Şimdi Ara

PLAYBOX CAFE (sonunda açtık:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
9.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan1622

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

o değil de adam akıllı deri koltuk kullan hocam. bizim gittiğimiz yerin en büyük eksisi koltuklar popoyu çok terletiyor. ve diğer eksiside xbox bir tane var. sen 2-3 tane xbox al

ayrıca kocaeli de falan ise abone olabiliriz kafene

bana kalsa deri kullanmam bile o terlemeyi az yaşamadım dışarı çıkarsın buz gibi olur :)ama diğer kumaşların temizliği çok zor oluyo kılıflı bişeyler yapıp kılıfları yıkama olayına girebilirim en kaliteli deri bile terletcek çünkü

bende xbox,wii,guitar hero,dj hero dağılımı konusunda çok kararsızım bazı tv lerin altında 2 makina birden durcak galiba isteğe göre çalıştırcam
    sen xbox ile fifa vs mi oynuyosun yoksa kinect olayı mı?

fifa + dövüş oyunları falan (smackdown çok sarıyor ya )

• quote:

quote:

quote:

o değil de adam akıllı deri koltuk kullan hocam. bizim gittiğimiz yerin en büyük eksisi koltuklar popoyu çok terletiyor. ve diğer eksiside xbox bir tane var. sen 2-3 tane xbox al

ayrıca kocaeli de falan ise abone olabiliriz kafene

bana kalsa deri kullanmam bile o terlemeyi az yaşamadım dışarı çıkarsın buz gibi olur :)ama diğer kumaşların temizliği çok zor oluyo kılıflı bişeyler yapıp kılıfları yıkama olayına girebilirim en kaliteli deri bile terletcek çünkü

bende xbox,wii,guitar hero,dj hero dağılımı konusunda çok kararsızım bazı tv lerin altında 2 makina birden durcak galiba isteğe göre çalıştırcam
    sen xbox ile fifa vs mi oynuyosun yoksa kinect olayı mı?

fifa + dövüş oyunları falan (smackdown çok sarıyor ya )

bu dövüş oyunu içinde bi fon ayarlamayı düşünüyorum ring fotosu bulursam güzel bişey

quote:

Orijinalden alıntı: LmfaO
    İçeriyi UV fluoresan lambalarla kuşatırsan acayip güzel bir havası olur, ilgi çeker..

tavanım olduğu gibi asma tavan ve dükkan sahibi hazırlamış oyüzden florasanı gizliycek bi yer yok
    kuşatma olayını barrisol denen sistemle yapıyolar şimdilerde
    gergi asma tavan diyede geçiyo nette bulursun çok şık ama çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1622 -- 11 Aralık 2010; 19:10:30 >

• burdaki arkadaşlar ikili koltukta mı oynamayı seviyo yoksa ikeanın tekli modelleri var heryerdeki onlarmı rahat geliyo?
    deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • birkaç ikili koy birkaç armut koy birkaç tekli geniş koy hangisine isterlerse geçsinler işte :)
  • Bu resimleri büyük bir boyutta nasıl çıkartıp duvara yapıştırabiliriz, biraz bilgi verirsen ben de yapmayı düşünüyorum.
    Ama sonra çıkabilsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu resimleri büyük bir boyutta nasıl çıkartıp duvara yapıştırabiliriz, biraz bilgi verirsen ben de yapmayı düşünüyorum.
    Ama sonra çıkabilsin..

reklamcılar yani dijital baskı işi yapanlar uygular bunu ancak duvar kağıdı olayına girince işin rengi değişiyo olabilir
    bende haftaya detaylı öğrencem
  • Sadece Futbol oyunun olmamalı, yada araba yarışı vs.Savaş vs.de olmalı.Bilgisayarda olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore Di Firenze

Sadece Futbol oyunun olmamalı, yada araba yarışı vs.Savaş vs.de olmalı.Bilgisayarda olmalı.

10 makinanın 5 yada 4 tanesi futbol olcak zaten
  • Sadece internete girmek için 4-5 bilgisayar konulabilir. Oyun olmayacak yani. Bayanlara hitap eden paravan gibi bişeyle küçük bi alana 4-5 tane yan yana sırayla bilgisayar dizilebilir. 2 tarafı idare etmek ne kadar kolay olur onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Sadece internete girmek için 4-5 bilgisayar konulabilir. Oyun olmayacak yani. Bayanlara hitap eden paravan gibi bişeyle küçük bi alana 4-5 tane yan yana sırayla bilgisayar dizilebilir. 2 tarafı idare etmek ne kadar kolay olur onu bilmiyorum.

internet cafe prosedürü farklı olabilir bilmiyorum ama wireless olcak zaten cafe bölümünde laptop açıp oturabilir herkes
    ilerde 1,2 tane netbook koyabilirim masalara ücrestsiz
  • arkadaşlar şu iki fotoyu buldum bunları kullanmayı düşünüyorum hem ortamın daha kaliteli durması hemde panoramik fotolar
    sizce nasıl olur?bunlar gibi fotoları olan varsa paylaşırsa sevinirim
     PLAYBOX CAFE (sonunda açtık:)

PLAYBOX CAFE (sonunda açtık:)

• Kardeş sen öncelikle ne açıyorsun?

Bir oyun merkezi mi,yoksa pes cafe mi?

Amele gibi heryeri futbol ile konsept mantığı ile yapma derim,hem dizayn açısından duvarlarda hem de oyun arşivi baabında pespektif sağlaman lazım.Online oyunu da unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kardeş sen öncelikle ne açıyorsun?

Amele gibi heryeri futbol ile konsept mantığı ile yapma derim,hem dizayn açısından duvarlarda hem de oyun arşivi baabında pespektif sağlaman lazım.Online oyunu da unutma.

oyun merkezi olcak şuan sadece fifa pes oynancak alan için duvara uygulancak resimleri oluşturdum
    kinect,move gibi oyunların olduğu yerlerde daha ev ortamını yaratcak normal duvar kağıdı uygulamayı düşünüyorum
    cafe tarafındada normal duvar kağıdı olcak.kafada oluşturmak biraz zor oluyo haftaya çizimler vs. daha netleşir herşey
    inşallah online oyun oynamak isteyen çok müşterim ollur

• Konuyu hiç okumadım ama bi düşüncemi paylaşıcam.

Neden sadece futbol dolu resimler ? Ben de mesela FİFA oynarım deli gibi ama arkadaşlarla kafeye gittiğimizde önce NBA 2K11 oynarız falan ve böyle daha çeşitli daha nezih yerleri tercih ederim.
    İçeri girdiğimde her yerde formalar futbol resimleri falan görünce bi tuhaf hissederm ve bi daha da o mekana gitmem pek ..
    Yani sadece futbol oynmaya gelinmeyecek oraya.Futbol oynamaya gelen illa çok büyük bi sayı olcak ama onlar her türlü gelir zaten. Esas önemli olan diğer oyuncu kitlesi bence.
    O yüzden sadece futbol dolu resimler yerine böyle futbol basketbol aksiyon oyunu tarzı güzel bi kompozisyon oluşturabilirsen çok daha muhteşem olur bence.

Sadece benim şahsi fikrimdir. Tavsiye niteliğinde değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 12 Aralık 2010; 13:48:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kardeş sen öncelikle ne açıyorsun?

oyun merkezi olcak şuan sadece fifa pes oynancak alan için duvara uygulancak resimleri oluşturdum
    kinect,move gibi oyunların olduğu yerlerde daha ev ortamını yaratcak normal duvar kağıdı uygulamayı düşünüyorum
    cafe tarafındada normal duvar kağıdı olcak.kafada oluşturmak biraz zor oluyo haftaya çizimler vs. daha netleşir herşey
    inşallah online oyun oynamak isteyen çok müşterim ollur

Emin ol olur,bu tarz iş yapan yerlerin şu an %90'ı jailbreak ile üçkağıt üstünden kopya oyun oynatma peşinde,hali ile online,update vb... yapamıyorlar.Yeni oyunlar da oynanamıyor.(gt5 gibi)

Sen kesinlikle orijinal kullan ve adam gibi işini gerek update,gerek online hizmetin ileyap derim,inan getirisini ve farkını gerek müşteri tutum gerekse teknik açıdan alırsın.

• he pes oynatma cafede sakın fıfa 11 varken. bende heryerı futbol konseptyle kaplama derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

he pes oynatma cafede sakın fıfa 11 varken. bende heryerı futbol konseptyle kaplama derım

Ne alaka ki ? Alt tarafı DVD takılacak adam seçsin oynasın burda pes oynanmaz diyip kovalayacak hali yok
  • bu konuda yazısı olan insanlar gibi müşterilerim olur inşallah ne diyim
    kaliteyi arayan çıkar mutlaka ama benim eksik olduğum noktalar var biraz
    şu guitar hero,dj hero olaylarında pek bilgim yok bu konularda kendine güvenen varsa bana pm atarsa sevinirim
  • quote:

bu konuda yazısı olan insanlar gibi müşterilerim olur inşallah ne diyim
    kaliteyi arayan çıkar mutlaka ama benim eksik olduğum noktalar var biraz
    şu guitar hero,dj hero olaylarında pek bilgim yok bu konularda kendine güvenen varsa bana pm atarsa sevinirim

yok hocam kımse ugrasmaz o oyunlarla ole kafelerde onu ders etme guncel klas oyunları al derım ama pes oynatma sadece yanı gercı bızım mıllet pesten baska oyun bılmez konsolun konsol oldugunu bılmez konsol onun ıcın pestır ne dıyorum ya dıyecegım kalıtelı oyunları al bulunsun oynayanlar ılla cıkar
  • arkadaşlar benim salonda 2 tane guitar hero odası olcak fakat ben bu oyunu 1 kere oynadım
    genelde konfor ve kullanım olarak neler aranıyo bu oyun oynanırken?
    oynayan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.