Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün gelen büyük patch'ı denemek için açılmıştı o server kapalı şu an. yine büyük bir patch gelirse önce oraya gelir heralde, normal oyundan giriyorsun yani.
  • Benim anlamadığım bu adamlar oyunu çıkarmadan hiç mi test etmiyorlar? Gtx 1060 ve i5 6600 işlemci ile fps ne alırım sizce? 1080 ile bile fps düşüşü yaşayanları görünce... Alıp almamak arasında gidip geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah44 -- 21 Nisan 2017; 12:6:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Benim anlamadığım bu adamlar oyunu çıkarmadan hiç mi test etmiyorlar? Gtx 1060 ve i5 6600 işlemci ile fps ne alırım sizce? 1080 ile bile fps düşüşü yaşayanları görünce... Alıp almamak arasında gidip geliyorum.

Yuksekte 60 fps veya üstu alirsiniz diye tahmin ediyorum hocam.ben r9 290la acik alanlarda 45 60 arasi aliyorum bu update ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 21 Nisan 2017; 12:18:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

dün gelen büyük patch'ı denemek için açılmıştı o server kapalı şu an. yine büyük bir patch gelirse önce oraya gelir heralde, normal oyundan giriyorsun yani.

Teşekkür ederim, peki normal oyundan girersem patchsiz halinimi oynamış olacağım, dediğiniz gibi server kapalı galiba.
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    yok patchlı dün geldi zaten o patch oyuna.
  • Hd6850 phenom ii x4 965 var düşük ayarlarda 30fps üstü alir miyim?

• Akşamları beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir, bende ekleyeceğim steam ıd sini yazan arkadaşları. steam ID: halikarnas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 22 Nisan 2017; 13:3:37 >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Oyun problemli o tarz ekran kartlarinda sehre bakarken gpu kullanimi %15 lere dusuyor buda fpsnin 1 2 olmasina sebep oluyor. Arkadasimda hd 6670 var onda oynanilabilir durumda degil.

• Ya dün update olduktan sonra oynadım bir sıkıntı çıkmadan, şimdi oyuna giriyorum oyunu başlatıyorum bu toplanma kısmına girerken şu ekran çıkıyor yaPLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) bu ekranda takılı kalıyor, arkadan sesler geliyor uçak sesi, yere düşüş sesi daha sonra paraşüt sesi ama bir türlü bu ekranı geçmiyor oyun. Mecbur kapatmak zorunda kalıyorum. Nedir bu ya hiç olmuyordu böyle bir şey?

Edit: SLI seçeneğini kapattim öyle girdim düzeldi. Onla alakali bir sey mi acaba anlamadim neyse artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 21 Nisan 2017; 13:59:7 >

• FunYouFools kullanıcısına yanıt
    en düşük ayarlarda da mı öyle oluyor ?
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazık ki. Olan durum tam olarak şu videoda gözüktüğü gibi aslındahttps://www.youtube.com/watch?v=CpNYpwoSfVg

Low end kartlarda böyle oluyor sanırım.
  • Oyun acayip iyi ama pc yetersiz.

• Merhabalar Lenovo Y510P laptop Ge Force 755M x2 Ekran Kartına sahibim. Oyunu dün aldım indirdim bi güncelleme filan gelmedi . Herneyse very lowda bile inanılmaz kasıyo yani oyun zehir zıkkım oldu diyebilirim son zamanlarda hoşuma giden oyunlardan biriydi. Sistemim mi yetersiz yoksa oyunda mı sıkıntılar var. Bf1 i kasmadan gayet güzel oynayabiliyordum. Bu oyunda SLI desteği yok acaba gelir mi gelirse sorunum geçer mi ? Birisi ynıtlıyabilirse çok sevinirim herkese iyi oyunlar
  • Dostlar, oyuna girdiğimde genellikle bina textureleri geç geliyor. binanın yanına geçip envanteri açıp en az bi 30 saniye beklemek gerekiyor düzelmesi için. haliyle böyle olunca da silahı kapan ilk adam daha oynamadan beni öldürüyor. bunun nedeni ve çözümü nedir bilenleriniz var mıdır?

Sistemim şu şekilde,

gtx 780
    i5 4690k
    8gb ram
  • oyun çok iyi ama motorla gidiyorum adam 100 metreden vuruyor nasıl silahsa scar l
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

oyun çok iyi ama motorla gidiyorum adam 100 metreden vuruyor nasıl silahsa scar l

Gerçekçilik :))

• Breakage kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra böyle olmaya başladı bende de. Her oyunda aynı değil ama 4 oyunun 1inde oluyor böyle
  • Tava bel çevresinde zırh olarak işlev görebiliyormuş ..

https://clips.twitch.tv/ColdQuaintOxTF2John
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum gün içinde 70 liraya değer mi sizce? Gömeyim mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.