Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    steame çıktıktan sonra edindim pazar ilk açıldığında ürünler baya pahalıydı gaz maskesi çıkmıştı 13 tl falandır tanesi
  • Geldi. 5,3 GB.
  • güncelleme sonrası gözle görülür fps artışı yok.
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    Bende r9 280 var 50 60 fps de oynuyorum herşey low ayarda.Pc nizin orta üst seviye olması lazım.
  • Bu 5.3gb update ilaç gibi geldi en az 20 fps artışım oldu. Helal olsun adamlara kazandıkları paranın hakkını veriyorlar.
  • fps'de az artış var ama droplar azalmış baya akıcı oldu oyun. şehirler de rahat oynanıyor
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    vallahi özellikle polyana ve gergopolde gezmek ölüm oluyordu 30 fpslerde gezerken şimdi 60 seviyesine yükseldi gözle görülür artış var şehirlerde açık alanlarda 5-10 fps falan artmış
  • Nvidia ve AMD de bu oyun için sürücü yayınlasalar keske. 1 milyonun üstünde satan bir oyuna destek vermemeleri çok saçma.

• İlk hafta aldığım da çok hevesli oynuyordum ama ping değerleri yüksek çıkmaya başladığından itibaren soğudum desem yeridir. Güncellemeden sonra tekrar deniycem.
  • r9 390 ile 30-40 fps arası oynuyordum görüş doku ultra diğerleri düşük ölçekleme 100 iken şuan 60-80 fps arası oynayabiliyorum. Ancak akıcılık açısından çok aşırı bir gelişme olduğunu söyleyemem hala daha 60 fps hissi vermiyor oyun. Birde bende eskiden olmayan bir şey gpu kullanımı bir anda %0 a düşüp 1-2 saniyeliğine 0 fps görüyorum. Onun haricinde güzel güncelleme olmuş.

Edit: İşlemciden bahsetmeyi unutmuşum i5 6402p ile eskiden %60-70 kullanım olurdu güncellemeden sonra %85 in altına inmiyor işlemci kullanımı. İşlemci kullanımını düşürücez demişlerdi ama yapamamışlar sanırım o işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunYouFools -- 20 Nisan 2017; 19:46:40 >
  • Patchden sonra daha beter olmuş gibi geldi bana.Sürekli crash alıyorum.5 oyuna girdim 4'ünde crash aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

steame çıktıktan sonra edindim pazar ilk açıldığında ürünler baya pahalıydı gaz maskesi çıkmıştı 13 tl falandır tanesi

hocam bu Trenchcoat denilen pelerin gibi şey satılan kısıma bakıyorum 110$ falan bu kadar etmesi imkansız değil mi ? çoğu yayıncıda görüyorum bu pelerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

hocam bu Trenchcoat denilen pelerin gibi şey satılan kısıma bakıyorum 110$ falan bu kadar etmesi imkansız değil mi ? çoğu yayıncıda görüyorum bu pelerini

yok doğru hocam o trenchcoat oyunu steame falan hiç bi yere çıkmadan sadece kendi sitelerinden ön sipariş verenlere verildi. Keşke alsaydık ilk başlarda 800-900 liraya satıldı

• FunYouFools kullanıcısına yanıt
    bende tam tersi bi değişim var şehir içlerinde 20-30 fps artış açık arazide falan 5-10 fps artmış durumda işlemci %90 lardayken %70-75 civarında geziyor güncellemeden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

yok doğru hocam o trenchcoat oyunu steame falan hiç bi yere çıkmadan sadece kendi sitelerinden ön sipariş verenlere verildi. Keşke alsaydık ilk başlarda 800-900 liraya satıldı

Tüh ya hocam peki şuan düşürmek aşırı zor olsa gerek değil mi? İmkansız falandir herhalde. Yoksa düşer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 21 Nisan 2017; 9:38:19 >

• Foxin kullanıcısına yanıt
    zor değil hocam öyle bir şans yok tek kutu var oyunda ondan da düşmüyor sadece ön sipariş alanlara verildi
  • Oyunu dün satın aldım, steam iki adet 7şer gb lık dosya indirdi, test server adında biri. Bu test serverlarının olayı nedir? zamanım olmadığından oyunu açmadım daha. Esas oyuna test server'danmı girmek gerekiyor?
  • Bende normal girince takılma felan olmuyor ama Squadla girince oyun takılıyor donmalar oluyor. Nedeni nedir acaba? Başka yaşayan var mı?
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    Oyun için yapılan düzeltmeler/güncellemeler önce test server'a yükleniyor. Daha sonra canlıya alınıyor. İsteyenler buraya girip test edebiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.