Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
47
Favori
30.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar komisyon ücreti fln kesiliyo mu plati.ru dan psn kart alsam, ayrıca rus paypal ile direk ps storedan alışveriş oluyo mu oluyosa hiç uğraşmıyım.
  • Rus psn store da garanti American Express kredi kartı da mı gecmiyor

• Az önce bende denedim sanal kart ile,provizyon numarasınıda yanıt olarak yazdım yaklaşık 35 dk oldu gelen giden hiçbirşey yok?2500 + 1000 ruble almıştım webmex den karttan da parayı çekmiş hani.
  • Şimdi geldi .Bakalım totalde The Division season passlı kaça alacağım.
  • The division 165 liraya geliyo

• Fifa 60 tl olmus nfs de :)

• plati ru da 4-5 dolara psn oyunlar görünüyor bunlar hakkında bilgisi olan var mı?
  • darkdogan kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam aldınız mı, kaça patladı? Ben de aynısını alıcam da Endo patladıktan sonra yeni adresimiz burası oldu :)

Acaba enpara ile alışveriş yapılıyor mu bu siteden?

• Arkadaşlar oyunların indirime girmesi pek önemli değil. FIFA 1600 Ruble oluyor fakat almak için 2000 rublelik kart alıyorsunuz ve komisyon ıvız zıvır derken çok yüksek fiyat cıkıyor ortaya.
  • Merhaba Rus psn'de enpara geçiyormu ?
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Endo patladı derken ben biraz konudan uzak kaldım. En son aralık ayında sorunsuz almıştım.

• okttay kullanıcısına yanıt
    Endonezya ve diğer Asya ülkelerinin psn'inde artık Türk kartları geçmiyor, enpara vs. Sorun yapıyor hep, biz de artık rus psn'e yöneldik

• fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Rus psn de sadece aracı sitelerden psn kart ile oluyor hala sanırım?

• Teyid edicek bir arkadaşım varmı plati ru vb sitelerden kart almak dışında kkartı vb. kartlar geçiyormu güncel olarak rus psn de?
  • Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

• Endonezyacıların hepsi artık buraya 😁😁

• Bende paypal kartı var oyun alırken sıkıntı çıkarır mı? Yoksa Yandex wallet mı kullanmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqege

Bende paypal kartı var oyun alırken sıkıntı çıkarır mı? Yoksa Yandex wallet mı kullanmalıyız?

Ben dün bir deneme yaptım Paypal nakit kart ile hemen anlatıyım. Hesapta 4 lira gibi rakam vardı amaç almak değil paypal provizyon olayı ya da başka bir sorun çıkartıyor mu diye denemekti. Öncelikle 2500 rub satan bir satıcı seçtim sepete ekle dedim ödeme işlemi için "Debit or Credit Card" seçeneğini işaretleyip kart bilgilerini girilen aşamaya geçtim oraya paypal nakit kart numarası ardından sona erme tarihi ve güvenlik numarasını girdim en son kartta yazan isim nedir diye soran yere paypal yazıp finish dedim. Sonra 3D güvenlik ödeme sayfası geldi bu esnada Teb bankasından bana bir sms geldi şu tutarlı şu satıcı için girmeniz gereken şifre şudur diyerekten. Anladığım kadarıyla hesapta yeterli para olsaydı ve ben o gelen şifreyi girmiş olsaydım direkt satın alma işlemi bitecekti. Bunun bir sebebi ben daha önce yurt dışından paypal nakit kartımı kullandım ve kredi kartı ödemesi diye gösterip kart bilgilerini girdiğimde sanki master card kredi kartı gibi davranıp sorunsuzca bir çok şey aldım özetle bu sitede bu yöntem işliyor görünüyor. Bugün karta atmden para yatırıp 1000 rub alıcam test etmek için sonuçları yazarım olumlu ya da olumsuz

• rus psn den ücretsiz 1 ve ya 3 günlük psn plus nasıl alabiliriz..yöntemi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.