Şimdi Ara

PLAY CARD SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Denk geldiyseniz bilirsiniz Play Card başvurusu yapmak için sizi oyalayan insanların ısrarlarını. Acelem olduğu için yaptım bende yoksa bırakmıyordu. Kullanmayacak isem kartı kırmam gerektiğini hiçbir sorun olmayacağını söyledi.
    Telefonuma mesaj geldi adresinize gönderilecek diye kart gelmeden nasıl iptal edebilirim ?
    Aradım ama henüz işlem yapılacak kartınız yoktur diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levirande -- 23 Eylül 2016; 11:40:53 >

• kurye geldiğinde teslim almayın.
  • Kartı teslim alın bence. Nolur nolmaz birinin eline geçer, o kartı kullanıma açar işlem yapılır falan başınız ağrır. Yok yere bir ton masrafa girebilirsiniz, çünkü artık cidden belli olmuyor bu kredi kartı işleri. Kartı alın, şubeye gidin, ben bu kredi kartını kapatmak bankadaki hesabımı tamamen silmek istiyorum deyin.
  • kart gelirse teslim alın
    sonra iptal ettirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

kart gelirse teslim alın
    sonra iptal ettirin

Aldığım gün iptal edebilir miyim pekı ne kadar sürer iptal işlemi ?
  • Levirande kullanıcısına yanıt
    kurye firması kartı teslim ettiğini bankaya aynı gün bildirmeyebilir
    bir iki iş günü gün bekleyip iptal etmek daha mantıklıdır.
  • almayabilirsin de istersen sonuçta kurye sende başka birine verirkende kartı ad soyad imza almak zorunda. ama ne olur ne olmaz diye al iptal et gitsin niye diye sorarlarsa durumu anlat yok kampüste yalvardılar başımdan savamadım mecbur başvurdum diye vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Play Station 2 VS XBox
    23 yıl önce açıldı
    Google drive sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.