Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
46
Favori
30.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm psn store'larda ; Plus özelliği olan save dosyalarını "Uygulama Kayıtlı verilerinin Yönetimi -> Çevrimiçi alana aktarma " aşamasında 2 günlük plus üyelik vermekte diye biliyorum.

o şekilde deneyebilirsiniz.
  • Yardiminiz icin teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyu kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için sağolun hocam. Bende de paypal nakit kart var. Satin alma işleminiz gerçekleştikten sonra sonuçu bildirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqege

Yanıtınız için sağolun hocam. Bende de paypal nakit kart var. Satin alma işleminiz gerçekleştikten sonra sonuçu bildirirseniz sevinirim.

PayPal Nakit Kart İle Satın Almayı Hallettim
    Hiçbir sorun ile karşılaşmadım yapmanız gerekenleri adımları özetliyim ; almak istediğiniz "Rub" miktarında bir satıcıyı seçin ben "eCardServis" isimli satıcıyı seçtim neyse sonra sepete ekle(add the cart) yapın ödeme sistemini "Debit or Credit Card" seçiyoruz ardından paypal nakit kart üzerindeki kart numarası, sona erme tarihi, arkadaki 3 basamaklı güvenlik kodunu yazıyoruz son olarak kart üzerindeki isim nedir diye soracak ? oraya aynen şu şekilde " PayPal " yazın ve işlemi devam ettirin sistem sizi 3D secure ödeme sekmesi açılacak o esnada TEB bankası telefonunuza payu üzerinden şu satıcı şu miktar rub luk işleminz için tek kullanımlık şifreniz şudur diye bir kod yollayacak onu sayfada yazıp tamam dedikten sonra satın alma işlemi başlayacak bu esnada sayfayı tazeleme ya da kapatma yapmayın işlem bitene kadar bekleyin 2 ila 3 kez geri sayım yapıp yeşil renkte "Paid" yazısını gördüğünüzde her şey tamamdır. Şimdi size mail gelecek ona tıklayın sistem sizi siteye geri götürecek orada da "My Purchases"
    sekmesinden aldığınız gift kartın kodu var kodlar jpeg olarak ekleniyor sol orta üstlerde indir butonunu göreceksiniz basın ve satın aldığınız kodu kaydedin pc nize hepsi bu kadar sonrası için zaten kolay rus hesabına girip aldığınız kodu girmek ve cüzdana parayı eklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 24 Şubat 2016; 20:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

quote:

PayPal Nakit Kart İle Satın Almayı Hallettim
    Hiçbir sorun ile karşılaşmadım yapmanız gerekenleri adımları özetliyim ; almak istediğiniz "Rub" miktarında bir satıcıyı seçin ben "eCardServis" isimli satıcıyı seçtim neyse sonra sepete ekle(add the cart) yapın ödeme sistemini "Debit or Credit Card" seçiyoruz ardından paypal nakit kart üzerindeki kart numarası, sona erme tarihi, arkadaki 3 basamaklı güvenlik kodunu yazıyoruz son olarak kart üzerindeki isim nedir diye soracak ? oraya aynen şu şekilde " PayPal " yazın ve işlemi devam ettirin sistem sizi 3D secure ödeme sekmesi açılacak o esnada TEB bankası telefonunuza payu üzerinden şu satıcı şu miktar rub luk işleminz için tek kullanımlık şifreniz şudur diye bir kod yollayacak onu sayfada yazıp tamam dedikten sonra satın alma işlemi başlayacak bu esnada sayfayı tazeleme ya da kapatma yapmayın işlem bitene kadar bekleyin 2 ila 3 kez geri sayım yapıp yeşil renkte "Paid" yazısını gördüğünüzde her şey tamamdır. Şimdi size mail gelecek ona tıklayın sistem sizi siteye geri götürecek orada da "My Purchases"
    sekmesinden aldığınız gift kartın kodu var kodlar jpeg olarak ekleniyor sol orta üstlerde indir butonunu göreceksiniz basın ve satın aldığınız kodu kaydedin pc nize hepsi bu kadar sonrası için zaten kolay rus hesabına girip aldığınız kodu girmek ve cüzdana parayı eklemek

Çok sağolun hocam. Çok güzel anlatmışsınız.

