Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
47
Favori
30.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etihadb

Authorization failed. Exceeds frequency limit.

hatasi aliyorum

İlk 1000 rublede sıkıntı yoktu ikincisinde aynı hatayı aldım. Üst üste işleme izin vermediğini düşündüm ancak ertesi gün yine aynı hatayı veriyor. Acaba 24 saat 48 saat gibi bir sınır mı var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu islere yabancıyım ama forum icinde bir rehber buldum. Bu rehberin yardımı ile webmex den 4 x 1000 siparişi verdim. Kredi kartından para çekildi. Ancak kodlar da gelmedi; kodlarsan once gelmesi gereken provizyon kodunun istendiği mail de gelmedi :/ ( yaklaşık 10 dakika oldu sipariş vereli )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus psn hesabo açtıktan sonra hemen plati.ru webmex ten 4 tane 1000 lik psn siparişi verdim. Mailime gelen linke tıkladıktan sonra siparişlerimdeki her1000 liğe tıklayıp indir butonuna bastım ve resim halinde 12 haneli kodlarım göründü. Fifa 17 yi aldım, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkua -- 23 Eylül 2016; 3:25:37 >
  • sanal kart geçmiyor mu işbankasının plati.ru da. yapamıyorum bir türlü.
  • Az önce 12000 ruble lik psn kod aldım burdan hepsi 1 dk içinde geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plati.ru sitesindeki Webmex satıcısından ilk 1000 Rublelik kodu Enpara ile başarıyla alıp hesaba ekledim. Ama ikinci kodu alırken bu hatayı verdi:

• İş bankası sanal kartıyla ödemeyi kabul etmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKryL

Plati.ru sitesindeki Webmex satıcısından ilk 1000 Rublelik kodu Enpara ile başarıyla alıp hesaba ekledim. Ama ikinci kodu alırken bu hatayı verdi:

limit aşıldı diyor.
  • Arkadaş bu nasıl bunaltıcı bir iştir, öleden beri bunalttı iyice.

1) Rus Psn hiçbir şekilde Türk kartlarını kabul etmiyor.
    2) Plati.RU dan alalım dedik, iki tane satıcıyı da denetim yine Garanti ve YKB kartları ile ödeme yapamadım sürekli yukarıda arkada verdiği hatayı veriyor.
    3) Plati.Ru da Paypal kullanayım dedim baktım yok, Nakit kart ile ödenebilir demiş biri ona baktım türkiyede uygulaması sonlandırılmış.
    4) USA Psn den alıyım dedim, Amazonda doğru düzgün Card Yok, 50 Usd lik kartı adam 65-70 dolara satmaya çalışıyor.
    5) USA Psn yine Türk menşeili kartları kabul etmiyor.
    6) USA PSN den paypal ile alıyım dedim, hesabım Türk menşeili olduğu için Paypal oturum açma ekranında hata veriyor.
    7) Yandex.Money ile alayım dedim, biri Türk adresi olmasın demiş tamam anladık diyelim, e bu adamlar zaten mesela 4000 Ruble için zaten hesaptan 4040 Ruble çekiyor.
    baştan zaten yüzde 10 komisyon alıyor bir de olacak mı olmayacak mı onu da bilemedim.

Yeter bu ne saçmalık yahu..
    Nedir arkadaşım bunun çözümü...
    Derli toplu bir şeyler yazsın lüften, denenmiş kabul Net kabul edilebilir yöntemleri alabilir miyiz lütfen.

• Ek olarak şuan Yandex.Money den Garanti kartım ve YKB kartım ile para eklemeyi denedim, 3D onay ekranı dahil geliyor, işlemi onaylıyorum,
    Garantide işlem reddildi diyip , YKB de yanlış CVV kodu diyip reddediyor, olan kaç saatime oldu ne güzel Enpara ile almıştık geçen sene bune cinlerim tepeme çıktı yahu.
  • Arkadaşlar acemı oldugum ıcın yardımcı olursanız sevınırım.. Fifa 17 alacağım
    Psn plus hesabımım turkıye üzerinden 1 yıllık yenı aldım, şimdi ben rus psn hesabı açıp oyunu ındırebılırmıyım ve turkıye hesabımdan onlıne oynayabılırmıyım?

rus psn actıgım hesabada psn plus almak zorundamıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

bu islere yabancıyım ama forum icinde bir rehber buldum. Bu rehberin yardımı ile webmex den 4 x 1000 siparişi verdim. Kredi kartından para çekildi. Ancak kodlar da gelmedi; kodlarsan once gelmesi gereken provizyon kodunun istendiği mail de gelmedi :/ ( yaklaşık 10 dakika oldu sipariş vereli )

4x1000 lik siparişi için özel ilan mı açtırdınız yoksa varmıydı? ben göremedimde..

