Şimdi Ara

PLAY STATİON AÇILMIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar şimdiden söyliyim ben forumda yeniyim yani kusura bakmayın. Evet benim asıl sıkıntım ise ps3 açılmıyor kırmızı ışık sarı ışık vb. felan değil yani ps3 ü takıyorum kırmızı ışık geliyor ona basıyorum yeşil ışık geliyor ondan 2 sn sonra ps3 tamamen kapanıyor. Not: benimle aynı sorunu paylaşan bir arkadaş harddiski değiştirmiş ve olmuş. (Benim harddiskim 320gb) bende değiştirsemmi değiştirmesemmi Garati ise bitti arkadaşlar Haziran 2011 de almıştım 2 senelik süresi vardı. LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ !

• Arkadaşlar bakan yokmu ?
  • Up liyim yardimci olsunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur
  • Harddiskte bad sector oluşmuş olabilir ve ondan açmıyordur. Makine hdd'yi okuyamadığı için diyeceğim ama direk kapanıyor demen ile bir bağlantı kuramadım.
    HDMI girişi sorunlu olabilir ya da görüntü aktarımı yapacakken makina kısa devre yaparak kendini kapatabilir belki de yanlış düşünüyor olabilirim.

aklıma gelen bu 2 sorun var , onun haricinde güvendiğin bir teknik servise götürüp arızasını tespit ettirmen ya da yedekte hdd varsa ( ya da bulabilirsen) takıp dene , açılırsa hdd'yi değiştir.
  • HDMI Girişi sorununu deneyeceğim teşekkürler. Ama elimde yedek hdd yok.Bilgisayarınkini taksam olurmu Marka: sony
  • hdd yi pc den format atsam olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Playstation 5 Açılmıyor
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harddiski bi çıkarıp takmayı dene. Hem tozlanmıştır orası temizlersin.
  • TRanger hdd yi çıkarmıştım ama sadece bir kez üflemiştim ama ondan sonra hiç denemedim.
    Bu arada zack06 daha önceden hdmi felan bağlamadan direk fişini bağlayıp denemiştim olmamıştı (şimdi hatırladım)
  • Ordamısınız ?
  • Aynen , hem çıkarttıktan sonra takarken tam oturduğuna dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Kasım 2013; 22:37:32 >
  • Nasıl temizleyebilirim
  • Bu konunun nasıl başladığını söyleyeyim. Eylül ayının başlarında sabah 07:30 civarı the last of us oynuyordum ve oynarken 2 senedir kullandığım ps3 den ilk kez gelen 3 kez tık sesi geldi bende ilk geldiğinde nerden geldiğini anlamaya çalıştım işte öyle devam ederken bıktım o sesten belki düzelir diye fifa 13 ü açtım(keşke açmasaydım) daha da beter oldu skorbordlar oyuncu isimleri menü felan geç gelmeye başladı sonra sinirlendim kapattım 2 ay felan öyle sabrettim sonra kendiliğinden gitti :(
  • Arkadaşlar ?
  • Bir akşam hiç sorunsuz kapattığım ps3'ümü birkaç gün sonra aynı problemle açamamıştım bende.
    Tamire yolladım yapamadılar. Bende yiğenime verdim, tamir ettirebilirse kullansın diye.
    PS4 ü bekliyorum artık.
  • Peki sorunun HDD de oldugunu nerden anlarim

• Kardesim gordugun gibi kimse net bi sey soyleyemiyor (dogal olarak)
    Bence gotur civardaki bi teknik servise baksinlar sorun neymis net olarak ogren, tamir fiyatini da soylerler. En iyisi bu bence

• Peki tanıdığın güvenilir bir servis varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren yokmu

• HEEEEEEEEY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.