Bildirim
Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yanliz paypal dan pek umidim yok benim cunku benim paypal bakiyesinde para vardi ordanki paradan alisveris yapiyim dedim kabul etmedi kredi karti girmemi istiyor zaten yurt disindayim ben niye boyle kart istediki paypal bakiyesi Turkiye disinda diger avrupa ulkelerine gondereliyor normalde -
-
quote:
Orijinalden alıntı: byJARDEL
Ellerine sağlık hocam. Kabaca okudum, ps 4 icinde aynı durum geçerli dimi? Bide bende psn plus yok psn plus olmadanda alabılıyoruz dımı?
Hocam zaten PS4 için bahsettim CUSA kodlarını, gift card yöntemi ile ister PS4 ister PS3 ister PSVita farketmez -
RUS ve TR PSN de MGS 5 PP'nin oyun detayları açıklandı.
Daha önce yazdığım gibi RUS ve TR PSN'de aynı CUSA koduyla satılmaktaydı, ve bugün baktığımda oyunların detayları eklenmiş. Artık CUSA kodu aynı olan oyunların içerik bakımından aynı olduğu konusunda kesinlik kazanmış olduk.
İşte RUS ve TR PSN deki MGS 5 PP'nin içerik detayları, her ikisinde de aynıdır, kısacası FIFA16'yı Türkçe olarak oynayacağız
SES
İngilizce
Altyazı
İngilizce
Almanca
Fransızca
İtalyanca
İspanyolca
Rusca
Japonca
Boyut
25.1 GB
-
quote:
Orijinalden alıntı: brknsmnc
quote:
Orijinalden alıntı: byJARDEL
Ellerine sağlık hocam. Kabaca okudum, ps 4 icinde aynı durum geçerli dimi? Bide bende psn plus yok psn plus olmadanda alabılıyoruz dımı?
Hocam zaten PS4 için bahsettim CUSA kodlarını, gift card yöntemi ile ister PS4 ister PS3 ister PSVita farketmez
sağol dostum. kardeşlikle bir arkadasla beraber almaya dusunuyoruz. niyetine girince sizi rahtsız ederim :)
bide 1000 ve 2500 lık o kartların fiyatları neler? -
CUSA kodu farklı olması demek Türkçe olmayacak demek anlamına gelmiyor sanırım.
Birleşik Arap Emirliklerinde mesela Uncharted Collection CUSA kodu ile TR PSN CUSA kodu farklı. Ama Birleşik Arap Emirliklerinde Türkçe olmayan hiçbir oyun çıkmadı şimdiye kadar. Aynı PSN altyapısını kullanıyor TR ile. İndirimler falan bile aynı oyunlara aynı oranlarda.
BAE ile Rus PSN'in Uncharted kodları aynı. Ama yayıncı olarak Sony Computer Entertainment Europe olarak geçiyor. Europe dediği oyunun Türkçe olmama ihtimali yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ağustos 2015; 16:54:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
CUSA kodu farklı olması demek Türkçe olmayacak demek anlamına gelmiyor sanırım.
Birleşik Arap Emirliklerinde mesela Uncharted Collection CUSA kodu ile TR PSN CUSA kodu farklı. Ama Birleşik Arap Emirliklerinde Türkçe olmayan hiçbir oyun çıkmadı şimdiye kadar. Aynı PSN altyapısını kullanıyor TR ile. İndirimler falan bile aynı oyunlara aynı oranlarda.
BAE ile Rus PSN'in Uncharted kodları aynı. Ama yayıncı olarak Sony Computer Entertainment Europe olarak geçiyor. Europe dediği oyunun Türkçe olmama ihtimali yok sanırım.
CUSA farklı ise kesinlikle türkçe değil diyemeyiz, ama CUSA aynı ise kesinlikle türkçedir diyebiliriz. -
BAE Store ile TR Store da kısa bir araştırma yaptım,
PES 2015 Oyunu CUSA Kodları;
BAE - CUSA01043
TR - CUSA01042
Kodlar farklı ve BAE Store da sadece ingilizce ve arapça dil seçenekleri var Türkçe ve diğer avrupa dilleri yok, FIFA 16 da da aynı durum olabilir;
TR ve RUS : CUSA02126
BAE :CUSA02127
bundada CUSA kodu bir fazla belki BAE'inde sadece ingilizce ve arapça olabilir.
İLAVE:
Fifa 15 e baktım;
TR : CUSA00722
BAE:CUSA00723
kodlar yine farklı, BAE deki Fifa15 de sadece ingilizce ve arapça, %100 diyebilirim ki aynı durum Fifa 16 da olacaktır. O yüzden BAE mantıklı bir tercih olmaz bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknsmnc -- 27 Ağustos 2015; 17:09:40 > -
quote:
Daha önce yazdığım gibi RUS ve TR PSN'de aynı CUSA koduyla satılmaktaydı, ve bugün baktığımda oyunların detayları eklenmiş. Artık CUSA kodu aynı olan oyunların içerik bakımından aynı olduğu konusunda kesinlik kazanmış olduk.
