Şimdi Ara

PLAY STATİON AÇILMIYOR ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
  • Insanlara alinti veya haberdar etmeden cevap veriyosun onlara bildirim gitmiyo kimsede cevap vermio ondan alintiyla cevapla mesajlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse Yok mu ?
  • ylug Y kullanıcısına yanıt
    nerede oturuyosun sen müdür il ilçe
  • İSTANBUL BAĞCILAR
  • Git bir yere gotur burda kimse sana tam cozumu soyleyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

Git bir yere gotur burda kimse sana tam cozumu soyleyemez

Bildiğin bir mekan İstanbul'da varmı ?
    Çünkü İstanbuldaki heryer güvenli olmuyoda
  • ŠVENKO JRAJ ES KWEW WŚY PS3 CEW HOMYØÂK WHY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylug

ŠVENKO JRAJ ES KWEW WŚY PS3 CEW HOMYØÂK WHY

Cihazı halen bi servise götürmediysen eğer tahtakalede özkan elektroniği tavsiye ederim temiz iş yaparlar yerleri zaza han daydı fakat han yanınca taşınmışlar yeni yerlerini ise bilmiyorum ancak oralarda kime sorsan zaten yardımcı olur

• teşekkürler
  • ylug Y kullanıcısına yanıt
    Bu hatanin aynisi sanirim bendeki makinanin.Ikinci elden 20 euro ya 40 gb lik bir ps3 aldim ayni senin gibi hata veriyor du sari isik felan yok kirmizi isik acma dugmesine basinca iki bip bip sonra kapaniyor kirmizi isik yanip sonuyordu.Kendim boyle seylerle ugrasmayi sevdigim icin oylesine belki yaparim diye aldim.Icini acdim.sagina soluna baktim su isitma olayini sac kurutma makinasi ile denedim(15 dakika kadar).tekrar birlesdirdim.acdim makina calisiyor.Su an bir haftadir kullaniyorum bir sorun yok, gayet guzel calisiyor;ya istima ise yaradi ya kablolarinda biri gevseme vardi da ben sokup takinca gevseyen yerine oturdu,veya harddisk iyi oturmamisdi sokup takinca o iyi oturdu belki,bilemem ama su an bir haftadir calisiyor.denemeni tavsiye ederim.isitma islemi youtube de cok guzel anlatiliyor.
  • Ciddimisin eğer olursa havalara uçucam bi denerim bu arada benim sorunum ps3 açılıyor 1,2 saniye sonra tamamen kapanıyor o başlat düğmesindeki kırmızı renk bile gözükmüyor(fiş takılı)
  • @gedavet biraz önce kullanım kılavuzunu okudum ve tam benim sorrunumu anlatan bir problemin çözümünü buldum.Cihav çok fazla ısınmıştır diyordu ama cihaz 2-3 aydır bir kutuda duruyordu (üstü kapalı) şimdi ben bu ps3'ü hava alması için ne yapmalıyım
  • HER KESE SELAMLAR ARKADASHLAR. BAKUDEN YAZIYORUM. NIHAYET BENDE UYE OLDUM BURAYA VE UMARIM YARDIMINIZ BANA DA DOKUNUR. PS3 um 40 gb. sari ishik problemi vardir. shu isitma olayini denedim ama yine ayni shey oldu. fat32 programla hdd yi formatlasam ishe yararmi. bi yerlerden bu tur yapmakla sorun cozule bilirmish diye okudum. jlug arkadashim sen hala problemini chozmedinmi? Lutfen bilgisi olan arkadashlar skaypima yazsinlar. tuco552 Yardiminizi bekliyorum.
  • quote:

@gedavet biraz önce kullanım kılavuzunu okudum ve tam benim sorrunumu anlatan bir problemin çözümünü buldum.Cihav çok fazla ısınmıştır diyordu ama cihaz 2-3 aydır bir kutuda duruyordu (üstü kapalı) şimdi ben bu ps3'ü hava alması için ne yapmalıyım

Benim ps3 e isitma olayinin ustunden yaklasik dort ay gecti ayni hatayi verdi evelki gun .yani calisdirince sari degil direk kirmizi isik iki kere bip sesi ve stop.Yeniden icini acdim.Eski termal macunu temizledim(oncekinde macun yapmadim sadece isitma ve temizleme yapmisdim)isitma uyguladim yeni termal macun surdum ve tekrar monte ettim calisdi.Bakalim bu sefer kac ay gidecek bakacagiz :)
    Belki bizdeki hata sicaklikdan kaynaklanmiyordur,cunki ayni sekilde cocuklar ps3 oynamaya basladikdan on dakika sonra hatayi verdi yani on dakikada isinacagini sanmam,evde temizlik yaparken veya cocuklarin bazen dikkatsizliginden kasayi dusuruyorlar.Icinde olusan bir kablo gevsemesi felan olabilir.Tekrar monte ettigimde ozellikle tum kablolari ve fisleri ekstra kontrol ederek taktim,calisdi

• Arkadashlar tekrar merabalar.Yardim eden olmicakmi? KOnuyu nerde achsam. ps 3 achdigimda Once yeshil sora sari sora kirmizi yanip sonmeye bashliyor... shimdi bende hangisi Rlod mu? Yoksa Ylod mu? isitmadan bi shey cikmadi hemde .acaba neyi yalnish yaptim.???
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TAMİRE VERDİM BU HAFTASONU ALIYORUM TAMİRDEN

• quote:

ARKADAŞLAR HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TAMİRE VERDİM BU HAFTASONU ALIYORUM TAMİRDEN

en iyisini yaptın bu işlerle kendin uğraşıcağına götür tamire halletsinler

• BI CEVAP VEREN YOKMUU?? NEDEN YARDIMCI OLMAK ISTEMIYORSUNUZ????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.