Bildirim
Platın niye çoğu boost
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir tek sana gelmiyor o adamlar çıkan nasıl çıkıyor bunuda sorman lazım kendine -
Sen birde dia5i görquote:
Orijinalden alıntı: SauRoys
Bir tek sana gelmiyor o adamlar çıkan nasıl çıkıyor bunuda sorman lazım kendine
bana göre artık p1-gümüş1 arası hiç fark yok. Hep aynı tipler aynı salak oyun stili. Tek değişen şey farm yapabilme diyorum. -
Şimdi plat1 var geçen sezonun d1 d2 ile eşleşiyor birde elohelldeki sizler var hakettiği ligdekiler ile eşleşiyor -
elmas 5 i görmemişsinquote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru
Şimdi plat1 var geçen sezonun d1 d2 ile eşleşiyor birde elohelldeki sizler var hakettiği ligdekiler ile eşleşiyor -
Bir tek bana geliyor demedim zaten bana gelenler daha ilginç tipler hiç ward kullanmayıp jungle farkı yazanlar falan bronz kokan hareketler bunlar -
Elo hellde olsa plat sonuçta bu kadar saçma oynanmamalı -
Elmas 5de rahatlık var çok belli adam daha yukarı çıkamayacağını kendide biliyor o yüzden saçmalıyor -
Hiç sorma ya bronzda bile var o tipler -
westtede durum böylemi acaba bıktım bu tiplerden çünküquote:
Orijinalden alıntı: StrongWind
Hiç sorma ya bronzda bile var o tipler -
Kardeş yine bronzda olması normal sonuçta oyuna yeni başlayanlar orada buradaki oyuncular min 2 sezonluk oyuncular ama halen daha çok saçma hareketler -
West daha zor dostum TR plat West en fazla gold yada oyun tarzları değişik diye zor geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: babatıred
West daha zor dostum TR plat West en fazla gold yada oyun tarzları değişik diye zor geliyor
5 pre girmekten başka çare yok ozaman her ligde var bu saçmalayan elemanlar -
Her ligde var oyleleri. Eloboost zannedersin cogunu fakat profillerine girip baktiginda anlarsin, bazilari sansa cikiyor. Dun bi azir mid vardi takimimda, oyunu 0-9-4 bitiirdi, tasimak zorunda kaldik. Profiline bi bakayim dedim ne yapiyor bu, kazandigi maclar butun 2-5, 0-4 falan, bi siteden istatistiklerine baktim, her el baska karakter deniyor, sezon 4'te bile oynamadigi. Gecen sezonu da altin bitirmis, velet kendini tasita tasita elmasa zorlayacak yakinda :) Bunun gibiler 2-3 oyunda bi denk geliyor surekli. Zaten bu oyun %70 sanssa, %30 yetenek. Adam da sansini konusturuyor -
Ciddi olamazsin :) espri yapmıştım zaten hocam :d -
Adamın zoruna gidiyor karşındaki adam free alıp sen takım yüzünden kaybedince heralde biraz ara verip sonra maç spamlamalı -
5 pre girince karşıya Fnatic geliyor sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: Whituryd
Sen birde dia5i gör
bana göre artık p1-gümüş1 arası hiç fark yok. Hep aynı tipler aynı salak oyun stili. Tek değişen şey farm yapabilme diyorum.
Tüm serverların dia5 i leşşşşş -
plat5 ve diamond5 tam ölüm Alışırsın ya. Cidden bir süre sonra alışıyosun sonra da çıkıyosun kendi kendine.quote:
Orijinalden alıntı: MajoooRquote:
Orijinalden alıntı: Whituryd
Sen birde dia5i gör
bana göre artık p1-gümüş1 arası hiç fark yok. Hep aynı tipler aynı salak oyun stili. Tek değişen şey farm yapabilme diyorum.
Tüm serverların dia5 i leşşşşş
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizen -- 27 Nisan 2016; 18:05:49 >
-
Sorun sende
Benzer içerikler
- mmr hesaplama
- lol oyna butonu çalışmıyor
- rekt ne demek
- komik lol nickleri
- otp ne demek
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X