Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
47
Favori
30.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jexlie

Herkese selamlar,
    Türkiyedeki psn kullanıcı adımız ile rus psn ine giriş yapıp oyunu alabilirmiyiz ? Extra bir psn hesabı açmak mı gerekir yoksa ?

Rus hesabi acman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Rus Psn'den Encard ile oyun alabiliyor muyuz?

Cevaplayabilecek biri var mı?

Suan icin en kesin cozum gift kart enkart yada kredi karti kabul etmiyor.

• mikeee kullanıcısına yanıt
    peki indirdikten sonra tr psn hesabıma aktarabilirmiyim oyunu ?
  • quote:

Aktarma yapmanıza gerek yok Rus PSN hesabınızdaki kullanıcıyı ana hesaplara eklediğinizde TR hesabınızdan oynayabilirsiniz, ben de dahil hemen herkes o şekilde yapıyor
  • quote:

bende şöyle özetliyeyim.
    1 psn hesabını ana hesap yaparsan diğer tüm hesaplarında ana hesapta bulunan oyunlarını gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikeee

quote:

quote:

gift card nedir hocam paypal mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

quote:

quote:

gift card nedir hocam paypal mı

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109224603&p=1#109224603

Bu konuyu incelersen anlarsin.rus sitesi uzerinden aliyosun.

• Selamlar,
    Ben dün rus psn store a cepteteb kredi kartımı ekleyebildim. Ve fifa 16 yı satın aldım. Ancak kredi kartımdan ücret falan düşmedi hala.
    Ama ürünü satın almış görünüyorum. Ps4 den rus psn hesabımı açıp store da fifa 16 e bakınca geri sayım koymuşlar 21 gün sonra indirebilirsiniz diye. Yani satın almış görünüyorum. Bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuevo -- 1 Eylül 2015; 12:43:03 >
  • quote:

quote:

bende şöyle özetliyeyim.
    1 psn hesabını ana hesap yaparsan diğer tüm hesaplarında ana hesapta bulunan oyunlarını gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.

Çok pardon hocam bu olayı anladım. Ancak, Türk hesabımızda Playstation Plus var diyelim ve oyunu Rus hesabımdan aldım. Sonra Rus hesabı ana hesap yaparak türk hesabıma girdim. Plus yine geçerli olur mu acaba? Oyunlar Rusya'da daha uygun ancak Plus aynı fiyata denk geliyor.
  • quote:

Selamlar,
    Ben dün rus psn store a cepteteb kredi kartımı ekleyebildim. Ve fifa 16 yı satın aldım. Ancak kredi kartımdan ücret falan düşmedi hala.
    Ama ürünü satın almış görünüyorum. Ps4 den rus psn hesabımı açıp store da fifa 16 e bakınca geri sayım koymuşlar 21 gün sonra indirebilirsiniz diye. Yani satın almış görünüyorum. Bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı ?

Hesaptan parayı 19 Eylülden sonra çekecek, umarım karttan çekilebilir ama zannetmiyorum forumda türkiye kredi kartıyla 2K isimli arkadaş dışında alışveriş yapabilen olmadı.
  • Arkadaşlar az önce Rus psn e daha önceden tanımlamış olduğum ENPARA ile ön sipariş verdim ve hata falan olmadı sizce alışveriş yapmış oldummu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

Arkadaşlar az önce Rus psn e daha önceden tanımlamış olduğum ENPARA ile ön sipariş verdim ve hata falan olmadı sizce alışveriş yapmış oldummu acaba??

Az önce ön yüklemeyi iptal ettim.ENPARA ile cüzdana para eklemeyi denedim ancak hata verdi gift kart tek çara gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry134

quote:

quote:

bende şöyle özetliyeyim.

Çok pardon hocam bu olayı anladım. Ancak, Türk hesabımızda Playstation Plus var diyelim ve oyunu Rus hesabımdan aldım. Sonra Rus hesabı ana hesap yaparak türk hesabıma girdim. Plus yine geçerli olur mu acaba? Oyunlar Rusya'da daha uygun ancak Plus aynı fiyata denk geliyor.

Ben hic denemedim ama olur buyuk ihtimal.ama neden boyle yapiyosun plus hesabini ana hesap yap diger oyunlari aldigin hesaplar 16 taneye kadar destekler zaten.

• Hocam ben witcher almak istiyorum ama rus ve tr oyunu farklı derken ne demek istediniz

• Beyler ben 3500 rub satin aldim hesaba yukledim. Fifa 16 da fiyat falan yazmiodu. Siparisi verdim. Yalniz psn accountta bi hareketlilik yok. Fiyati tam 3400 rub eminiz dimi fiyattan cunku fiyat yazmio

• ben az önce plati den 2500 ve 1000 rub lelik card satın aldım fifa 16 sipariş ettim 3399 ruble fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0307

ben az önce plati den 2500 ve 1000 rub lelik card satın aldım fifa 16 sipariş ettim 3399 ruble fiyatı

Evet ben gorememisim 3399 rub mu ne. O degilde herkes yuklendi tr diye bide sadece rusca olursa aboo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap45

quote:

Orijinalden alıntı: serkan0307

ben az önce plati den 2500 ve 1000 rub lelik card satın aldım fifa 16 sipariş ettim 3399 ruble fiyatı

Evet ben gorememisim 3399 rub mu ne. O degilde herkes yuklendi tr diye bide sadece rusca olursa aboo :)

Öyle bir ihtimal çok zayıf hocam, oyunun bölge kodları bakarak girdik bu yola zaten

Türkiye PSN Fifa 16........CUSA02126
    İngiltere PSN Fifa 16.......CUSA02126
    Almanya PSN Fifa 16......CUSA02126
    Fransa PSN Fifa 16.........CUSA02126
    Rusya PSN Fifa 16.........CUSA02126
    BAE PSN Fifa 16.............CUSA02127
    Amerika PSN Fifa 16.......CUSA02137
    Endonezya PSN Fifa 16....CUSA02264
    Hongkong PSN Fifa 16.....CUSA02264

• brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Kaçırmış olabilirim ama Rus psn acmak icin bir rehber var mı?
  • öncelikle cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Olay şuumudur özetle? Plus olan hesabımızı ANA hesap yapıyoruz kullanıcı hesap ekliyoruz Rusya psn olarak sonra bu arkadaşlardan ruble satın alıp playstation storeye giriyoruz ve oyunu mu alıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.