Şimdi Ara

Platini: Fenerbahçe beni çok yordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Platini: Fenerbahçe beni çok yordu

UEFA Başkanı Michael Platini Fanatik'e konuştu. Fenerbahçe davasıyla bir hayli yıprandığını dile getiren futbolun patronu “Bu davada kasıt arayanlar önyargılı. Türkiye'yle, Fenerbahçe'yle hiçbir sorunum yok, olamaz. Artık birileri bu davayı kabullenmek zorunda. Bir kurum hatalı veya yanlış yapabilir ama Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu ve CAS'ın aynı kararı vermesi tesadüf değil” dedi.

Son dönemde Türkiye’de istenmeyen adam ilan edilen UEFA Başkanı Michel Platini, Monaco’da FANATİK’in sorularını yanıtladı. Fransız futbol adamı, özellikle Fenerbahçe’nin davasıyla ilgili konuşmaktan sıkıldığını dile getirdi. İddialara, spekülasyonlara cevap vermekten yorulduğunu söyleyen ünlü futbol adamı, kamuoyunu yanıltan demeçlere de isyan etti. Platini
    konuyla ilgili şunları ifade etti:

2011 kararı TFF’nin

Herkes ilk cezanın neden toplam cezaya dahil edilmediğini soruyor. Biz o dönem Türkiye Futbol Federasyonu’na çok açık bir şekilde söyledik. ‘Karar sizin, bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz, göndermeyin. Sonra sizin başınız ağrır’ dedi. Onlar da kendi kararlarını verdi. Bence de doğru yaptı. Şimdi ise hâlâ 2 yıllık men cezası tartışılıyor. Herkesten tepki var. Beni düşman olarak görmelerini bir türlü anlamıyorum. Ben Türkiye’yi, Türk kulüplerini çok seviyorum. Beni tanıyan bunu iyi bilir. Benim UEFA’da en çok güvendiğim isin bir Türk, sayın Şenes Erzik. Türkiye’deki kongrede Türkiye’ye ne kadar yakın olduğumu herkese açıkça ifade ettim. ‘Olimpiyata aday olmayın, 2020 sizin’ dedim. Daha ne yapmam gerekiyor. Tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu muhteşem bir şampiyonayı hak ettiğinizi ve oyumu Türkiye için vereceğimi dile getirdim. Hâlâ da ısrarlıyım. Olimpiyatlar İstanbul’da düzenlenmezse, Türkiye aday olsun, 2020 için yine oyum sizin.

Artık tartışılmamalı

Fenerbahçe’nin davasında artık insanlar karara saygı duymalı ve kabullenmeli. UEFA her ülkeye ve kulübe aynı mesafededir. UEFA’da görev yapan avukatlarımız bu yıl tatil yapmadı, Türkiye’den gelen binlerce sayfa resmi evrağın tercümelerini en ince ayrıntısıyla inceledi ve bir sonuca vardı. Ayrıca hem Disiplin Kurulu hem Tahkim Kurulu hem de CAS’ın aynı doğrultuda karar vermesi tesadüf olabilir mi? Üç bağımsız kurul da bu yönde karar vermişse artık yapacak bir şey yok. Bizim Türkiye Futbol Federasyonu’na bu konuda bir diretmemiz olamaz. Biz kendi kararımızı verdik. Artık onlar düşünmeli. Bu konuda daha fazla da konuşmak istemiyorum. Son olarak Avrupa Kupaları’na katılan tüm takımlara başarılar diliyorum...