İşte RUS ve TR PSN deki MGS 5 PP'nin içerik detayları, her ikisinde de aynıdır, kısacası FIFA16'yı Türkçe olarak oynayacağız
SES
İngilizce
Altyazı
İngilizce
Almanca
Fransızca
İtalyanca
İspanyolca
Rusca
Japonca
Boyut
25.1 GB
TR 'nin CUSA kodunu paylaşırmısınız? birde UK 'nın CUSA kodu nedir biliyormusunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: forzaGilles
quote:
SES
İngilizce
Altyazı
İngilizce
Almanca
Fransızca
İtalyanca
İspanyolca
Rusca
Japonca
Boyut
25.1 GB
TR 'nin CUSA kodunu paylaşırmısınız? birde UK 'nın CUSA kodu nedir biliyormusunuz?
UK ve TR Store'larda MGS V : PP'nin kodları aynı aşağıdaki gibi ikisi de;
CUSA01154
-
hocam biraz konu dışı olucak ama. Mesela oyunu rus psnden aldık veya us psnden. Fifa matchmaking sisteminde bir degişiklik olucakmı? yani usdan alırsak sürekli amerikalı ve o tarafa yakın oyuncular mı gelir? öyle bir durum olursa pingden oynuyamayız oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanov -- 27 Ağustos 2015; 18:07:38 > -
Rus psn de metal gear solid oyunu kac tl ediyor arkadaslar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler enpara geciyormu ilgili sitede ? -
Arkadaşlar bu Rusya hediye kart ödeme vs. anladım ancak şu kısmı bir çözemedim, özür diliyorum inanın basmıyor kafam bu konulara.
Şimdi benim PSN hesabım Türkiye bazlı ve Playstation Plus yok, zaten oyunum da yok sadece demo oyunlar. Şimdi bu hediye kart için Rus PSN hesabı açtım ve içine parayı yükleyip Fifa 16 sipariş ettim diyelim. Ayrıca yine bu Rus hesabına, yine bu hediye kart olayıyla 1 yıllık PS Plus aldım diyelim. Sonra ayarlar kısmından Rus PSN'den çıkıp, TR PSN hesabıma girdim diyelim. Soru burada geliyor, bu TR hesabım açıkken sipariş ettiğim Fifa 16'yı oynayabilir miyim? Çünkü kupa vs. geliyor ya, bunların TR hesabıma gelmesini istiyorum. Çok özür diliyorum ve sınırı aşarak 2. bir soru yöneltmek istiyorum. Geçenlerde bu Rocket League oyunu ücretsizmiş ve şua 60 TL gibi bir fiyat sanıyorum. Acaba yeniden ücretsiz olma durumu var mı, bir de bu Fifa 16, Rocket League gibi oyunları oynayabilmek için PS Plus gerekli mi? Çünkü indiriğim ücretsiz online bir oyun PS Plus vs. istemedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: frd34
Fifa16 hocam Pre-order yaptım. 19-21 Eylül arasında ödemeyi çekecek.
21 Eylül de yüklemeye başlayabilirsiniz yazıyor Pre-order yapınca.
Pre order yaptiktan sonra kredi karti bilgilerini silsek sikinti olurmu acaba???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün endo psn konusunda bir arkadaş bana yardımcı olmuştu belki gift card olayından kurtulabiliriz.
Bu anlattıklarım US Psn için geçerli bu taktiği Rusya için de uygulayabiliriz diye düşündüm. Önce US Paypal hesabı açtım. Sonra enpara kartımı bu paypala pre-paid yani ön ödemeli kart olarak tanıttım. Daha sonra bu paypal hesabını us psn'e ekledim. Bu şekilde gift card felan almadan paypal yardımıyla us psn hesabıma para atabileceğim.
US ve TR paypalları Rusya psn'e eklemeye çalıştım olmadı. Eğer Rus paypal hesabı açabilirsem bu yazdıklarımı bir deneyeceğim. Olduğu takdirde yaşadık demektir Rus paypal için biraz uğraştım çeviriyle felan ancak adres kısmında sıkıntı oldu beceremedim. Yarın şansımı deneyeceğim. Eğer okuyup bu dediklerimi deneyen olursa bilgilendirsin lütfen.
-
Enpara ile alışveriş yapabiliyor muyuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jukka
Geçen gün endo psn konusunda bir arkadaş bana yardımcı olmuştu belki gift card olayından kurtulabiliriz.
Bu anlattıklarım US Psn için geçerli bu taktiği Rusya için de uygulayabiliriz diye düşündüm. Önce US Paypal hesabı açtım. Sonra enpara kartımı bu paypala pre-paid yani ön ödemeli kart olarak tanıttım. Daha sonra bu paypal hesabını us psn'e ekledim. Bu şekilde gift card felan almadan paypal yardımıyla us psn hesabıma para atabileceğim.
US ve TR paypalları Rusya psn'e eklemeye çalıştım olmadı. Eğer Rus paypal hesabı açabilirsem bu yazdıklarımı bir deneyeceğim. Olduğu takdirde yaşadık demektir Rus paypal için biraz uğraştım çeviriyle felan ancak adres kısmında sıkıntı oldu beceremedim. Yarın şansımı deneyeceğim. Eğer okuyup bu dediklerimi deneyen olursa bilgilendirsin lütfen.
Bekliyoruz bilgileri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben hesaba gift kart ile para ekledim. Pre order yaparken kredi kartı bilgilerini girmedim. Kayıtlı kart yok şuan. Hesapta 3.500 Ruble var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X