Şimdi Ara

platoon PLJ-104 DRIVER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benım sorum platoon PLJ-104 model gamepad aldım fakat bilgisayarımda tanımlama güçlüğü çekiyorum bunun herhangi bir driveri yada ona benzer birşeyi mevcutmudur ? bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? playstation girişini usb dönüştürücüm mevcut sony-kontorland gamepad kullandım sıkıntı çekmeden direkt olarak tanıyordu fakat platoon da aygıt baslatılamadı hatası alıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba ??

ceylo_nameju@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylo -- 28 Mart 2008; 14:38:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ceylo

slm öncelikle iyi calısmalar,

benım sorum platoon PLJ-104 model gamepad aldım fakat bilgisayarımda tanımlama güçlüğü çekiyorum bunun herhangi bir driveri yada ona benzer birşeyi mevcutmudur ? bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? playstation girişini usb dönüştürücüm mevcut sony-kontorland gamepad kullandım sıkıntı çekmeden direkt olarak tanıyordu fakat platoon da aygıt baslatılamadı hatası alıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba ??

ceylo_nameju@hotmail.com

Elimde Platoon PLJ 105 var driverı sendekiyle aynıysa eğer PM'den ulaşabilirsin.

• bu pm neresi oluyo ya
  • Arkadaşlar bu cihaz için bana onlarca PM gelmeye başladı ancak benim cihaz artık çalışmıyor. 2 ay kullandım ve artık öldü. Eskiden bazen çalışır bazen de çalışmazdı, şimdi ise hiç görmüyor artık PC. İçini parçaladım ve attım. Cihaza aldığınız yerler garanti veriyorlar eğer aldığınız yer yakın bir yerse götürüp değiştirin nesine güveniyorlarsa artık. Eskiden kendi sitesinde driver vardı şimdi onu da kaldırmışlar. Teknik destek linkine tıklanmıyor bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.