Şimdi Ara

Platın niye çoğu boost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platin 1 serisinden plat 2 2lpye kadar düştüm abi gelenler bilerek feed yada 0 oyun bilgisi neden bu lig bu kadar kanser

• Bir tek sana gelmiyor o adamlar çıkan nasıl çıkıyor bunuda sorman lazım kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauRoys

Bir tek sana gelmiyor o adamlar çıkan nasıl çıkıyor bunuda sorman lazım kendine
    Sen birde dia5i gör

bana göre artık p1-gümüş1 arası hiç fark yok. Hep aynı tipler aynı salak oyun stili. Tek değişen şey farm yapabilme diyorum.
  • Şimdi plat1 var geçen sezonun d1 d2 ile eşleşiyor birde elohelldeki sizler var hakettiği ligdekiler ile eşleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Şimdi plat1 var geçen sezonun d1 d2 ile eşleşiyor birde elohelldeki sizler var hakettiği ligdekiler ile eşleşiyor
    elmas 5 i görmemişsin
  • SauRoys kullanıcısına yanıt
    Bir tek bana geliyor demedim zaten bana gelenler daha ilginç tipler hiç ward kullanmayıp jungle farkı yazanlar falan bronz kokan hareketler bunlar
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Elo hellde olsa plat sonuçta bu kadar saçma oynanmamalı
  • Elmas 5de rahatlık var çok belli adam daha yukarı çıkamayacağını kendide biliyor o yüzden saçmalıyor
  • Hiç sorma ya bronzda bile var o tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Hiç sorma ya bronzda bile var o tipler
    westtede durum böylemi acaba bıktım bu tiplerden çünkü
  • StrongWind kullanıcısına yanıt
    Kardeş yine bronzda olması normal sonuçta oyuna yeni başlayanlar orada buradaki oyuncular min 2 sezonluk oyuncular ama halen daha çok saçma hareketler
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    West daha zor dostum TR plat West en fazla gold yada oyun tarzları değişik diye zor geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatıred

West daha zor dostum TR plat West en fazla gold yada oyun tarzları değişik diye zor geliyor

5 pre girmekten başka çare yok ozaman her ligde var bu saçmalayan elemanlar
  • Her ligde var oyleleri. Eloboost zannedersin cogunu fakat profillerine girip baktiginda anlarsin, bazilari sansa cikiyor. Dun bi azir mid vardi takimimda, oyunu 0-9-4 bitiirdi, tasimak zorunda kaldik. Profiline bi bakayim dedim ne yapiyor bu, kazandigi maclar butun 2-5, 0-4 falan, bi siteden istatistiklerine baktim, her el baska karakter deniyor, sezon 4'te bile oynamadigi. Gecen sezonu da altin bitirmis, velet kendini tasita tasita elmasa zorlayacak yakinda :) Bunun gibiler 2-3 oyunda bi denk geliyor surekli. Zaten bu oyun %70 sanssa, %30 yetenek. Adam da sansini konusturuyor
  • babatıred B kullanıcısına yanıt
    Ciddi olamazsin :) espri yapmıştım zaten hocam :d
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Adamın zoruna gidiyor karşındaki adam free alıp sen takım yüzünden kaybedince heralde biraz ara verip sonra maç spamlamalı
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    5 pre girince karşıya Fnatic geliyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

Sen birde dia5i gör

bana göre artık p1-gümüş1 arası hiç fark yok. Hep aynı tipler aynı salak oyun stili. Tek değişen şey farm yapabilme diyorum.

Tüm serverların dia5 i leşşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

Sen birde dia5i gör

Tüm serverların dia5 i leşşşşş

Alıntıları Göster
    plat5 ve diamond5 tam ölüm Alışırsın ya. Cidden bir süre sonra alışıyosun sonra da çıkıyosun kendi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizen -- 27 Nisan 2016; 18:05:49 >

• Sorun sende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.