Şimdi Ara

Player Sayısının Azalması - Hesap Doğrulama - NPoint Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle küçük bi hesap yapayım size;
    eskiden her server ın 3 alt server ı vardı (X1, X2, X3);
    sonra alt server lar 2 ye düştü (X1, X2);
    sonra sadece kendisi kaldı (XIGENON);
    ve sonunda da 3 server birleştirilip tek server haline geldi.

yanılmıyorsam titan, destan fln 20 ye yakındı en son, biz iyimser olalım 18 diyelim;

hesap şöyle;
    1- her alt server 100 oyuncu alsa (temsili olarak % karşılaştırması yapacağım) 1 server ın 300 oyuncusu var demektir.
    (XIGENON1 - XIGENON2 - XIGENON3 gibi)
    ve bu da toplamda 18 serverda alt serverlarla beraber 54 server var demektir ve 5400 oyuncu eder.
    2- sonra alt serverlar 2 ye düştü
    yani toplamda 18 serverda alt serverlarla beraber 36 server kaldı demektir ve 3600 oyuncu eder.
    3- sonra alt server kalmadı ve her server tek başına kaldı
    yani toplamda 18 server kaldı ve 1800 oyuncu eder.
    4- sonra da her 3 server 1 server altında toplandı yani 18/3=6 server kaldı
    yani toplamda 600 oyuncu eder.

bu sembolik hesapta bile oyuncu sayısı 5400'den 600'e düştü yani oyucu sayısı %89 azaldı, ve hala da azalmaya devam ediyor.

üzülerek söylüyorum xigenon da yıllarımı verdim, çok çok iyi bi çarım yoktu ama severek oynadım. 2005 ten beri çok güzel günlerim geçti oyunda.
    bu süre zarfında evlendim bile oyuna ara verdim doğal olarak,
    şimdi çarıma girdim ama ticaret, al-sat yok.
    NPoint istiyor benden, her şeyim legal, telefon numarası veriyorum yine de NPoints isitiyor. bunu kendime lüks görüyorum.

bazı arkadaşlar diyor bu oyun nasıl dönecek peki diye? taraflı olduklarını düşünüyorum ben onların, bizim gibi gerçek oyuncuların 2005-2006-2007 yıllarındaki Knight Online'dan aldığımız zevkin %1'ini dahi tatmamış olanlardır onlar. ben çarımı tam olarak istiyorum fakat yeni oyunumuz bana izin vermiyor.

oyuncu sayısındaki düşüşü her yönden düşünmek lazım,

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

arkadaşlar şöyle küçük bi hesap yapayım size;
    eskiden her server ın 3 alt server ı vardı (X1, X2, X3);
    sonra alt server lar 2 ye düştü (X1, X2);
    sonra sadece kendisi kaldı (XIGENON);
    ve sonunda da 3 server birleştirilip tek server haline geldi.

yanılmıyorsam titan, destan fln 20 ye yakındı en son, biz iyimser olalım 18 diyelim;

hesap şöyle;
    1- her alt server 100 oyuncu alsa (temsili olarak % karşılaştırması yapacağım) 1 server ın 300 oyuncusu var demektir.
    (XIGENON1 - XIGENON2 - XIGENON3 gibi)
    ve bu da toplamda 18 serverda alt serverlarla beraber 54 server var demektir ve 5400 oyuncu eder.
    2- sonra alt serverlar 2 ye düştü
    yani toplamda 18 serverda alt serverlarla beraber 36 server kaldı demektir ve 3600 oyuncu eder.
    3- sonra alt server kalmadı ve her server tek başına kaldı
    yani toplamda 18 server kaldı ve 1800 oyuncu eder.
    4- sonra da her 3 server 1 server altında toplandı yani 18/3=6 server kaldı
    yani toplamda 600 oyuncu eder.

bu sembolik hesapta bile oyuncu sayısı 5400'den 600'e düştü yani oyucu sayısı %89 azaldı, ve hala da azalmaya devam ediyor.

üzülerek söylüyorum xigenon da yıllarımı verdim, çok çok iyi bi çarım yoktu ama severek oynadım. 2005 ten beri çok güzel günlerim geçti oyunda.
    bu süre zarfında evlendim bile oyuna ara verdim doğal olarak,
    şimdi çarıma girdim ama ticaret, al-sat yok.
    NPoint istiyor benden, her şeyim legal, telefon numarası veriyorum yine de NPoints isitiyor. bunu kendime lüks görüyorum.

bazı arkadaşlar diyor bu oyun nasıl dönecek peki diye? taraflı olduklarını düşünüyorum ben onların, bizim gibi gerçek oyuncuların 2005-2006-2007 yıllarındaki Knight Online'dan aldığımız zevkin %1'ini dahi tatmamış olanlardır onlar. ben çarımı tam olarak istiyorum fakat yeni oyunumuz bana izin vermiyor.

oyuncu sayısındaki düşüşü her yönden düşünmek lazım,

saygılar.

