Bildirim
Platin oldum knklar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çekilişe katılmak istiyorum -
3 güne "Platin 5 cehennem yhaaa bronzda daha iyi adamlar geliyodu off yhaaaaaaaaa çıkamıyom beeeen" diye konular açmada -
1-2 oyun karşıma gelmiş olabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hll qnq
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hll qnq
tr serverinde plat 5 te gerçekten çok boostlatmış kişi var dikkat et derim gerekirse seçim ekranında tek tek bak dodge at -
quote:
Orijinalden alıntı: vanjou
tr serverinde plat 5 te gerçekten çok boostlatmış kişi var dikkat et derim gerekirse seçim ekranında tek tek bak dodge at
Gold 1'im. Cidden kaliteli maçlar dönüyor burada. Eğer Plat 5 boostla doluysa gerçekten iğrenç bir durum olur. Ne zevk alıyorlarsa boostlatıp. Saçmalık. -
hll qnq
quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adam
quote:
tr serverinde plat 5 te gerçekten çok boostlatmış kişi var dikkat et derim gerekirse seçim ekranında tek tek bak dodge at
Gold 1'im. Cidden kaliteli maçlar dönüyor burada. Eğer Plat 5 boostla doluysa gerçekten iğrenç bir durum olur. Ne zevk alıyorlarsa boostlatıp. Saçmalık.
hayır benim anlamadığım nokta hiç mantıklı tarafı yok boostlatıyosun ordaki eloda olmadığın için kaybedip düşüyosun şaka gibi bişey bu
-
Ego tatmininden başka bişey değil işte. Millet onca maç spamlayip çıkar emek verir sonra takımına bir booster denk gelir çöp. Platı geç d4 de iki takımda toplam 4 booster denk geldi. İşin garibi yaptırım çok az haklarında.
Bana hic denk gelmedin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adam
quote:
Gold 1'im. Cidden kaliteli maçlar dönüyor burada. Eğer Plat 5 boostla doluysa gerçekten iğrenç bir durum olur. Ne zevk alıyorlarsa boostlatıp. Saçmalık.
hayır benim anlamadığım nokta hiç mantıklı tarafı yok boostlatıyosun ordaki eloda olmadığın için kaybedip düşüyosun şaka gibi bişey bu
Aynen. İnsanların oyununa etmek tek amaç.
-
hll qnq -
hele geceleri varya kendimi lcs de hissediyorum herkes wardlı oynuyor küfür yok yenilsekde eyw diyip çıkıyoruz ama platda işler değişiyor galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme65
hele geceleri varya kendimi lcs de hissediyorum herkes wardlı oynuyor küfür yok yenilsekde eyw diyip çıkıyoruz ama platda işler değişiyor galiba
Ciddden geceleri Altın 2'deydim çok iyi maçlar dönüyordu. Altın 1'e çıktım bakalım plat'a çıkarsam nasıl olacak. Silver'da olan arkadaşımın maçlara bakınca büyük farklar olduğu gerçeği var. -
yaklaşık bir ay önce kural koydum kendime sadece geceleri gircem diye altın 3 85 lp ye kadar gittim bayramda bi gün ödün veryim şu kuralımdan dedim gold 5 85 lp op ama tekrar geceleri giriyorum sen sen ol gündüz girme uzak dur -
-
Hll qnq
Edit: o değilde dragg denen adam hem gümüşe çıktıgın maçta hemde plata çıktığın maçta aynı takımına düşmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 18 Ağustos 2014; 13:32:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol chat açma
- lol mmr öğrenme
- feedlemek ne demek
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- lol ilk şampiyonlar
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X