Mehmet Demircan

• Uefa Çatırdadı
  • yalan bir haber malum kamuoyunda bazı şeylerin altyapısı oluşmalı.
  • Hiç sevmiyorum bu adamı. İsviçre Federal Mahkemesine gitmemizi istemiyordum ama bu adam yorulacaksa, canı sıkılacaksa sırf onun için gidilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçeye falan haksızlık yapıldığını düşünmüyorum adamlar haklı ama şu zagreb-lyon maçı nasıl hasıraltı edildi anlamıyorum.o zaman lyon kendi liginde kendi sahasında bile zar zor maç kazanıyordu.gidip hırvatistanın soğuğunda zagrebe 7 attılar hemde skor tam kendilerine yetecek şekilde averajla çıktılar goller zaten malum hatta zagrebin oyuncusu vijda nın iddia oynadığı fotoğraf basına çıkmıştı bunların hiçbiri incelenmedi.
  • Şu adam şikeden bahsedince midem bulanıyor.Lyon-Zagreb maçına da soruşturma aç.Lyon'a da ceza verAjaccio-Montpeiller maçına bak bakalım Belhanda'nın penaltısını gözden geçirin bakalım.Cevabı bir anı içerisinde gizli

"Fransız Michael'e sözde "Ermeni Soykırımı" yasası ile ilgili konuşurken ona sunu söyledim:
    "Anlamadığım bir şey var: Biz kimsenin işine karışmazken, özellikle Avrupa ülkelerinde Türkiye hakkında kendi kendilerine kararlar almak gibi bir alışkanlık var. Üstelik siz Fransızlar; Cezayir'de yaşadıklarınızı unutuyorsunuz ve nasıl olup da bir numaralı demokrasi savunucusu olduğunuzu iddia ediyorsunuz, anlamıyorum."
    Bunun üzerine Michael sordu:
    " Fransa'nın sembollü neden horozdur biliyor musun?"
    "Neden? " dedim:
    Cevabı aynen şöyleydi (hiçbir kelimeyi değiştirmiyorum) :
    "Kendi ayakları b*kun içindeyken şarkı söyleyen tek hayvan horozdur da ondan."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yalan bir haber malum kamuoyunda bazı şeylerin altyapısı oluşmalı.

"Tff üzerinde diretmemiz olacak "deseydi doğru haber mi olacaktı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

/>

Bu ne lan ahahaja

• Platini fanatik e konuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yalan bir haber malum kamuoyunda bazı şeylerin altyapısı oluşmalı.

"Tff üzerinde diretmemiz olacak "deseydi doğru haber mi olacaktı yani?

yooo yargı kararında tüm cezalar kesinleşmeden öyle bişe diyeceğini zannetmiyorum.
  • Bu adam değil mi şampiyonayı kendi ülkesine peşkeş çeken.
  • Kendi ülkesinde açık bir şekilde şike yapılıyor (CLde bile) . Adam hala kanıt olmadan Fenerbahçe ile uğraşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Kendi ülkesinde açık bir şekilde şike yapılıyor (CLde bile) . Adam hala kanıt olmadan Fenerbahçe ile uğraşıyor

düşün işte kardeşim koca platininin işi gücü yok fenerbahçeyle uğraşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Kendi ülkesinde açık bir şekilde şike yapılıyor (CLde bile) . Adam hala kanıt olmadan Fenerbahçe ile uğraşıyor

Kanıt yok bir şey yok birader . Fenerbahçe beşiktaş ile mi şike yaptı kardeş kardeş?

• quote:

quote:

quote:

Kanıt yok bir şey yok birader . Fenerbahçe beşiktaş ile mi şike yaptı kardeş kardeş?

kanıt mı yok tüm kurumlar suçlu buluyor bütün taraftarınız bunu söylüyor ama sen haklısın kardeşim uefa nın işi yok gücü yok fenerbahçe ile uğraşıyor

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

kanıt mı yok tüm kurumlar suçlu buluyor bütün taraftarınız bunu söylüyor ama sen haklısın kardeşim uefa nın işi yok gücü yok fenerbahçe ile uğraşıyor

Ya kardeşim sen tapeleri falan okudun mu ki. Onlara bakılarak ceza verildi . Tsnin cezası nerde?? Bilmeden yorum atma lütfen

• SayisalMan kullanıcısına yanıt
    biraderim tüm tapeleri serhat ulueren okudu ben gülerek küfürler ederek dinledim aziz amcanın tarlaları nasıl ekip biçtiğini suladığını dinledim sana şunu söylüyorum fenerbahçenin gram düşmanıysam allah belamı versin aziz yıldırım düşmanıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.