sayın dh halkı bugün nette dolaşırken bi ilana denk geldim forza 3 limited edition fiyatı 16.70 £ .. fiyat çok güzel fakat play.com dan alışveriş yapan bi arkdaşımız var mı güvenlimidir nasıldır ? üstelik free delivery diyor. yardımlarınızı bekliyorum.
ultimate edition ın özellikleri nedir ki ? dlc ler var mı yoksa dümdüz forza mı
Ultimate Edition'da şimdiye kadar çıkan tüm dlc ler var diye biliyorum.Çok daha mantıklı olur UE almak yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Atheshlee
sayın dh halkı bugün nette dolaşırken bi ilana denk geldim forza 3 limited edition fiyatı 16.70 £ .. fiyat çok güzel fakat play.com dan alışveriş yapan bi arkdaşımız var mı güvenlimidir nasıldır ? üstelik free delivery diyor. yardımlarınızı bekliyorum.
Play.com Türkiye ye gönderi yapmıyor, eğer Avrupa da oturmuyorsan o iş olmaz. Ultimate edition almanı tavsiye ederim, shopto ya da zavvi den.
from 16.70 £ diyor yani 16.70 £'den başlayan fiyatlarla sıfır'ı 39.99£
bu arada yeri geşmişken sorayım zavvi'den falan gelen aksesuar gümrükden geçiyor mu? 150€ altı ama direksiyon gibi büyük boyutta bir kutu geçer mi acaba?
play.com a gerek yokmuş yahu :) zaten shoptodan alışveriş yapan biriyim de zavvi deki fiyatları da görünce daha bi yüzüm güldü bu shopto linki iyiymiş ama bunu alırım ben
millet bunu orjınal alsak ne olur cıhaz fw lı ve fm3 kopya ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme