Şimdi Ara

Play Station Veri Transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fat kasa makinemin yerine slim cihaz aldım. Eskisinin içindeki veriyi yeniye transfer edicem ama içinde kardeşlikle alınmış iki oyunum var. Şimdl transferi yapmadan evvel bütün hesapları deaktif edicem ve yanlış anlamadıysam indirilen oyunları da taşıyabiliyorum komple ama yeni makinede aktif ettiğimde tekrar, yine oyunları oynayabilecek miyim?

• Evet, oynayabiliyorsunuz. Sadece tüm hesaplarınızı deaktif edin ve fat32 formatlı bir hd ye back up yapın. Transferden sonra tüm hesaplarınız ve psnden indirilen veya kurulum yapılmış oyunlar eksiksiz olarak yerinde olacak.
  • Harici harddisk'e illa ihtiyacım varmı? Zaten iki makine arasında yapıcam transferi?
  • PS3 den PS3 e back up yapıldığını sanmıyorum hocam. Ek bir harddisk gerekiyor. Ps3 çok dolu değilse 10-15gb lik bir usb bellek de olabilir. Ben usb bellek kullanmıştım.
  • Back up gibi değil zaten dostum, direk transfer yapabiliyorsun.
    http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/transferutility.html

Benim sormak istediğim şey şu; 5 makinede birden aktif kullanılan bir kardeşlik hesabım var. Ben transferi yaptığımda bu hesabı eski makineden
    deaktif edip, yenisinde aktif edersem yine de kullanabilir miyim sorunsuzca?

Şu şekliyle sorayım bir de; 5 kişi ile birlikte aldığım kardeşiklik hesabındaki oyunu satmak istersem benim makineden deaktif edip satabilir miyim?
  • Yok mu daha önce makinesini yenileyip de içindeki veriyi aktaran?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.