Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 10 da gerilim seviyem tavanlarda zaten. Bide kulaklıkla oynuyorum. Sesleri gerçekten çok başarılı..

Çok zıplattı beni hemde çok:D

ve oyun garip bir şekilde seni kendine bağlıyor..

1 haftadır ps4 açmıyorum. Önü açık.. daha beta aşamasında.. üstüne koymaya da devam edecekler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar test servera neden giremiyorum connected closed diyor?siz girebiliyor musunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

İlk 10 da gerilim seviyem tavanlarda zaten. Bide kulaklıkla oynuyorum. Sesleri gerçekten çok başarılı..

Çok zıplattı beni hemde çok:D

ve oyun garip bir şekilde seni kendine bağlıyor..

1 haftadır ps4 açmıyorum. Önü açık.. daha beta aşamasında.. üstüne koymaya da devam edecekler..

en net ses kulaklıkla alınıyor hoparlörde net tizler duyulmuyor ayak sesleri beni tavan yaptırıyor dropların biraz daha arttırılması lazım başarılı oyun
  • Arkadaşlar oyuna girdim ancak menüde karakterler gözükmüyor nasıl çözebilirizbunu sadece arka plan gözükmekte?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boye585858

Arkadaşlar oyuna girdim ancak menüde karakterler gözükmüyor nasıl çözebilirizbunu sadece arka plan gözükmekte?

hocam sağ üstte bulunan yenile butonuna basın bi kaç sefer bastıktan sonra sol üstte loading.. yazısı gözükmesi gerek. genelde bende de oluyor akkya takıldığım için internet hızından olduğunu düşünüyorum. ama bi kaç sefer deneyince giriyor.
  • Breakage kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle yapınca geliyor birde ekran kartım r9 390x ancak ultra ayarlarda berbat performans alıyorum oyunda nedendir acaba? Ve evin içinde grafikte kırılmalar oluyor yüksek ayarlarda da aynı durum hakim.Acaba bir ayarı mı var?

• Arkadaşkar 1080 i7 ssd 16 ram var oyun hiç kasmıyordu ama bugun oyun kasmaya basladı cıddı bır kasma hatta arkadaslarla konusmalarım bıle kasıyor neden olabılır. tesekkurler
  • Selam arkadaşlar bu oyunun videolarını çekiyorum, eğer birlikte oynamak isterseniz ulaşın bana. Birde videolarım nasıl olmuş görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=LYhPUlOKXyQ

https://www.youtube.com/watch?v=pxNHBkKZg0Y&t=1069s

• arkadaşlar rx 480 ile en düşük ayarlarda bile ekran kartı kullanımım 0 a inmesi sebebi ile ara ara oyun oynanamaz hale gelmeye başladı daha yeni başladı bu sorun. Neden kaynaklanıyor acaba bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    msi gtx 1060 var işlemci i7 6700k yüksekte 60-70 fps tabii droplar çok ama optimizasyon oturdukça 60'da rahat oynanır
  • Tek başına oynanmaz değil mi takım oyunu bu?

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    Tek kişilik, 2 kişilik ve 4 kişilik oyun seçenekleri mevcut hocam :)

• Arkadaşlar oyun fps kamera açısı ile aktif oynanabiliyor mu? Yoksa sadece dürbün vs ye geçince mi aktif oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    oynanıyor v ile, dezavantajlı öyle oynamak ama. first person view serverlar gelir belki ileride
  • Arkadaşlar squad veya duo girmek isteyen ismini yazsın girelim beraber keyifli olur.

• Yakında almayı düşünüyorum. Fiyatlar düşer mi acaba yakın zamanda
  • Hocam droyun dan alın 20 lira karla ordan aldım.

Bence yaz indiriminde düşer oda Maximum 60 liraya falan düşer bence oyun zaten şu fiyatla bile 1.sırada en çok satanlarda.

• En yakın indirim yazin, büyük ihtimalle indirim görmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

oynanıyor v ile, dezavantajlı öyle oynamak ama. first person view serverlar gelir belki ileride

Görüş alanının daralması dışında ateş ederken sıkıntı çıkarıyor mu? İzlediğim kadarı ile tps mod sıkıntılı. Kamera çok yaklaşmıyor,nişan almayı zorlaştırıyor gibi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Ben oyle oynamıyorum arada ev içerisinde shotgun falan varken geçiriyorum sadece. Görüş alanı olayı büyük dezavantaj zaten third person view de girmeden evleri odaları vs gorebiliyorsun sonuçta kamerayı çevirerek.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.