Dostum yourko indir dene wormlara kadar pazarlar uzanıyor. Skiller itemler eski stil 2005 2006 ko ozluyordum derdime derman oldu burası. Fpler ile pk atıyoruz kimsede +8 high class item yok henüz iron neck belt faln kimsede yok zaten. Bi dene derim online sayısı her saat çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iron neck bilmiyorumda belt 2 tane var :)
  • Resu pvp sunucularından farksız

• xigenon_line kullanıcısına yanıt
    hocam başka forumada ben konu açtım az önce dediklerine katılıyorum ama yourko vs hikaye virüslü o oyunlar ayrıca daimiliği yok emek verirsin aylarca sonra bi bakarsın kapanmış

açtığım konunun bir bölümünü buraya yazayım

''bu oyunun amacı czde +10 pembeli sarılı parlayan haraketli kalkan dagger bow warrior silahı krowaz item +3 +5 takılar değil ko nun amacı czde fp lerle kukry bardish lerle pk atmaktır''

2004-2005 te sayılı adam vardı f9 zero gibi amaç budur keyif budur user kalmadı oyunda 2 gün cz ve başka çarla ardream gezdim adam yok exp kasan desem oda yok bitirdi nttgame efsaneyi

sorsan şimdiki asaslara kukry warriorlara bardish diye o ne der bende açıkçası sağ sola yatan sarı dagger ve half lifedeki sinek atan silaha benzeyen haraketli dagger ve nefes alırmış gibi haraket eden kalkan o warrior itemlerinin adını bilmiyorum

bıraktım oyunu az önce bu concon itemler kanatlar +10 ampul itemler silinmedikçe başlamam zaten user kaybettirdi ntt en sonunda adam kalmayacak yakında

• Player sayısı neden düşüyor özetleyim dedim kısaca

• ntt gamede kapanıcak az bekleyin siz sonsuza kadar devam edemez ya

• nttgame de gidecek ama olan bizim gibi oyunu severek oynayan playerlara oluyo her seferinde,

eski bi çarımla oyuna girdim trade yok, neymiş efendim 5 NPoint lazımmış bunun için de 400 NPoint almalıyım işe bak yaa

• Hocam hesap iyi güzel ama server sayısı 3'den ikiye düşünce o 2 serverin kapasitesi arttırıldı, 2'den 1'e düşünce gene o tek serverin kapasitesi arttırıldı. Hesap biraz yanlış yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Hocam hesap iyi güzel ama server sayısı 3'den ikiye düşünce o 2 serverin kapasitesi arttırıldı, 2'den 1'e düşünce gene o tek serverin kapasitesi arttırıldı. Hesap biraz yanlış yani

valla kardeşim kapasite arttırıldı diyosun ama ben halen girip çıkıyorum ara sıra moradon pazar alanı hariç her yer yine boş, ha pazar alanı da eskisi gibi hınca hınç da değil, emc fln in cin top oynuyo

• aynen simdi onceden skeleton zombilerde pt de yer olmazken şimdi slotlar bomboş exp kasmakda ayrı bi sıkıntı olmus pkya cıkmadım ama sw boş yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: helenia43

aynen simdi onceden skeleton zombilerde pt de yer olmazken şimdi slotlar bomboş exp kasmakda ayrı bi sıkıntı olmus pkya cıkmadım ama sw boş yani

pk da aynı kardeşim hiç merak etme

birazcık savaşlara ilgi var o kadar, o da her zamanki gibi 3-4 clan arası geçiyo

• Gaia 1 full
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Gaia 1 full

serverlar full görünüyo kardeşim onda sıkıntı yok, ama içeri girince adam yok serverda, eskiden 3. sunucuda slotlarda yer bulamazdık

kapasite arttrımı fln hikaye, psikolojik hepsi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helenia43

aynen simdi onceden skeleton zombilerde pt de yer olmazken şimdi slotlar bomboş exp kasmakda ayrı bi sıkıntı olmus pkya cıkmadım ama sw boş yani

pk da aynı kardeşim hiç merak etme

birazcık savaşlara ilgi var o kadar, o da her zamanki gibi 3-4 clan arası geçiyo

Beyler exp kasma kolaylaştı, zaten 20 tane kesip görev ile level atlıyorsunuz. Millet boşuna niye parti kursun?

• user sayisi aksine artti gaia ilk acildiginda 10k sira vardi , yani user sayisi suan en az 30k var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Hocam hesap iyi güzel ama server sayısı 3'den ikiye düşünce o 2 serverin kapasitesi arttırıldı, 2'den 1'e düşünce gene o tek serverin kapasitesi arttırıldı. Hesap biraz yanlış yani

valla kardeşim kapasite arttırıldı diyosun ama ben halen girip çıkıyorum ara sıra moradon pazar alanı hariç her yer yine boş, ha pazar alanı da eskisi gibi hınca hınç da değil, emc fln in cin top oynuyo

Orası öyle yahu o tartışılmaz. Eski tadı kalmadı oyunun.

• haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoisonDamage

haklısın

yeniden sv birlştirme yapılacak düşünün yani playerdaki azalmayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.