• fiyu kullanıcısına yanıt
    Hocam birde ödemede para birimini değiştirebiliyoruz. Siz neyi seçtiniz? Kurdan dolayi belli miktar para cekiyor mu? Tl yi dönüştürmek için.

• quote:

Hocam birde ödemede para birimini değiştirebiliyoruz. Siz neyi seçtiniz? Kurdan dolayi belli miktar para cekiyor mu? Tl yi dönüştürmek için.

Satın aldığınız gift kartları dolar olarak alın almadan önce sepete ekle eklendiğindeki dolar karşılığını paypal nakit karta tl olarak yatırın site biraz komisyon alıyor 1000 rub için 40 tl tutan miktar dan 10 lira fazla yatırın ben 1000 rub için 60 lira yatırdım ne olur ne olmaz diye işlem bittiğinde baktım ki 4 lira küsür komisyon alıyor . Bir nokta şu var paypal dan kur farkı yememek için forumdan bir dost şunu hazırlamıştıhttp://forum.donanimhaber.com/m_74597091/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 28 Şubat 2016; 14:13:41 >

• Rus psn den aldığımız oyun için hangi bölgeden DLC almalıyız. Bilen arkadaşlar bir yardımcı olsun.

Nette aradım Rus psn 5.bölge olarak geçiyor, ntsc yada pal bölgeler gibi değil. Burda da bazı arkadaşlar avrupa bölgesi diye geçiyor diye pal psn den alınan dlc ler çalışıyor diyor.

Var mı bilgisi olan DLC lerle ilgili ?
  • Enpara ile siteden psn card alabilyormuyuz arkadaşlar?

• herkese merhaba. biraz önce plati.ru dan 60 tl değerinde pes 2016 aldım aldığım kişi bana kullanıcı adı ve şifre yolladı.yeni hesap açıp adamın verdiği şifreyi girdim ama almanca oldu her şey ingilizce biliyorum ama almancam yok :) haliyle adamın arşivine ulaşamıyorum.ilk defa yapıcağım bir şey anlayan varsa yardım etsin lütfen.teşekkür ederim.
  • Merhabalar Arkadaşlar,

Hesaplara %10 komisyon ile Ruble yükleye bilirim. İsteyen varsa PM atsın. Örn 100 TL yerine bana 110 TL verecek. Herhangi bir limit yok. Güven problemi olan var ise 10 TL, 10 TL'de yüklerim.
  • forumda yandex yöntemi ile ilgili rehber yayınlandıktan sonra kod almanın pek mantığı kalmadı.. komisyonsuz direk kartınızdan ücreti çekiyor psn

http://forum.donanimhaber.com/m_114437085/tm.htm bilmeyenler için rehber konunun linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 24 Mart 2016; 9:55:39 >
  • Komisyonsuz demeyelim ufak komisyonlu o da kur farkından kaynaklaniyor

• rus psn store dan hesap açma ile ilgili bir rehber vardı şöyle resimli falan anlatımı.. Şimdi bulamıyorum. Linki yollayabilen olursa çok sevinirim.
  • rus psn icin adres varmi arkadaslar yada sallasak sorun olurmu
  • bende bulamadım nerede bu rehber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

rus psn icin adres varmi arkadaslar yada sallasak sorun olurmu

Ben salladım dostum tr de de sallıyordum birşey olmadı şimdiye kadar.
  • Eline sağlık günlerdir bir şey alamıyordum kartı kabul etmiyor lanet sistem
    Yalniz dolar çok artmış sanki daha pahalıya geldi ama sonuçta alabildim

• http://plati.com/itm/ps3-call-of-duty-ghosts-3-games-eng/2139765

Arkadaşlar bu oyunu alcamda ps3 türkiye de ya sorun çıkartırmı?
  • 4 adet 1000 rubles alacağım adedini nerden seçiyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.