçok kişiye yardımcı olmuş olacaksın

teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.