Şimdi Ara

Platın niye çoğu boost (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aizen kullanıcısına yanıt
    Plat 5 olsam tamam diyecem ama plat 2yim maçıma gelenler ya dia ya dia adayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para ulan bi plat

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hayır olamaz sorun bende değil ben en iyisiyim falan demedim fakat bana gelenler ya kanser yada boost karşıyada geliyor bu tipler üzülüyoruz tabi(yine bir gencin kalbi kırıldı)

• kanser dia 5 kümesine yaklaştıkça oyurdaki kanser oyuncu sayısıda o kadar artıyor kardeş. Doruk noktayı dia 5 te görürsün :D
  • Gretch kullanıcısına yanıt
    Dia 5 silver kaça denk geliyor ona göre bir hesap yapayım

• Hocam kyk oda arkadaşımda plat1-83lp den plat2 ye kadar düştü oyunların plat-dia ile alakası yok gibi adc ile sup anlaşamadı adc mide çıktı 3 kez ölüp afk kaldı ben bir bronzda olur sanırdım şu an elohellde sinirden dört dönüyor

Ben oyunu bıraktım Cs GO oynuyorum en azından özürlü oyuncularla oynamama imkanı var...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Ondada ruslar sıkıntı diyordu oynayan birkaç arkadaşım

• Yav arkadaşlar plat boost ise challenger nasıl merak etmeye başladım :D gold elodayım harbi kanser bu lig nasıl cıkmış bu kadar yeteneksiz bu lige hala anlamış degilim 2 maç oynadım arkadaşla gelen suplar ve mid, solo bildigin çöp 4-5 kere gang atıpta kil aldırdıgım adamlar 1e1 de bildigin yeteneksiz pasif bu kadar korkak oynıcaksanız niye giriyosunuz anlamıyorum Weste geçmek iyi fikir gibi geliyor artık..
  • D 1 d2 master elosunu gor sen bir de

Takiminda chall cerceve adam varsa %90 lose

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boost boost diyorsunuz da %90 ı boost falan değil bulunduğum bölgedeki kafeler de cok fazla oyuncu olduğundan durumu görüyorum.Ligdeki oyuncularin oyun bilgisi yetersiz olduğundan kim ne yapacağını bilmiyor.Hicbir sey yapmadan cikan onlarca tip var.Tabi 300 400 maclari var simdiden.D1- kısımda yuksek oyun bilgisi falan beklemek hata olur.Bencil bir oyun yapisi benimseniğinden takim mantiği da yok.Pek de kalite farki yok.Gidip west super west yıQılıyo falan demiyecem ama plat duzeyinde bile oyunlar daha zevkli.Sampiyon cesitliligi de var.Oyundan beklentinize göre seciminizi yapmaniz lazim.

• Ben de plat eloda oynuyorum aslında sorun kendine çok güvenip satmakta da olabilir adam oyun içinde "sizi bu eloya kadar çıkaranı...." diyor başlıyor çok yüksekmiş gibi

• Bronz 5 te full boost biktim.

• adamların parası ona yetiyor çünkü
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Seninde işin zor hocam bıkılmayacak gibi değil

• Elmasta da hepsi boost özellikle 4 ve 5tekiler.4ü yine es geçiyorum da 5 hiç çekilecek değil.3e çıkarsan kurtuluyorsun.
  • paraları plata yetiyo fakirlerin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.