Psn code alacak olan arkadaşlar kesinlikle 1000 lik almayın, diğer alışverişte kartınız bloke yiyiyor. ilk alışverişinizde 4x1000 almaya bakın.
  • GhostEagle kullanıcısına yanıt
    Benim daha önce alışverişim olmadı, acemiydim açıkcası. Siteye psn card yazdığımda ilk karşıma çıkan ve olumlu yorumları olan kişiydi; ondan aldım. İlan acıktı. 4x1000 lik aldım.

• barley B kullanıcısına yanıt
    plus almak zorunda değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkua

Rus psn hesabo açtıktan sonra hemen plati.ru webmex ten 4 tane 1000 lik psn siparişi verdim. Mailime gelen linke tıkladıktan sonra siparişlerimdeki her1000 liğe tıklayıp indir butonuna bastım ve resim halinde 12 haneli kodlarım göründü. Fifa 17 yi aldım, saygılar.

merhabalar hayırlı olsun
    ne kadara almıs oldunuz fıfa 17 yı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

quote:

Rus psn hesabo açtıktan sonra hemen plati.ru webmex ten 4 tane 1000 lik psn siparişi verdim. Mailime gelen linke tıkladıktan sonra siparişlerimdeki her1000 liğe tıklayıp indir butonuna bastım ve resim halinde 12 haneli kodlarım göründü. Fifa 17 yi aldım, saygılar.

merhabalar hayırlı olsun
    ne kadara almıs oldunuz fıfa 17 yı acaba?

Pashko isimli satıcı da direk 4000 lik kart vardı ve 192 ye falan geliyordu ama herkesin alışveriş yaptığı Webmex satıcısını kullandım, 8 lira için riske girmek istemedim. 199.5 lira yansımış işbank kredi kartına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkua -- 26 Eylül 2016; 21:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Arkadaş bu nasıl bunaltıcı bir iştir, öleden beri bunalttı iyice.

2) Plati.RU dan alalım dedik, iki tane satıcıyı da denetim yine Garanti ve YKB kartları ile ödeme yapamadım sürekli yukarıda arkada verdiği hatayı veriyor.
    3) Plati.Ru da Paypal kullanayım dedim baktım yok, Nakit kart ile ödenebilir demiş biri ona baktım türkiyede uygulaması sonlandırılmış.
    4) USA Psn den alıyım dedim, Amazonda doğru düzgün Card Yok, 50 Usd lik kartı adam 65-70 dolara satmaya çalışıyor.
    6) USA PSN den paypal ile alıyım dedim, hesabım Türk menşeili olduğu için Paypal oturum açma ekranında hata veriyor.
    7) Yandex.Money ile alayım dedim, biri Türk adresi olmasın demiş tamam anladık diyelim, e bu adamlar zaten mesela 4000 Ruble için zaten hesaptan 4040 Ruble çekiyor.
    baştan zaten yüzde 10 komisyon alıyor bir de olacak mı olmayacak mı onu da bilemedim.

Derli toplu bir şeyler yazsın lüften, denenmiş kabul Net kabul edilebilir yöntemleri alabilir miyiz lütfen.

40 ruble % 1 komisyon demek. 40 ruble 2 lira demek. Çok sıkıntıysa ben plati.ru dan alıveriyim. Ama ben 15 lira falan komisyon ödedim.

• quote:

quote:

40 ruble % 1 komisyon demek. 40 ruble 2 lira demek. Çok sıkıntıysa ben plati.ru dan alıveriyim. Ama ben 15 lira falan komisyon ödedim.

Pardon tabiki yüzde bir yahu, yüzde on olur mu :)

• quote:

quote:

Yahu alabilsem komisyonuna falan da bakmıyorum da malesef ne garanti ne de ykb kartları ile ödeme almadı...
    Enpara kabul ediyor mu acaba deneyemediğim bir o kaldı

• yardımcı olan herkese teşekkürler bende aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalisma -- 27 Eylül 2016; 17:20:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.