Şimdi Ara

Platonik Aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platonik olarak aşık olduğum bir kız var daha önce de o konuyla ilgili bir şeyler yazmıştım. Tavsiyeler de gelmişti ama kızla tanışma cesaretini bir türlü bulamıyorum. Eğer bu kızla tanışabilirsem ve kız gerçekten dışarıdan görüldüğü gibi ise evlenmeyi bile düşünüyorum.

Bu aralar platonik aşkım da iyice depreşti bunalımdayım diyebilirim. Sürekli bir mutsuzluk ve yorgunluk hissi yaşıyorum. Ayrıca istemeden de olsa etrafımdaki insanları da soğuk tavırlarımla kırdığımı da farkediyorum. Şu ana kadar gerçek anlamda bir sevgilim de olmadığından bu konularda pek iyi sayılmam. Kızı ürkütmeden nasıl konuşurum nasıl bir yere davet ederim hiç bilemiyorum. Kız da gördüğüm kadarıyla çekingen biri bu da aslında beni ona çeken şey ama tanışma ihtimali de bu durumda iyice zorlaşıyor. Buraya yazınca biraz rahatlıyorum, başka da yapabileceğim bir şey yok şu anda. Elimi çabuk tutmayıp bu kızı başkasına kaptırırsam diye de çok korkuyorum.

Edit : Imla hatalarını düzelttim ve gereksiz ayrıntıları çıkardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmudunGerillasi -- 28 Nisan 2007; 20:26:23 >

• kız kendisi utandığı için ortak arkadaşına öyle bir şey dedirtmiş.
    neye olmaz diyon sen anlamadım.
    işi dalgaya vursan falan neyse
    gerisini de okumadım zaten de hatan büyük.
  • Platonik aşk nedir?

Platon yani Bizim deyimimizle eflatun.Eski filozoflardan.Kendi cinsindeki birine aşık olmuş ve ona ulaşamamış.Bu günümüze platonik aşk olarak geçmiş.Aslında kökünde platonik aşk kendi cinsine ilgi duymakla eş kılınır...Sunay Akın'dan duymuştum.

Aman haberin olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Platonik aşk nedir?

Platon yani Bizim deyimimizle eflatun.Eski filozoflardan.Kendi cinsindeki birine aşık olmuş ve ona ulaşamamış.Bu günümüze platonik aşk olarak geçmiş.Aslında kökünde platonik aşk kendi cinsine ilgi duymakla eş kılınır...Sunay Akın'dan duymuştum.

Aman haberin olsun...

Sağol bilgi için ama benimkisi normal halkın bildiği şekilde yani karşı cins için duyulan bir his. Bu konuda bir çekincen olmasın
  • gidip biryerlere davet edeceksin. neden korkuyorsun onu anlamadım? git söyle uzun zamandır sizinle tanışmak istiyorum (eşek değil anlar) birlikte bi kahve içebilirmiyiz yada yemek yiyebilirmiyiz de. zamanı yeri tarihi sen belirle de. ama ciddi ve düzeyli konuş. sizli-bizli konuş. hemen kabul etmez muhtemelen. ama kabul etmese bile bir temas olacak aranızda yani iki yabancı olmayacaksınız. daha sonra bunun üzerine gidip doğru hamlelerle arkadaşlığını vs. geliştirebilirsin.

kabul edersede konuşun ama havadan sudan birbirinizi tanımaya çalışın. zart diye ilk buluşmada senden hoşlanıyorum deme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhk -- 28 Nisan 2007; 19:28:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk
    gidip biryerlere davet edeceksin. neden korkuyorsun onu anlamadım?

fatihhk sağol ama bu dediğini de çok düşündüm ama sadece düşünmekle kaldım uygulamaya geçiremedim. Dediğim gibi daha evvelden hiç tecrübem yok ve biraz da çekingen bir yapım var. İşi tamamen berbat etmek de istemiyorum. Belki senin için bu dediğin gayet kolaydır ama benim için inan çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.