Şimdi Ara

Play Station 2 Alacağım Tavsiyeleri bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Ps4'e ps2 oyunları desteği geldi yalnız. Dijital mi, manuel mi bilemiyorum.

Tiptronik seçeneğiyle PS2 desteği mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.000 bakımı yapılmış, 2. El al sen o zaman

• o paraya ps2 alınmaz bence ama olur da alırsan oynayacağın oyunlar gow serisi,black,syphon filter,smackdown vs raw,cod 3 gibi oyunlar olur psp de düşünebilirsin bence ps2 yerine
  • Biraz daha para toplayip xbox 360 yada ps3 alabilirsin uygun fiyata cok var. Ps2 alipta parana yazik etme :)

• Adam kararliyim diyor ya sen parani koy olamdi biz toplanip 3 5 ekleyelim de ps3 xbox adam akilli birsey al

• adamın parası ona yetmese neden ps2 alsın. Al kardesim.
  • Yorumlar için tekrardan teşekkür ederim ancak yakın zamanda bir ps3 alacak kadar para biriktireceğimi sanmıyorum üstelik oyunlarda orjinal olması gerekiyormuş sanırım yani biraz başa bela. İnce kasa ps2 lere hdd takılmıyormuş doğru mu?
  • Alma.

Ekonomik olarak gücünüz buna yetiyor dahi olsa vereceğiniz paraya dahi yazık olacak.

• bende hala bulunmakta gel al
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Ya usb'den hdd hatta usb bellek ile bile oynanıyordu da şimdi senin 500 GB'lık external hdd'ni takarsan makina görmez, afallar, bu ne der? Benim zamanımda bu kadar gb yoktu der. Arkadaşların ps3 al deme sebebi de o. Teknoloji katman olarak, aynı anda gelişiyor. Yani bu iş bir Smart watch'u, tuşlu, akılsız bir telefonla ilişkilendirmeye benzer.

Ayrıca ps3'te bile online'da adam bulamadığımız oluyor. ps2'de (offline, kablolu kol, öğğ) sıkılırsın bence
  • Arkadaşlar param bu kadar ve bi tane buldum ama hdd siz çipli kutulu tertemiz ayrıca bi play station cafe ile görüştüm bi tane adaptör ve hdd yi(80 gb) 100 tl ye takacak içine de oyun atacak. Yalnız merak ettiğim bi konu var lensini iptal ederiz hdd bağlarsak diyor. Benim bildiğim lens iptal olmuyor o zaman bu konudaki düşünceleriniz nedir?
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Lensi iptal etmesine gerek yok, o gene çalışsın, hdd de bağlı olsun
  • Kırılmamış ps2 almanı tavsiye ediyorum öbür türlü çok uğraşırsınız
  • 300-350 tl arasinda 2.el kirilmamis ps3 alman mumkun. sahibinden.com da khalkedona bak. eger istanbulda isen direk bakirkoy khalkedona git.

superslim 80gb ler 300tl idi sanirim. veya 300 tlyi gozden cikarttiysaniz 50 daha bir sekilde bulup 350 tlye slim 160gb vs bulabilirsiniz. ustelik 6 ay garanti veriyorlar.

4 ocak gunu aldim henuz problem yasamadim hocam tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.